h20kas Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Pani pyta jak z jej stanem zdrowia na dziś. 8 denarów 8 pucharów diabeł - no widać jakieś ogólne złe samopoczucie... jakaś burza hormonalna sie robi i coś siedzi w tym diable? ogólnie nie ma tragedii. Pani pyta, czy przypadkiem nie jest w ciąży. sprawka 8 pucharów kapłan - no i nie wiem teraz, niby sprawka mówi o zapłodneiniu.. ale te 8 pucharów... kapłan niby też przemawia za pomóżcie Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Pani pyta jak z jej stanem zdrowia na dziś. 8 denarów 8 pucharów diabeł - Tutaj nie widać nic złego - raczej dochodzi do siebie po jakiejś przebytej chorobie, infekcji...a tak poza tym mogą tutaj pojawiać się problemy z przemianą materii (może przez złe nawyki - żywieniowe (?) )... Pani pyta, czy przypadkiem nie jest w ciąży. sprawka 8 pucharów kapłan - No ja tutaj ciąży nie widzę...8 Pucharów (przy pozostałych kartach) - raczej pokazuje to że Pani chciałaby...ale to jeszcze nie ten moment...8 Pucharów może też mówić iż Pani jest po jakiejś przebytej chorobie/w czasie rekonwalescencji i to wpływa na to iż nie zachodzi w ciążę (no ogólnie nienajlepiej się czuje )... P.S. Witaj Piękności... Cytuj
women32 Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Pani pyta jak z jej stanem zdrowia na dziś. 8 denarów 8 pucharów diabeł - mi się wydaje,że Pani jest wyczerpana i znużona pracą,obowiązkami nawet zimową porą roku,często w zdrowiu 8 pucharów wskazuje na skoki ciśnienia,krwawienia w czasie ciąży lub poronienia a Diabeł to ogólnie wydaje mi się,że może być jakaś choroba zakaźna ( może Panią coś bierze grypa lub zapalenie gardła i stąd te złe samopoczucie ją bierze ) Pani pyta, czy przypadkiem nie jest w ciąży. 8 pucharów Kapłan Mi się wydaje,że Pani spóźni się miesiączka ciąży tu nie widzę w tych kartach tym bardziej,że 8 pucharów powtórzyła się,a Kapłan oznacza również przemęczenie,za mało snu i relaksu. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi