patai Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Pierwszy raz robię sobie ten rozkład 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) -Słońce - nie ma cieni ;D, lub synowie T. 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 7 Pucharów 6 Pucharów (o) 3 Denary = Kapłanka - marzenia, plany, bujanie w obłokach, złe wspomnienia z przeszłości i dobre prognozy na przyszłość. Bezwarunkowa miłość i aura tajemniczości, duchowości. 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 9 Denarów Pustelnik(o) Kapłanka (o) = Sprawiedliwość - Samotność, czekanie, surowość, racjonalizm 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść Królowa Mieczy As Pucharów(o) 5 Pucharów = Wisielec - Samodzielne radzenie sobie ze wszystkim, smutek, powody do cierpienia, bezradność, ograniczenia Edytowane 25 Stycznia 2013 przez patai Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Pierwszy raz robię sobie ten rozkład 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) -Słońce - wyglada to tak jakbys czasami porywala sie z motyka na slonce- z glowa pelna planow,marzen i swietlanej przyszlosci 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 7 Pucharów 6 Pucharów (o) 3 Denary = Kapłanka - heh... proby spelniania marzen, tylko tak sobie mysle, że nie wiem czy dobry kierunek obralas......... sorki- ale byc moze dzisiaj widze w ciemnych kolorkach.... 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 9 Denarów Pustelnik(o) Kapłanka (o) = Sprawiedliwość - tak jak napisalas- samotnosc, odcinanie sie od towarzystwa, taka duchowa samowystarczalnosc 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść Królowa Mieczy As Pucharów(o) 5 Pucharów = Wisielec -zawieszenie w prozni uczuciowej, chłód emocjonalny - to tak jakby za chwile mial sie ktos pojawic na Twojej drodze- albo juz sie pojawił Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) -Słońce Dla mnie Slonce jest wlasnie rozpoznaniem rowniez wlasnych cieni i totalna ich akceptacja. Wiec cienie sa, owszem, ale przyjmujesz je z pelnym zrozumieniem i radoscia. Swiatlo slonca przeciez ukazuje kazdy zakamarek. Nic nie ukrywa. 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 7 Pucharów 6 Pucharów (o) 3 Denary = Kapłanka, suma HB XVI Wieza i VII Rydwan Ja bym powiedziala, ze masz w sobie jakies plany z przeszlosci, moze jakies marzenia czy pasje, ktore moglabys, gdybys tylko zechciala, wcielic w zycie, ale tego nie robisz, bo, no wlasnie, wolisz bujac w oblokach. Te karty zachecaja, aby pojsc krok dalej i jednak zaczac je wcielac w zyciu. Przejsc z marzen w kierunku dzialan, pokonywac przeszkody, rozwalac blokady. Kierujac sie jednoczesnie intuicja. 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 9 Denarów Pustelnik(o) Kapłanka (o) = Sprawiedliwość; suma HB XX Sad i II Kaplanka Tkwienie przy swoim, ale takze zycie w iluzji, swoimi wlasnymi wyobrazeniami. Zamykanie sie w tym swiecie a przy tym ocenianie innych surowo. Zacheta tu jest Sad i Kaplanka. Zaufac biegowi losu, zdac sie czesciowo na niego, zaufac silom wyzszym i niekoniecznie chciec wszystko kontrolowac. W miejsce surowej rozwagi (Sprawiedliwosci) niech przyjdzie intuicja, glos wewnetrzny (Kaplanka). 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść Królowa Mieczy As Pucharów(o) 5 Pucharów = Wisielec, suma HB VI Kochankowie Odchodzi tkwienie w martwym punkcie, rzucanie sie na wszystkie strony, jak ryba wyjeta z wody. Do tej pory staralas sie myslec racjonalnie, ale w Twoich dzialaniach bylo duzo takiej histerii wrecz, leku i rozczarowania tym, co Cie spotykalo. Teraz bedziesz miala wiecej okazji, aby podejmowac decyzje zgodne z glosem wlasnego serca, tym, co dla Ciebie wazne i co kochasz. Powodzenia. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Stycznia 2013 Maestro Napisano 26 Stycznia 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) -Słońce - bywasz zbyt szczera, zbyt otwarta 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 7 Pucharów 6 Pucharów (o) 3 Denary = Kapłanka -prawdziwa z Ciebie marzycielka, ale i artystka przeciez, dla mnie 7 kielichów to karta osób obdarzonych talentem,widać,że dużo pracujesz:) 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 9 Denarów Pustelnik(o) Kapłanka (o) = Sprawiedliwość - zajmowanie się głównie sobą, ale i samotnośc i wyczekiwanie na odmianę 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść Królowa Mieczy As Pucharów(o) 5 Pucharów = Wisielec - odejdzie to, co niekomfortowe dla Ciebie,smutki, tęsknota,rozczarowania 1 Cytuj
Kędry Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) -Słońce Moim skromnym daniem odsłaniasz się przed otoczeniem, wychodzisz z ukrycia własnych obaw, cieni. Budzi się w Tobie ufność do ludzi (oby nie nadmierna - bo na karcie Słońce są dzieci lub dziecko), rodzi spontaniczność , radość. Mi się skojarzyło z wychodzeniem z tzw. "psychicznego doła" 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 7 Pucharów 6 Pucharów (o) 3 Denary = Kapłanka, Uważam, że za dużo w Tobie emocji - takich trochę nieokiełzanych na zasadzie chcę- nie chcę. Powinnaś bardziej się uziemić (denary) czyli zacząć działać, realnie planować. Zaufaj intuicji, pomedytuj, nie szarp się. 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 9 Denarów Pustelnik(o) Kapłanka (o) = Sprawiedliwość; Odchodzą plany działania w samotności, poddałaś chłodnej analizie dotychczasowe osiągnięcia, może warto by też było popatrzeć na to wszystko "oczami duszy" (kapłanka), a nie tylko kalkulować chłodnym umysłem. 3. Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść Królowa Mieczy As Pucharów(o) 5 Pucharów = Wisielec, Odchodzi takie zawieszenie pomiędzy chłodnym myśleniem (miecze - żywioł powietrza, rozum, logika), a emocjami (puchary). Raz zrobiłabyś coś szybko, impulsywnie, bez dokładnego przemyślenia, innym razem za bardzo wszystko analizujesz, kalkulujesz. Masz niezrównoważone energie na linii rozum - serce. Pozdrawiam 1 Cytuj
patai Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Napisano 26 Stycznia 2013 Masz niezrównoważone energie na linii rozum - serce.Pozdrawiam To prawda, popadam w skrajności - z chłodnej logiki w niepohamowaną emocjonalność ... ale doła nie mam, miewam dołki... o małej średnicy lecz głębokie ;D Cytuj
Kędry Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Zalecałabym pracę z czakrami, a wszystko pięknie wróci do normy. Gdy jakaś czakra jest nadmiernie otwarta, wtedy pracuje na tzw. jałowym biegu i dlatego tak się dzieje. Dla przykładu, gdy ktoś ma za bardzo otworzoną czakrę gardła - to wtedy popada w słowotok, cały czas by mówi, mówi..... Cytuj
patai Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Napisano 26 Stycznia 2013 Ale wiesz... ja nie chcę tego zmieniać. Dzięki temu mam szalone życie i to mi się podoba. Równowaga jest nudna Cytuj
patai Napisano 28 Lutego 2013 Autor Napisano 28 Lutego 2013 (edytowane) Pierwszy raz robię sobie ten rozkład 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) -Słońce - nie ma cieni ;D, lub synowie T. 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 7 Pucharów 6 Pucharów (o) 3 Denary = Kapłanka - marzenia, plany, bujanie w obłokach, złe wspomnienia z przeszłości i dobre prognozy na przyszłość. Bezwarunkowa miłość i aura tajemniczości, duchowości. 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 9 Denarów Pustelnik(o) Kapłanka (o) = Sprawiedliwość - Samotność, czekanie, surowość, racjonalizm 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść Królowa Mieczy As Pucharów(o) 5 Pucharów = Wisielec - Samodzielne radzenie sobie ze wszystkim, smutek, powody do cierpienia, bezradność, ograniczenia 0 - Oj tak, mój egoizm czasem wybucha szczerością i żalami jak eksplozje typu X na Słońcu . Co przysparza mi tylko kłopotów. 1 - Wszystko to co napisałam, silne było i kotłowało się. 2 - Tak, zrobiłam sobie rachunek sumienia, przemedytowałam przeszłość i uspokoiłam się. Stwierdziłam, że nie jest źle, doceniłam wiele spraw i pewne zamiary zmieniłam w działanie. Cieszę się z tego co mam i celebruje teraźniejszość , przeszłość przestała rzucać cień ta teraz. 3 - Pewne schematy z przeszłości, długotrwałe problemy zaczęły się rozwiązywać po podjęciu pewnych decyzji. Edytowane 28 Lutego 2013 przez patai Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi