Skocz do zawartości

Znajomość w lutym :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, :)

Chodzi o znajomość internetową, z panem pomagamy sobie w nauce języków :) Na razie mamy przerwę w kontakcie ze względu na sprawy zawodowe pana...

O to chodzi: 3 Denarów - Poszerzanie naszych umiejętności językowych ;)

To dochodzi do tego: As Mieczy - Analityczne podejście, rozmowy oparte na wspólnej pomocy i wyjaśnianiu/ tłumaczeniu itp.

To będzie rozpoznane: Rycerz Denarów (odpowiedź), tło: Śmierć, 10 Mieczy => Księżyc - Ogólnie ładnie, w miarę regularne spotkania...ale mogą pojawić się jakieś...niejasności, nieścisłości... I w efekcie dosyć nieprzyjemna/ trudna rozmowa... Hm...

To będzie wyczuwane: Sąd (odpowiedź), tło: 6 Denarów, Królowa Denarów, Król Buław, 2 Kielichów, Paź Kielichów => Diabeł - Oboje będziemy cieszyć się z powrotu do naszych lekcji; może pojawić się jakaś propozycja ze strony pana...

To nadchodzi: Królowa Buław (odpowiedź), tło: Mag, 3 Buław => Kochankowie - Hm... Może być tak, że to ja będę trochę pana przyciskać do kontaktu...

Moje nastawienie: 10 Denarów - Liczę na stabilny kontakt.

Otoczenie: 5 Kielichów - Trzeba jeszcze poczekać na bardziej sprzyjające okoliczności do rozmów...

Moje nadzieje/ obawy: Paź Denarów - ...że dzięki panu się czegoś nauczę, powrót do nauki.

Do tego to zmierza: 4 Buław (odpowiedź), tło: Cesarzowa, 2 Mieczy, 9 Kielichów => Kochankowie - Hm, i znów te Kochanki... Relacja fajna, wydaje mi się, że będziemy rozmawiać, będziemy oboje korzystać na tych rozmowach... Ale z mojej strony pojawia się problem z podjęciem decyzji... Wiecie co, ja mam cały czas wrażenie, patrząc w te karty, że pan wyjdzie z propozycją spotkania w realu...a mnie nie będzie łatwo tę decyzję podjąć...

Jak myślicie? :mysli:

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

Napisano

Relacja fajna, dająca Tobie satysfakcje i zadowolenie, Panu zdaje się, ze też jest przyjemnie spędzać z Tobą czas. Zaznacza się tu wymiana poglądów między Wami (2 mieczy), Pan jest na Ciebie otwarty, dzięki czemu relacja będzie się rozwijać nadal i z czasem możliwe, że Pan zaproponuje jakieś spotkania czy Randeczkę :)

Napisano
Relacja fajna, dająca Tobie satysfakcje i zadowolenie, Panu zdaje się, ze też jest przyjemnie spędzać z Tobą czas. Zaznacza się tu wymiana poglądów między Wami (2 mieczy), Pan jest na Ciebie otwarty, dzięki czemu relacja będzie się rozwijać nadal i z czasem możliwe, że Pan zaproponuje jakieś spotkania czy Randeczkę :)

Dziękuję, Daff :buziak::uscisk::) O, nie wpadłam na to, że ta 2 Mieczy może oznaczać wymianę poglądów - ostatnio rozmowa już zmierzała w tym kierunku, ale musieliśmy ją przerwać, więc kto wie... ;) Miłej niedzieli :):slonko:

Napisano
Dziękuję, Daff :buziak::uscisk::) O, nie wpadłam na to, że ta 2 Mieczy może oznaczać wymianę poglądów - ostatnio rozmowa już zmierzała w tym kierunku, ale musieliśmy ją przerwać, więc kto wie... ;) Miłej niedzieli :):slonko:

Proszę bardzo :buziak:

Powinno coś być, więc nic tylko życzyć Ci powodzenia :okok:

Wzajemnie miłej niedzieli :slonko:

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Weryfikacja :)

Z panem w zasadzie wymieniliśmy tylko po 1 mailu... Nadal był zapracowany na początku lutego i w sumie nic od tego czasu się nie zmieniło... Wczoraj wysłałam maila, może jeszcze kontakt wróci...

Dziękuję, Daff :buziak:

Miłego weekendu :slonko::)))