Skocz do zawartości

proszę o pomoc :)

werka81

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam.

mam dziś mieć 2 ważne spotkania.Ale na chwilę obecną żadne nie jest potwierdzone.

Zatem pytałam kart które spotkanie się odbędzie ?

spotkanie nr.1.

Kochankowie,8 buław,8 denarów

spotkanie nr.2.

10 mieczy,paź pucharów,8 denarów

wydaje mi się że to pierwsze się odbędzie,a to drugie chyba zostanie odwołane.

Bardzo proszę o pomoc w odpowiedziach na te pytania :bukiet:

zweryfikuję później czy się odbyły :)

Napisano

Spotkanie pierwsze- do konca nie będzie wiadomo co z tym spotkaniem czy sie zrealizuje,ale według mnie w ostaniej chwili się odbędzie.

Drugie spotkanie-myślę,że odwołasz bo być może pierwsze się przeciągnie trochę dłuzej..

No sama jestem ciekawa,jak cos daj znac:)

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

te spotkania są o dwóch zupełnie różnych porach ,wiec nie ma możliwości żeby pierwsze się przeciągnęło na tyle żebym musiała odwołać to drugie.

jedyna możliwość to taka że ta druga strona go nie potwierdzi.

oczywiście zweryfikuję :)

Edytowane przez werka81
Napisano

spotkanie nr.1.

Kochankowie,8 buław,8 denarów->Koło Fortuny

Myślę, że spotkania nie będziesz do końca pewna...Ważne dla Ciebie ono....jakieś ustalenia, rozmowy mają być....

Będziesz czekać na informacje w sprawie spotkania co trochę da poczucie, że nie wiesz na czym stoisz...informacja jednak będzie i albo zostaną dokonane zmiany odnośnie spotkania (np. zmiana miejsca) i mimo zmian spotkacie się dziś, albo okaże się,że modyfikacja dotyczy zmiany terminu,a wówczas Pan poda inny jeśli coś mu nagle wypadnie i trzeba będzie...sie dostosować bo tu ktoś chyba zalatany.

spotkanie nr.2.

10 mieczy,paź pucharów,8 denarów->Sąd

a tego spotkania to jakoś nie widzę...fiaskiem się tu coś zakończy...i przełożeniem terminu najprawodpodobniej.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

spotkanie nr.1.

Kochankowie,8 buław,8 denarów ~ hmm, widzę w podsumach że u Pana (?) coś na przeszkodzie stanie i będzie miał dylemat co zrobić...hmm...to spotkanie jest takie "patykiem na wodzie pisane" - jesli się nie odbędzie to info dostaniesz (coś mi się tu wydaje że tą osobę praca zatrzyma (?) )...

spotkanie nr.2.

10 mieczy,paź pucharów,8 denarów ~ jak dla mnie do tego nie dojdzie...

Napisano

na chwilę obecną mogę powiedzieć ze spotkanie nr.2 jest nieaktualne, ponieważ sama z niego zrezygnowałam.

Co do pierwszego nadal czekam ;)

Napisano

weryfikacja .

drugie spotkanie również się nie odbyło gdyż osoba z którą miałam się spotkać dopiero po godz. 21:00 skończyła pracę .

Dziękuję ślicznie wszystkim za pomoc :)