london63 Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 czy uda mi się wyjechać z łuku na egzaminie w poniedziałek? as kieli, 10 kieli, 9 den z tych kart to chyba powinno się udać:icon_smile2: Cytuj
Vivere Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 czy uda mi się wyjechać z łuku na egzaminie w poniedziałek? as kieli, 10 kieli, 9 den z tych kart to chyba powinno się udać:icon_smile2: ja jestem na tak. 1 Cytuj
Caliel Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Mi tez karty wydaja sie bardzo optymistyczne;) jakbys sie chwalila w rodzince ze sie udalo tylko chyba specjalnie zachwytow nie bedzie;) 1 Cytuj
london63 Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 2 razy nie zdałam przez ten cholerny łuk chociaż na jazdach z instruktorami zawsze wychodzi mi idealnie zweryfikuje w poniedziałek może uda się zdać wkkońcu.. do 3 razy sztuka Cytuj
werka81 Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 według mnie też nie masz czego sie bac 1 Cytuj
Lenka10 Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 łuk zaliczysz bezproblemowo, życzę powodzenia 1 Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Czy uda mi się wyjechać z łuku na egzaminie w poniedziałek? as kieli, 10 kieli, 9 den Uda się, o ile opanujesz emocje, a pewnie będziesz zdenerwowana (as kielichów). Wycisz się przed egzaminem, poczuj się pewnie, bezpiecznie i spokojnie (9 denarów) Trzymam Kciuki Cytuj
london63 Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 Wczoraj coś mi się forum nie chciało otworzyć nie wiem dlaczego ;/ Łuk poszedł mi idealnie, tylko przy końcu już mi noga zaczeła dygotać z nerwów tak się cieszyłam, że wkońcu się udało a jeździłam na FORDZIE, zawsze mowilam ze nim w zyciu nie zdam łuku, górki nicc jak go dostane, a tu proszę łuk poszedł super^^ godzine jeździłam po mieście, wjechałam już do wordu, ale niestety nie zdałam.. Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Ehhh skąd ja to znam ^^ te dygoczące ze stresu kolana, co je trzeba było łokciem przytrzymywać hahahaha Gratulacje! Zdasz kochana, jesteś teraz już bogatsza o to kolejne podejście, dałaś radę, opanowałaś emocje, tak trzymaj następnym razem! powodzenia i dzięki za weryfikację! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi