Skocz do zawartości

Pełnia

patai

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Pierwszy raz robię sobie ten rozkład

0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) -Słońce - nie ma cieni ;D, lub synowie T.

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 7 Pucharów 6 Pucharów (o) 3 Denary = Kapłanka - marzenia, plany, bujanie w obłokach, złe wspomnienia z przeszłości i dobre prognozy na przyszłość. Bezwarunkowa miłość i aura tajemniczości, duchowości.

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 9 Denarów Pustelnik(o) Kapłanka (o) = Sprawiedliwość - Samotność, czekanie, surowość, racjonalizm

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść Królowa Mieczy As Pucharów(o) 5 Pucharów = Wisielec - Samodzielne radzenie sobie ze wszystkim, smutek, powody do cierpienia, bezradność, ograniczenia

Edytowane przez patai
Gość gość5
Napisano

0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) -Słońce - wyglada to tak jakbys czasami porywala sie z motyka na slonce- z glowa pelna planow,marzen i swietlanej przyszlosci

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 7 Pucharów 6 Pucharów (o) 3 Denary = Kapłanka - heh... proby spelniania marzen, tylko tak sobie mysle, że nie wiem czy dobry kierunek obralas......... sorki- ale byc moze dzisiaj widze w ciemnych kolorkach....

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 9 Denarów Pustelnik(o) Kapłanka (o) = Sprawiedliwość - tak jak napisalas- samotnosc, odcinanie sie od towarzystwa, taka duchowa samowystarczalnosc

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść Królowa Mieczy As Pucharów(o) 5 Pucharów = Wisielec -zawieszenie w prozni uczuciowej, chłód emocjonalny - to tak jakby za chwile mial sie ktos pojawic na Twojej drodze- albo juz sie pojawił

Napisano

0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) -Słońce

Dla mnie Slonce jest wlasnie rozpoznaniem rowniez wlasnych cieni i totalna ich akceptacja. Wiec cienie sa, owszem, ale przyjmujesz je z pelnym zrozumieniem i radoscia. Swiatlo slonca przeciez ukazuje kazdy zakamarek. Nic nie ukrywa. ;)

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 7 Pucharów 6 Pucharów (o) 3 Denary = Kapłanka, suma HB XVI Wieza i VII Rydwan

Ja bym powiedziala, ze masz w sobie jakies plany z przeszlosci, moze jakies marzenia czy pasje, ktore moglabys, gdybys tylko zechciala, wcielic w zycie, ale tego nie robisz, bo, no wlasnie, wolisz bujac w oblokach. Te karty zachecaja, aby pojsc krok dalej i jednak zaczac je wcielac w zyciu. Przejsc z marzen w kierunku dzialan, pokonywac przeszkody, rozwalac blokady. Kierujac sie jednoczesnie intuicja.

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 9 Denarów Pustelnik(o) Kapłanka (o) = Sprawiedliwość; suma HB XX Sad i II Kaplanka

Tkwienie przy swoim, ale takze zycie w iluzji, swoimi wlasnymi wyobrazeniami. Zamykanie sie w tym swiecie a przy tym ocenianie innych surowo. Zacheta tu jest Sad i Kaplanka. Zaufac biegowi losu, zdac sie czesciowo na niego, zaufac silom wyzszym i niekoniecznie chciec wszystko kontrolowac. W miejsce surowej rozwagi (Sprawiedliwosci) niech przyjdzie intuicja, glos wewnetrzny (Kaplanka).

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść Królowa Mieczy As Pucharów(o) 5 Pucharów = Wisielec, suma HB VI Kochankowie

Odchodzi tkwienie w martwym punkcie, rzucanie sie na wszystkie strony, jak ryba wyjeta z wody. Do tej pory staralas sie myslec racjonalnie, ale w Twoich dzialaniach bylo duzo takiej histerii wrecz, leku i rozczarowania tym, co Cie spotykalo.

Teraz bedziesz miala wiecej okazji, aby podejmowac decyzje zgodne z glosem wlasnego serca, tym, co dla Ciebie wazne i co kochasz.

Powodzenia.

• Maestro
Napisano

0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) -Słońce - bywasz zbyt szczera, zbyt otwarta

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 7 Pucharów 6 Pucharów (o) 3 Denary = Kapłanka -prawdziwa z Ciebie marzycielka, ale i artystka przeciez, dla mnie 7 kielichów to karta osób obdarzonych talentem,widać,że dużo pracujesz:)

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 9 Denarów Pustelnik(o) Kapłanka (o) = Sprawiedliwość - zajmowanie się głównie sobą, ale i samotnośc i wyczekiwanie na odmianę

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść Królowa Mieczy As Pucharów(o) 5 Pucharów = Wisielec - odejdzie to, co niekomfortowe dla Ciebie,smutki, tęsknota,rozczarowania

• Lubię to! 1
Napisano

0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) -Słońce

Moim skromnym daniem odsłaniasz się przed otoczeniem, wychodzisz z ukrycia własnych obaw, cieni. Budzi się w Tobie ufność do ludzi (oby nie nadmierna - bo na karcie Słońce są dzieci lub dziecko), rodzi spontaniczność , radość. Mi się skojarzyło z wychodzeniem z tzw. "psychicznego doła"

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 7 Pucharów 6 Pucharów (o) 3 Denary = Kapłanka,

Uważam, że za dużo w Tobie emocji - takich trochę nieokiełzanych na zasadzie chcę- nie chcę. Powinnaś bardziej się uziemić (denary) czyli zacząć działać, realnie planować. Zaufaj intuicji, pomedytuj, nie szarp się.

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 9 Denarów Pustelnik(o) Kapłanka (o) = Sprawiedliwość;

Odchodzą plany działania w samotności, poddałaś chłodnej analizie dotychczasowe osiągnięcia, może warto by też było popatrzeć na to wszystko "oczami duszy" (kapłanka), a nie tylko kalkulować chłodnym umysłem.

3. Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść Królowa Mieczy As Pucharów(o) 5 Pucharów = Wisielec,

Odchodzi takie zawieszenie pomiędzy chłodnym myśleniem (miecze - żywioł powietrza, rozum, logika), a emocjami (puchary). Raz zrobiłabyś coś szybko, impulsywnie, bez dokładnego przemyślenia, innym razem za bardzo wszystko analizujesz, kalkulujesz. Masz niezrównoważone energie na linii rozum - serce.

Pozdrawiam

• Lubię to! 1
Napisano
Masz niezrównoważone energie na linii rozum - serce.

Pozdrawiam

To prawda, popadam w skrajności - z chłodnej logiki w niepohamowaną emocjonalność ;)... ale doła nie mam, miewam dołki... o małej średnicy lecz głębokie ;D

Napisano

Zalecałabym pracę z czakrami, a wszystko pięknie wróci do normy.

Gdy jakaś czakra jest nadmiernie otwarta, wtedy pracuje na tzw. jałowym biegu i dlatego tak się dzieje. Dla przykładu, gdy ktoś ma za bardzo otworzoną czakrę gardła - to wtedy popada w słowotok, cały czas by mówi, mówi.....

Napisano

Ale wiesz... ja nie chcę tego zmieniać. Dzięki temu mam szalone życie :) i to mi się podoba. Równowaga jest nudna ;)

• 1 miesiąc temu...
Napisano (edytowane)

0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) -Słońce - nie ma cieni ;D, lub synowie T.

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 7 Pucharów 6 Pucharów (o) 3 Denary = Kapłanka - marzenia, plany, bujanie w obłokach, złe wspomnienia z przeszłości i dobre prognozy na przyszłość. Bezwarunkowa miłość i aura tajemniczości, duchowości.

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 9 Denarów Pustelnik(o) Kapłanka (o) = Sprawiedliwość - Samotność, czekanie, surowość, racjonalizm

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść Królowa Mieczy As Pucharów(o) 5 Pucharów = Wisielec - Samodzielne radzenie sobie ze wszystkim, smutek, powody do cierpienia, bezradność, ograniczenia

0 - Oj tak, mój egoizm czasem wybucha szczerością i żalami jak eksplozje typu X na Słońcu ;). Co przysparza mi tylko kłopotów.

1 - Wszystko to co napisałam, silne było i kotłowało się.

2 - Tak, zrobiłam sobie rachunek sumienia, przemedytowałam przeszłość i uspokoiłam się. Stwierdziłam, że nie jest źle, doceniłam wiele spraw i pewne zamiary zmieniłam w działanie. Cieszę się z tego co mam i celebruje teraźniejszość ;), przeszłość przestała rzucać cień ta teraz.

3 - Pewne schematy z przeszłości, długotrwałe problemy zaczęły się rozwiązywać po podjęciu pewnych decyzji.

Edytowane przez patai