Skocz do zawartości

Ślub dwóch kobiet

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam. Jestem kobietą.

Dzisiaj śniło mi się, że wzięłam ślub z własną kuzynką. Przyjaźnimy się od bardzo dawna i aby wziąć ślub, ona wcieliła się w rolę "mężczyzny" podając dane mojego taty, a swego wuja. Sama uroczystość zaślubin nie śniła mi się, tylko zdjęcia robione na plaży nad morzem - ale to nie była taka typowa sesja dla nowożeńców, tylko kilka fotek pstrykniętych przez jakąś fotografkę, następnie aby wyjść z plaży trzeba było pokonać bardzo strome schody w górę.

Potem śniło mi się, że ja chodzę w sukni ślubnej po jakimś biurowcu, na korytarzu, i po jakiejś sali. Miałam na sobie białą suknię ślubną, którą co chwila przydeptywałam od środka obcasem i czułam, że się od środka suknia rozrywa. Nie mogłam także przejrzeć się cała w lustrze. Lustro wisiało na korytarzu i było niezbyt duże, widziałam tylko swój gors, a patrząc w dół bez lustra widziałam tylko dół sukni, lekko rozkloszowanej i modnie skrojonej.

Miałam wrażenie, że suknia jest trochę zniszczona. Moja kuzynka miała na sobie niebieską koszulę i czarną kamizelkę, dość niechlujnie pozapinane. Potem pamiętam, że rozmawiałyśmy ze sobą w tej sali i zastanawiałyśmy się, jak my teraz razem będziemy żyć.

Zaznaczam, że nie jestem odmiennej orientacji :) Śnili mi się też jacyś ludzie, którzy zaglądali do tej sali, ale nie pamiętam, kto to był.

Z góry dzięki za interpretację.

Edytowane przez opak
akapity -.-
Napisano

hmmm podała dane twojego ojca, może to z nim ślub brałaś we śnie, ale sen się ocenzurował i podstawił kuzynkę. Jak blisko jesteś z ojcem emocjonalnie związana?

Napisano

To na pewno była moja kuzynka, to była jej twarz i jej głos. Tożsamość taty "ukradłam" kserując jego dowód osobisty. Z tatą jestem bardzo emocjonalnie związana, ale bezsprzecznie to była moja kuzynka.

Napisano

Nie mam pojęcia. Z jakichś powodów chciałam wziąć ślub akurat z kuzynką ale miałam świadomość, że w Polsce nie jest dozwolony ślub osób tej samej płci. Pomyślałam, że najłatwiej będzie mi zdobyć dane taty.