patai Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Odp.: 6 Pucharów - tu sama szczerość Tło: Koło Król Mieczy Wisielec = Pustelnik - ... Mam wrażenie, ze karty mówią raczej o Jego stosunku do Niej. Tak sie złożyło, że nie może z Nią być teraz i nie może nic na to poradzić, czuje się samotny, ale też rozmyśla nad swoim życiem. Czeka na zmianę okolicznosci. Edytowane 25 Stycznia 2013 przez patai Cytuj
Gość Arianna Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 myśle że mówił prawdę, ale coś niezależnego do końca od niego sprawia że nie może tego "udowodnić" Cytuj
maddie88 Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Odp.: 6 Pucharów - tu sama szczerość Tło: Koło Król Mieczy Wisielec = Pustelnik => Cesarzowa Moim zdaniem też mówił prawdę. Pani jest bardzo ważna dla pana. Widać, że pan daną sytuację przeżywa, ale bardziej w sobie...ma mieszane uczucia do tego, co zaszło, taką huśtawkę emocji, może i nawet się oddalił...ale kłamstwa tutaj nie widzę. Cytuj
iridos Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 do całości sie nie odniosę bo pyt od czy ale jedno wiem król mieczy przedstawia sobie tylko wygodna prawdę to manipulant nigdy szczery prawdomówny Cytuj
patai Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 do całości sie nie odniosę bo pyt od czyale jedno wiem król mieczy przedstawia sobie tylko wygodna prawdę to manipulant nigdy szczery prawdomówny Kiedyś rozmawiałyśmy na ten temat i ogół stwierdził, wraz z Toba, że w pyt. zaczynających się od "Czy" pierwsza karta stanowi odpowiedź, więc jest jedna karta a reszta to tło. Cytuj
iridos Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 ale pyt od czy wiec 6p trzeba tu czytać tak/nie a ja tak nie umiem ta karta moze byc zarówno odp twierdząca jak i zaprzeczającą dlatego tylko do króla mieczy sie odniosłam Cytuj
patai Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 ale pyt od czy wiec 6p trzeba tu czytać tak/nie a ja tak nie umiem ta karta moze byc zarówno odp twierdząca jak i zaprzeczającądlatego tylko do króla mieczy sie odniosłam Rozumiem... Co do Króla to dla mnie uczciwy gosć lecz powściągliwy, może ukrywać , nie mówić wszystkiego, ale nie kłamie w przeciwieństwie do krętacza Pazia Mieczy, ale to już kwestia interpretacji Cytuj
Davisa Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 ale to już kwestia interpretacji[/b] i..."umowy" pomiędzy wróżącym a kartami. Mnie też Rycerz mieczy kojarzy się z manipulacją i przebiegłością negatywnym znaczeniu i nawet jeśli karty nie przedstawiają konkretnej osoby w Ryc mieczy, to mnie zawsze pokazują taką atmosferę w relacji między ludźmi. Cytuj
patai Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 i..."umowy" pomiędzy wróżącym a kartami. Mnie też Rycerz mieczy kojarzy się z manipulacją i przebiegłością negatywnym znaczeniu i nawet jeśli karty nie przedstawiają konkretnej osoby w Ryc mieczy, to mnie zawsze pokazują taką atmosferę w relacji między ludźmi. Mnie z kolei Rycerz M kojarzy się z wkurzeniem, nagłymi reakcjami, małodelikatnymi , on nie zawraca sobie głowy kretactwami, tylko rani słowami bez ogródek ;p Cytuj
Davisa Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Mnie z kolei Rycerz M kojarzy się z wkurzeniem, nagłymi reakcjami, małodelikatnymi , on nie zawraca sobie głowy kretactwami, tylko rani słowami bez ogródek ;p Ale nie zapominajmy, że Rycerz mieczy to żywioł powietrza, czyli związany jest z umysłem - mówi o umiejętności zdystansowania się, ironii, szyderstwie, zadawaniu bólu, etc. Trudno byłoby robić to bezmyślnie. Owszem, może mówić o nagłych reakcjach, ale nie musi. Przecież można być mało delikatnym, można ranić bez ogródek po dokładnym przemyśleniu i zaplanowaniu tego, np. po to, by osiągnąć konkretny cel. Cytuj
Vivere Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Odp.: 6 Pucharów Tło: Koło Król Mieczy Wisielec = Pustelnik - ... Kłamstwa nie widzę. Zbieg okoliczności sprawił, ze Pan musiał zachować zimną krew.Podejmować ważne, trudne decyzje. Jest w tych kartach dużo powagi i rozsądku. Musiał racjonalnie zapanować nad sytuacją, która zmieniala się co i rusz i która pokrzyżowała Mu plany. Mam wrażenie, że Pan Ci wszystko sumiennie wytłumaczył, co spowodowało u Ciebie zmianę myślenia. Edytowane 25 Stycznia 2013 przez Vivere Cytuj
patai Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 Odp.: 6 Pucharów Tło: Koło Król Mieczy Wisielec = Pustelnik - ... Kłamstwa nie widzę. Zbieg okoliczności sprawił, ze Pan musiał zachować zimną krew.Podejmować ważne, trudne decyzje. Jest w tych kartach dużo powagi i rozsądku. Musiał racjonalnie zapanować nad sytuacją, która zmieniala się co i róż i która pokrzyżowała Mu plany. Mam wrażenie, że Pan Ci wszystko sumiennie wytłumaczył, co spowodowało u Ciebie zmianę myślenia. Tak, wszystko jej sumiennie, spokojnie wytłumaczył. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi