women32 Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Czy powinnam sama wyjechać,czy ten wyjazd wyjdzie mi na dobre? Planuje sama gdzieś wyjechać na parę dni, żeby sobie wszystko przemyśleć,jednak waham się. Karty czytane całościowo: 9 buław,Rydwan odwr,Głupiec odwr,Walet pucharów Wiele ostatnio przeszłam i wiem,że muszę odpocząć,ale wzbraniam się przed tym? Boję się podjąć tak prostej decyzji jak wyjazd,fakt nigdzie sama nigdy nie wyjeżdżałam na parę dni ( odkąd mam dzieci i męża )Rydwan odwr podpowiada mi,że może to być nieudana podróż lub nawet nie wypali z jakiegoś tam powodu,być może mąż mnie nie puści samej. Głupiec to zła nieprzemyślna i nieodpowiedzialna decyzja,w Walecie też są przeszkody krzyżujące moje plany. Więc raczej nie powinnam wyjeżdżać,bo nic z tego dobrego nie wyniknie. Wy też tak uważacie ? Edytowane 25 Stycznia 2013 przez women32 Cytuj
Loraaw Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Wg mnie tutaj karty ukazuja, ze nie wyjedziesz, czyzby prze faceta? Cytuj
h20kas Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 no faktycznie coś nie jest tak jak potrzeba z tym wyjazdem. myślę, że po prostu się ni uda, bo ty sama masz dużo oporów w sobie... hm... wahasz sie czy jechac...i myślę, że w efekcie końcowym nie pojedziesz Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Widać zastój i Twoją "frustrację" bo znalazłaś się w trudnej sytuacji, to spowodowało że jesteś taka "skostniała" - i widać że powinnaś zrezygnować z tego wyjazdu bo to byłoby zachowanie które nie wniosłoby nic dobrego...to taka troszkę naiwność - łudzisz się Kochanie że to coś zmieni, że pozwoli Ci "uciec" od tego co gdzieś tam zaistniało... No, po tych kartach uważam że sama wyjeżdżać nie powinnaś - jeszcze nie teraz.. Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Mie się wydaję, że dużo łatwiej byloby gdybyś rozdzieliła te pytania i zadała je troche inaczej - bo tutaj raczej widać Twoje nastroje. Ale powiem Ci, ze jeżeli potrzebujesz troszke idpoczać bo nie ma co ukrywać, ze rodzina jest bardzo absorbująca - powinnaś się zdecydować - porozmawiac z mężem i wytłumaczyć mu. Może nie mówić, że potyrzebujesz przemyśleć ale bardziej odpocząć , ze jesteś przemęczona. Edytowane 25 Stycznia 2013 przez Wrozbita_Oramin 1 Cytuj
women32 Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 Mie się wydaję, że dużo łatwiej byloby gdybyś rozdzieliła te pytania i zadała je troche inaczej - bo tutaj raczej widać Twoje nastroje. Ale powiem Ci, ze jeżeli potrzebujesz troszke idpoczać bo nie ma co ukrywać, ze rodzina jest bardzo absorbująca - powinnaś się zdecydować - porozmawiac z mężem i wytłumaczyć mu. Może nie mówić, że potyrzebujesz przemyśleć ale bardziej odpocząć , ze jesteś przemęczona. Jakie pytanie byś ułożył może coś zasugerujesz :-) Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Jakie pytanie byś ułożył może coś zasugerujesz :-) No nie wiem z tych najprostszych chociażby ale najwazniejsze żeby zrobić dwa rozklady. Przynajmniej mi się duuuużo łatwiej inetrpretuje pojedyncze pytania - nie wiem jak jest u Ciebie. Jak się zrealizuje moja chęć wyjazdu. Jak karty pokażą że wyjedziesz - to jak on na mnie wplynie oraz jak zareaguje na niego moja rodzina. Później mozesz zapytać jeżeli wyjdzie w opozycji mąż jak go przekonać. Cytuj
Davisa Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Czy powinnam sama wyjechać,czy ten wyjazd wyjdzie mi na dobre?Planuje sama gdzieś wyjechać na parę dni, żeby sobie wszystko przemyśleć,jednak waham się. Karty czytane całościowo: 9 buław,Rydwan odwr,Głupiec odwr,Walet pucharów Myślę, że obawiasz się reakcji partnera, że Twojej decyzji o wyjeździe nie zaakceptuje i teraz to jest dla Ciebie najważniejsze. Czekasz na zachętę (akceptację) do tego wyjazdu przez męża. W każm razie - wyjazd uzależniasz od niego, bo uważasz, że takie postępowanie jest uczciwe. 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 powinnas, powinnaś- to nawet bez kart mogę Ci powiedzieć. Nie interpretuję odwroconych kart-widac Twoja ostrożność i poranienie emocjonalne w 9 buławach,dalej jak nic masz droge, radosc i powrot dobrego samopoczucia- chocby miało wrocic na chwilke -moim zdaniem warto. Jednym słowem-dobrze Ci to zrobi, troche odetchniesz i inaczej spojrzysz na pewne sprawy Cytuj
Vivere Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Czy powinnam sama wyjechać,czy ten wyjazd wyjdzie mi na dobre?Planuje sama gdzieś wyjechać na parę dni, żeby sobie wszystko przemyśleć,jednak waham się. Karty czytane całościowo: 9 buław,Rydwan odwr,Głupiec odwr,Walet pucharów Wiele ostatnio przeszłam i wiem,że muszę odpocząć,ale wzbraniam się przed tym? Boję się podjąć tak prostej decyzji jak wyjazd,fakt nigdzie sama nigdy nie wyjeżdżałam na parę dni ( odkąd mam dzieci i męża )Rydwan odwr podpowiada mi,że może to być nieudana podróż lub nawet nie wypali z jakiegoś tam powodu,być może mąż mnie nie puści samej. Głupiec to zła nieprzemyślna i nieodpowiedzialna decyzja,w Walecie też są przeszkody krzyżujące moje plany. Więc raczej nie powinnam wyjeżdżać,bo nic z tego dobrego nie wyniknie. Wy też tak uważacie ? Ja uważam, że to dobry pomysł, wyjazd by Ci dobrze zrobił ale nie stosuję odwróconych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi