mała24/5 Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 sprawiedliwosć as mieczy 10 kielichów Jutro mam egzamin warunkowo! strasznie sie boję. Przgotowtwałam sie do niego i nadla dzis bede sie czuc ale boje sie ze i tak moze cos nie pójdzie tak ze beda pytania których nie było w moich notatakach itd, na dodatek zdaje z obca grupą :/ wyszyły mi sprawiedliwość as mieczy 10 kielichów no sprawiedliwosc to ocenieanie załatwianie zaległych spraw myslę ze może mowic o tym ze podejedejdę przygotowana do egzaminu i ze ocena bedzie sprawiedliwa wykładowaca dosc surowy jest... as mieczy mowi ze bede miala jakos wiedze ze moze dam rade z tymi pytaniami ze wcale moga nie byc az tak trudne jak teraz mysle, 10 kielichów chyba wyjdziewszystko dobrze i obca grupa bedzie przyjazna eh zeby tak było bo mam stresa bardzo prosze o pomoc w interpretacji dziekuję Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Stycznia 2013 Maestro Napisano 25 Stycznia 2013 sprawiedliwość as mieczy 10 kielichów zdasz go na pewno:) w Asie błyśniesz intelektem, w 10 pucharów będziesz szczęśliwa, że już po:) Trzymam kciuki:) Mnie dziś to czeka:) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Sparwiedliwość ~ podchodzisz do egzaminu warunkowo... As Mieczy ~ z głową na karku...masz wiadomości/wiedzę... 10 Kielichów ~ realizujesz upragniony cel - zdajesz egzamin...i możesz to uczcić... Można jeszcze uznać że w tej 10 Pucharów ta nowa grupa będzie do Ciebie przyjaźnie nastawiona...więc głowa do góry - nie stresuj się a będzie dobrze...)) Cytuj
mała24/5 Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 mam nadzieje ze tak bedzie jak mówia kart bo ucze sie dalej przypominam sobie a myslami jestem na egzaminie Inez to trzymam kciuki za Ciebie również Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Będzie będzie - tylko do dzieła bo jak to Wojciech Jóźwiak mówił o tej karcie ~ "As Mieczy czyli zdolny ale nie wiadomo czy nie leń" - Kochana, masz potencjał który możesz wykorzystać na maxa i myślę że wykorzystasz bo podkreśla to 10 Kielichów... Cytuj
h20kas Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 zdasz bankowo no stres;))))))) powodzenia Cytuj
mała24/5 Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 dzikuję wam no nic musze sie isc uczyć juz wypiłam melise Cytuj
Gość Linkinia Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Powiem ze swojego doświadczenia, bo też kładłam sobie na egzaminy - Sprawiedliwość pokazuje podejście do egzaminu i sprawdzenie wiedzy, As mieczy to zdanie, a 10 kielichów szczęśliwe zakończenie, zadowolenie. Będzie dobrze! A teraz siadaj do nauki, powtarzaj, żeby wyszło tak ładnie jak w kartach ) Powodzenia ) Cytuj
women32 Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Piękne karty podpisuję się pod tym,że zdasz i życzę Ci tego Cytuj
mała24/5 Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 mogę napisać ze zdałam:D i grupa tez była fajna no i ta 10 kielichów to chyba tez moi znajomi ktorzy po egzaminie dzwonili i pytali jak poszło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi