Sznuflina Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 1. 2 bulawy - On.. niezdecydowany... chcacy tu dobrze i tu nie zle... wystraszony... niepewny..ale serdeczny 2. 9 denarów - to Ja... chce dac mu to czego nigdy nie mial... poczucie bezpieczenstwa ale i dowartosciowanie... ze jest dwa razy wiekszy niz sie sam postrzega 3. Król denarów - to On ..doceniajacy moja osobe w kazdym calu... zauwazajacy najdrobniejszy szczegol.. 4. 5 pucharów - mistrz autodestrukcji.. patrzacy jak jedzie zawrotna predkoscia na koniec korku i nie hamuje... 5. Smierc - nie wiem jak to zinterpretowac w stosunku do przeszlosci... chyba ze koniec mojego zycia w malzenstwie, ktore bylo jak zlota klatka..on mnie wyrwal z niego.. 6. 10 pucharów - tu znowu buduje mi sie nadzieja... ze jednak cos z tego bedzie.... 7. 8 mieczy (odwrócona) - to niby koniec..ale jest odwrocona... ? co mam o tym myslec? jednak nie koniec? 8. Glupiec - ktos mnie wyciagnie z dolka.. sprobuje zaczac cos nowego.. 9. Paz Denarów - On boi sie mimo wszystko tak naprawde stracic mnie.. przedemna nowe wyzwania.. w pracy kurs.. myslalam o innych zajeciach aby odskoczyc od rzeczywistosci... 10.Rycerz Denarów - Ktos nowy... stabilny w moim zyciu? moze nie taki emocjonalny... ale dajacy poczucie bezpieczenstwa? Z pewnoscia niezbyt dobrze to zrobilam..ale to moja pierwsza taka interpretacja... Jakie jest Wasze zdanie? 1. Rys osoby, o którą pytamy 2. Nasz stosunek do niej 3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas 4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas 5. Przeszłość relacji, znajomości 6. Najbliższa przyszłość 7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa 8. Wpływ innych osób 9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji 10. Dalsza przyszłość Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Za parę minutek spróbuję pomóc... Teraz napiszę szybciutko Kochana że jeśli idzie o uczcuia - to 8 Mieczy (o) wskazuje na duże starania się o wybrankę a małe efekty, to bariery i nieporozumienia...poza tym 8 Mieczy (o) wskazuje na problem z asertywnością... P.S. Bardzo podoba mi się to jak formuujesz swoje stwierdzenia... Cytuj
Sznuflina Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 Dziekuje Kobieto - Misterium Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 1. Rys osoby, o którą pytamy ~ 2 bulawy - On potrzebuje bycia z Kimś, po tej karcie powiedziałabym że jest człowiekiem stabilnym...to dobry przyjaciel z dużą ilością ciepła, człowiek rozsądny i pozytywnie nastawiony do życia, dla Ciebie życzliwy chociaż możliwe jest że jest dość zamknięty w sobie - dlatego może wydawać się nieosiągalny - taki odgrodzony od rzeczywistości... 2. Nasz stosunek do niej ~ 9 denarów - Pięknie sama napisałaś...widać Kochana że posiadasz ogromne pokłady Milości do Niego...piękne... 3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas ~ Król denarów - zrobiłby wszystko co w Jego mocy żeby Ci sprawić radość...może i jest odsunięty od Ciebie - ale darzy Cię Miłością... 4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas ~ 5 pucharów -nie zdaje sobie sprawy z tego że tak Cię rani...nie robi tego celowo... 5. Przeszłość relacji, znajomości ~ Smierc - nastąpiło coś - co wszystko odmieniło... 6. Najbliższa przyszłość ~ 10 pucharów - bardzo ładnie być powinno - serdeczna przyjaźń i miłość...spokój i harmonia w Waszej relacji... 7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa ~ 8 mieczy (odwrócona)nie ma złych intencji, tylko jakoś z realizacją tego co zamierzone nie umie sobie poradzić...tak mi to wygląda że On liczy na to iż ograniczenia wkrótce się rozproszą... 8. Wpływ innych osób ~ Głupiec - dziecko - uważam iż dużą rolę odgrywa tutaj dziecko... 9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji ~ Paz Denarów - nie wiemmm...wydaje mi się iż On się obawia że finansowo nie podoła... 10. Dalsza przyszłość ~ Rycerz Denarów - myślę że będziesz mogłą na Niego liczyć... Przepraszam za to że te parę minutek taaak się przeciągnęło...:* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi