maddie88 Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Witam, Chodzi o znajomość internetową, z panem pomagamy sobie w nauce języków Na razie mamy przerwę w kontakcie ze względu na sprawy zawodowe pana... O to chodzi: 3 Denarów - Poszerzanie naszych umiejętności językowych To dochodzi do tego: As Mieczy - Analityczne podejście, rozmowy oparte na wspólnej pomocy i wyjaśnianiu/ tłumaczeniu itp. To będzie rozpoznane: Rycerz Denarów (odpowiedź), tło: Śmierć, 10 Mieczy => Księżyc - Ogólnie ładnie, w miarę regularne spotkania...ale mogą pojawić się jakieś...niejasności, nieścisłości... I w efekcie dosyć nieprzyjemna/ trudna rozmowa... Hm... To będzie wyczuwane: Sąd (odpowiedź), tło: 6 Denarów, Królowa Denarów, Król Buław, 2 Kielichów, Paź Kielichów => Diabeł - Oboje będziemy cieszyć się z powrotu do naszych lekcji; może pojawić się jakaś propozycja ze strony pana... To nadchodzi: Królowa Buław (odpowiedź), tło: Mag, 3 Buław => Kochankowie - Hm... Może być tak, że to ja będę trochę pana przyciskać do kontaktu... Moje nastawienie: 10 Denarów - Liczę na stabilny kontakt. Otoczenie: 5 Kielichów - Trzeba jeszcze poczekać na bardziej sprzyjające okoliczności do rozmów... Moje nadzieje/ obawy: Paź Denarów - ...że dzięki panu się czegoś nauczę, powrót do nauki. Do tego to zmierza: 4 Buław (odpowiedź), tło: Cesarzowa, 2 Mieczy, 9 Kielichów => Kochankowie - Hm, i znów te Kochanki... Relacja fajna, wydaje mi się, że będziemy rozmawiać, będziemy oboje korzystać na tych rozmowach... Ale z mojej strony pojawia się problem z podjęciem decyzji... Wiecie co, ja mam cały czas wrażenie, patrząc w te karty, że pan wyjdzie z propozycją spotkania w realu...a mnie nie będzie łatwo tę decyzję podjąć... Jak myślicie? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Relacja fajna, dająca Tobie satysfakcje i zadowolenie, Panu zdaje się, ze też jest przyjemnie spędzać z Tobą czas. Zaznacza się tu wymiana poglądów między Wami (2 mieczy), Pan jest na Ciebie otwarty, dzięki czemu relacja będzie się rozwijać nadal i z czasem możliwe, że Pan zaproponuje jakieś spotkania czy Randeczkę Cytuj
maddie88 Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 Relacja fajna, dająca Tobie satysfakcje i zadowolenie, Panu zdaje się, ze też jest przyjemnie spędzać z Tobą czas. Zaznacza się tu wymiana poglądów między Wami (2 mieczy), Pan jest na Ciebie otwarty, dzięki czemu relacja będzie się rozwijać nadal i z czasem możliwe, że Pan zaproponuje jakieś spotkania czy Randeczkę Dziękuję, Daff O, nie wpadłam na to, że ta 2 Mieczy może oznaczać wymianę poglądów - ostatnio rozmowa już zmierzała w tym kierunku, ale musieliśmy ją przerwać, więc kto wie... Miłej niedzieli Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Dziękuję, Daff O, nie wpadłam na to, że ta 2 Mieczy może oznaczać wymianę poglądów - ostatnio rozmowa już zmierzała w tym kierunku, ale musieliśmy ją przerwać, więc kto wie... Miłej niedzieli Proszę bardzo Powinno coś być, więc nic tylko życzyć Ci powodzenia Wzajemnie miłej niedzieli Cytuj
maddie88 Napisano 2 Marca 2013 Autor Napisano 2 Marca 2013 Weryfikacja Z panem w zasadzie wymieniliśmy tylko po 1 mailu... Nadal był zapracowany na początku lutego i w sumie nic od tego czasu się nie zmieniło... Wczoraj wysłałam maila, może jeszcze kontakt wróci... Dziękuję, Daff Miłego weekendu )) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi