agaMAJ Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Król Pucharów---As Mieczy---6mieczy jakby planował przyjechać? Cytuj
Loraaw Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 oj nie, wg mnie nie odezwie sie. Dla mnie 6 mieczy zawsze wypada przy izolacji:-/ Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Według mnie nie odezwie się - u mnie As Mieczy przy takich pytaniach zawsze ucina....do tego w podsumach Pustelnik...Świat...& Wieża... Cytuj
Caliel Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 nie odezwie sie raczej... bardziej bedzie tego unikal Cytuj
agaMAJ Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 u mnie się 6 mieczy pokazało, jak ostatnio pan przyjechał, poza tym w podsumie HB wychodzi Rydwan, to odnośnie kart, co do przeczuć to ja na kontakt ze strony pana obstawiam przyszły tydzień. aaa 6 mieczy to mi jeszcze pokazuje kontakty netowe, takie wychodzenie komuś naprzeciw Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Rydwan ( w podsumie wg HB) mowi o KONIECZNOSCI dzialania (traktujemy jako wskazowke, co robic). Nie jest powiedziane, z ktorej strony powinno wyjsc to dzialanie. Jedynie jest mowa "dzialaj albo zostaw i zajmij sie czym innym". Jezeli mieszkacie w oddaleniu, mogl pokazac sie w ten sposob kontakt. Mi As Mieczy pokazal juz nieraz kontakt, ale netowy. 6 Mieczy takze. Takze... jezeli bedzie kontakt, to stawiam na netowy, ew. telefoniczny, ale bez kontatku face to face, fizycznego. Cytuj
Loraaw Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 u mnie się 6 mieczy pokazało, jak ostatnio pan przyjechał, poza tym w podsumie HB wychodzi Rydwan, to odnośnie kart, co do przeczuć to ja na kontakt ze strony pana obstawiam przyszły tydzień.aaa 6 mieczy to mi jeszcze pokazuje kontakty netowe, takie wychodzenie komuś naprzeciw u mnie wlasnie odwrotnie-separacja Cytuj
agaMAJ Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 mi głównie tak jak pisze Sacral, wszelkie kontakty netowe, raz kontakt face to face ale to w układzie jakaś karta ( nie pamiętam) Rydwan-- 6 mieczy a pan wtedy już był w drodze do mnie Cytuj
agaMAJ Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 szanowny pan raczył się odezwać hehenawalony jak meserszmit Cytuj
agaMAJ Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Napisano 26 Stycznia 2013 no nie, musze mu zwrócić honor... odezwał się trzeźwy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi