Skocz do zawartości

jak zrealizuje sięmoje oczekiwanie, że Pan odezwie się przed kończem tego tygodnia?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

oj nie, wg mnie nie odezwie sie. Dla mnie 6 mieczy zawsze wypada przy izolacji:-/

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Według mnie nie odezwie się - u mnie As Mieczy przy takich pytaniach zawsze ucina....do tego w podsumach Pustelnik...Świat...& Wieża...

Napisano

u mnie się 6 mieczy pokazało, jak ostatnio pan przyjechał, poza tym w podsumie HB wychodzi Rydwan, to odnośnie kart, co do przeczuć to ja na kontakt ze strony pana obstawiam przyszły tydzień.

aaa 6 mieczy to mi jeszcze pokazuje kontakty netowe, takie wychodzenie komuś naprzeciw

Napisano

Rydwan ( w podsumie wg HB) mowi o KONIECZNOSCI dzialania (traktujemy jako wskazowke, co robic). Nie jest powiedziane, z ktorej strony powinno wyjsc to dzialanie. Jedynie jest mowa "dzialaj albo zostaw i zajmij sie czym innym".

Jezeli mieszkacie w oddaleniu, mogl pokazac sie w ten sposob kontakt.

Mi As Mieczy pokazal juz nieraz kontakt, ale netowy. 6 Mieczy takze. Takze... jezeli bedzie kontakt, to stawiam na netowy, ew. telefoniczny, ale bez kontatku face to face, fizycznego.

Napisano
u mnie się 6 mieczy pokazało, jak ostatnio pan przyjechał, poza tym w podsumie HB wychodzi Rydwan, to odnośnie kart, co do przeczuć to ja na kontakt ze strony pana obstawiam przyszły tydzień.

aaa 6 mieczy to mi jeszcze pokazuje kontakty netowe, takie wychodzenie komuś naprzeciw

u mnie wlasnie odwrotnie-separacja

Napisano

mi głównie tak jak pisze Sacral, wszelkie kontakty netowe, raz kontakt face to face ale to w układzie jakaś karta ( nie pamiętam) Rydwan-- 6 mieczy a pan wtedy już był w drodze do mnie

Napisano

szanowny pan raczył się odezwać hehenawalony jak meserszmit ;)