Skocz do zawartości

jak pójdzie mi jutrzejszy egzamin?

mała24/5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

sprawiedliwosć as mieczy 10 kielichów

Jutro mam egzamin warunkowo! strasznie sie boję. Przgotowtwałam sie do niego i nadla dzis bede sie czuc ale boje sie ze i tak moze cos nie pójdzie tak ze beda pytania których nie było w moich notatakach itd, na dodatek zdaje z obca grupą :/

wyszyły mi sprawiedliwość as mieczy 10 kielichów no sprawiedliwosc to ocenieanie załatwianie zaległych spraw myslę ze może mowic o tym ze podejedejdę przygotowana do egzaminu i ze ocena bedzie sprawiedliwa :P wykładowaca dosc surowy jest... as mieczy mowi ze bede miala jakos wiedze ze moze dam rade z tymi pytaniami ze wcale moga nie byc az tak trudne jak teraz mysle, 10 kielichów chyba wyjdziewszystko dobrze i obca grupa bedzie przyjazna eh zeby tak było bo mam stresa bardzo prosze o pomoc w interpretacji dziekuję

• Maestro
Napisano

sprawiedliwość as mieczy 10 kielichów

zdasz go na pewno:) w Asie błyśniesz intelektem, w 10 pucharów będziesz szczęśliwa, że już po:) Trzymam kciuki:) Mnie dziś to czeka:)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Sparwiedliwość ~ podchodzisz do egzaminu warunkowo...

As Mieczy ~ z głową na karku...masz wiadomości/wiedzę...

10 Kielichów ~ realizujesz upragniony cel - zdajesz egzamin...i możesz to uczcić...:)

Można jeszcze uznać że w tej 10 Pucharów ta nowa grupa będzie do Ciebie przyjaźnie nastawiona...więc głowa do góry - nie stresuj się a będzie dobrze...:)))

Napisano

mam nadzieje ze tak bedzie jak mówia kart bo ucze sie dalej przypominam sobie a myslami jestem na egzaminie :P Inez to trzymam kciuki za Ciebie również :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Będzie będzie - tylko do dzieła ;) bo jak to Wojciech Jóźwiak mówił o tej karcie ~ "As Mieczy czyli zdolny ale nie wiadomo czy nie leń" :) - Kochana, masz potencjał który możesz wykorzystać na maxa i myślę że wykorzystasz bo podkreśla to 10 Kielichów...:)

Napisano

dzikuję wam :uscisk: no nic musze sie isc uczyć juz wypiłam melise :D

Gość Linkinia
Napisano

Powiem ze swojego doświadczenia, bo też kładłam sobie na egzaminy - Sprawiedliwość pokazuje podejście do egzaminu i sprawdzenie wiedzy, As mieczy to zdanie, a 10 kielichów szczęśliwe zakończenie, zadowolenie.

Będzie dobrze! A teraz siadaj do nauki, powtarzaj, żeby wyszło tak ładnie jak w kartach ;))

Powodzenia ;))

Napisano

mogę napisać ze zdałam:D i grupa tez była fajna no i ta 10 kielichów to chyba tez moi znajomi ktorzy po egzaminie dzwonili i pytali jak poszło :D