nirva2991 Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 jak w temacie rycek kieli , rydwan , 6 kielichów hmm mam nadzieję , że nie zgubiła jej gdzieś w komunikacji miejskiej ... jak zrealizuje się znalezienie przez niej kasy 6 pucharów , królowa buław , 9 mieczy może powinna pod łóżkiem poszukać ? ale mam mieszane odczucia do tego czy się znajdzie ... Cytuj
Gość Arianna Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 ostatecznie to sobie sama przypomni gdzie ta stówka jest, może gdzieś po prostu w biegu rzuciła i na chwilę zapomniała gdzie Cytuj
nirva2991 Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 oczywiście za zgodą Sheiny ) prosiła o usunięcie konta swojego , dlatego wstawiam ) Cytuj
Gość SooYoung Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 2 x 6 pucharów - to wskazówka pokazująca miejsce - co dla Sheiny oznacza 6 pucharów- jako miejsce Cytuj
fajnamagda Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 na podwórku, w jakims albumie ze zdj, pamiętniku, cmentarzu?, albo gdzies wysoko np na samej goze regału... ale rydwan moze mowic, ze w pracy/szkole, na jakimś korytarzu, przystanku... wydaje mi się, że stówka się niestety nie odnajdzie! Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 myślę, że w czasie "przemieszczania się" wypadła i już się może nie odnaleźć... ale obym się myliła. Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 No... a ja juz wiem, ze sie odnalazla. Okazalo sie, ze lezala w szafie w pudelku po prezencie, takze 6 Kielichow pokazalo to pudelko po prezencie a 9 Mieczy szafe z polkami. To tak od Sheiny wiem... Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 no to widać, że to 9 mieczy przeważnie wskazuje...na ciemne miejsce. Przyjełam ją jako emocje Shei...widać błędnie.. Sacral dziękuje za weryfikacje Cytuj
nirva2991 Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 tak wczoraj się znalazło miałam dzisiaj napisać ale dobrze , że już Sacral uprzedziła ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi