agaMAJ Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Król pucharów--as mieczy--4 miecze że zrozumiem jego postawę i się odseparuje na moment? że pozwolę jemu na odcięcie się w celu kontemplacji? ;D Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Oczekuje, że z wyrozumiałością i zrozumieniem jego osoby odsuniesz się i dasz mu czas jakiego potrzebuje na przemyślenia. Cytuj
agaMAJ Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 to idę pobiegać po śniegu, bo ja z natury jestem w gorącej wodzie kąpana.... Cytuj
Loraaw Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Oczekuje, ze dasz mu czas na rozwazania. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Według mnie On nie ma oczekiwań, tzn. nie oczekuje żadnej reakcji z Twojej strony ~ jest baaardzo pochłonięty sobą i swoimi sprawami ~ na tym się skupił póki co i próbuje złapać równowagę, uporządkować to i owo... Cytuj
Gość Arianna Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 wydaje mi się że on potrzebuje kilku chwil dla siebie, on zdaje sobie sprawę, że musi pewne sprawy poukładać racjonalnie i po prostu chciałby się trochę odizolować na ten czas Cytuj
agaMAJ Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 no chyba tego oczekiwał, bo pchnęło togo do działania Cytuj
CessPablos Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 daj mu chwile spokoju zeby mogl sobie poskladac te 'klocki' ktore wydaja mu sie zle ulozone i badz bardziej obojetna na niego i nie wylewna w uczuciach. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi