Gość Arianna Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Ogólna atmosfera – 3 buławy To chyba w kontekście tego, że czeka mnie dużo nauki. Atmosfera w pracy – rycerz pucharów Czyżby ktoś próbował mnie poderwać? Atmosfera w domu – 5 buław Raczej napięta, sporo negatywnej energii i wzajemnych tarć. Istotne wydarzenie – 9 denarów Przypływ gotówki? Oby… Tym powinnam się zająć – 7 pucharów Powinnam odkurzyć swoje marzenia, zaplanować swoją przyszłość. To odpuścić –2 miecze Zamykanie się w sobie. Efekty jakie otrzymam – kochankowie Jakąś ważna decyzję przyjdzie mi podjąć. Jak ktoś miałby ochotę zobaczyć to proszę serdecznie:bukiet: Cytuj
women32 Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Ogólna atmosfera – 3 buławy -dużo dynamiki,ruchu może jakaś podróż ,liczne kontakty towarzyskie.Zdobywanie wiedzy lub podnoszenie kwalifikacji. Atmosfera w pracy – rycerz pucharów-dobry,miły nastrój.Może pojawić się ktoś nowy w pracy kto zawróci Ci w głowie lub zaciekawi Cię swoją osobowością. Atmosfera w domu – 5 buław -konieczność obrony swojej racji,buntowanie się noo troszkę spinka będzie w domu. Istotne wydarzenie – 9 denarów-satysfakcja materialna,ogólnie okres zysków. Tym powinnam się zająć – 7 pucharów -powinnaś skupić się na sobie i przestać w siebie wątpić,uwierzyć,że warto marzyć.Ale nie idealizować na siłę kogoś. To odpuścić –2 miecze-nie tłum wszystkiego w sobie,daj upust emocjom,wykrzycz się czasami wypłacz to pomaga.Odpuścić trzymanie wszystkiego w sobie. Efekty jakie otrzymam – Kochankowie -nie wiem czy mieszkasz sama,ale tak przyszło mi na myśl,że będziesz miała ochotę być niezależna i będziesz chciała usamodzielnić się.To będzie Twój dylemat.( może się mylę ) Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Ogólna atmosfera – 3 buławy - myślę, że atmosfera będzie dobra, mobilizująca do różnych czynności, ktore będzie Ci się chciało zrobić Atmosfera w pracy – rycerz pucharów - atmosfera przyjazna, sympatycznie na ile obowiązki pozwolą Atmosfera w domu – 5 buław - mhm będę spięcia i konflikty, walka o racje lub próby przeforsowania swego przez każdą ze stron Istotne wydarzenie – 9 denarów - myślę, że zadbasz o siebie, może sobie coś kupisz? Albo wybierzesz sie do fryzjera? Ewentualnie zadbasz o swego ducha..? Dokształcisz się? Tym powinnam się zająć – 7 pucharów - marzeniami i wizją na przyszlosć odnośnie paru spraw, które pragnęłabym zrealizować w życiu To odpuścić –2 miecze - odpuścić poczucie bezsilności...starać sie osiągać porozumienie jeśli jesteś z kimś w konfliktach...jeśli się nie da...to odpuścić...i iść dalej,, byle tylko nie tkwić w poczucie bezsilności bez możliwości wybrnięcia z sytuacji. Pamiętaj...zawsze jest wyjście z każdej sytuacji, tylko trzeba je dostrzec Efekty jakie otrzymam – kochankowie - pokierujesz się intuicją, ciepłem i tym co najważniejsze dla Ciebie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi