Skocz do zawartości

gdzie jest stówa Sheiny ??????

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak w temacie :D

rycek kieli , rydwan , 6 kielichów

hmm mam nadzieję , że nie zgubiła jej gdzieś w komunikacji miejskiej ...

jak zrealizuje się znalezienie przez niej kasy

6 pucharów , królowa buław , 9 mieczy

może powinna pod łóżkiem poszukać ? ale mam mieszane odczucia do tego czy się znajdzie ...

Gość Arianna
Napisano

ostatecznie to sobie sama przypomni gdzie ta stówka jest, może gdzieś po prostu w biegu rzuciła i na chwilę zapomniała gdzie

Napisano

oczywiście za zgodą Sheiny ;)) prosiła o usunięcie konta swojego , dlatego wstawiam ;))

Gość SooYoung
Napisano

2 x 6 pucharów - to wskazówka pokazująca miejsce - co dla Sheiny oznacza 6 pucharów- jako miejsce

Napisano

na podwórku, w jakims albumie ze zdj, pamiętniku, cmentarzu?:o, albo gdzies wysoko np na samej goze regału... ale rydwan moze mowic, ze w pracy/szkole, na jakimś korytarzu, przystanku...

wydaje mi się, że stówka się niestety nie odnajdzie!

Napisano

myślę, że w czasie "przemieszczania się" wypadła i już się może nie odnaleźć... ale obym się myliła.

Napisano

No... a ja juz wiem, ze sie odnalazla. Okazalo sie, ze lezala w szafie w pudelku po prezencie, takze 6 Kielichow pokazalo to pudelko po prezencie a 9 Mieczy szafe z polkami. To tak od Sheiny wiem...

Napisano

no to widać, że to 9 mieczy przeważnie wskazuje...na ciemne miejsce. Przyjełam ją jako emocje Shei...widać błędnie..

Sacral dziękuje za weryfikacje :bukiet:

Napisano

tak ;) wczoraj się znalazło ;) miałam dzisiaj napisać ale dobrze , że już Sacral uprzedziła ;))