werka81 Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 mam jeszcze jedna prośbę o pomoc w interpretacji. Napisałam dziś do kolegi wiadomość z opisem pewnej pracy, miałam to wysłać już kilka dni temu,ale jakoś ciągle coś mi w tym przeszkadzało. Stąd takie opóźnienie. Wiem że na nią czekał i że ją już odczytał, ale niestety nic nie odpisał. więc: jak zareagował na tą wiadomość ? Koło, Gwiazda,Cesarz. ucieszyła go ,ale nie okaże tego po sobie zachowując twarz zimnego cesarza. dlaczego nie odpisał ? Śmierć ,Kapłan,paź mieczy. tu nie wiem-może myślał ze już się nie odezwę i teraz sam nie wie co ma mi napisać ? jestem dopiero początkująca i byłabym wdzięczna za pomoc kogoś bardziej doświadczonego w tym temacie bo ja raczej trafnie nie odczytałam tych kart Cytuj
KatiJo Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Zły jest chyba troszkę za to opóźnienie. 1 Cytuj
Caliel Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 na wiadomosc sie ucieszyl ale oferta chyba byla juz nieaktualna 1 Cytuj
werka81 Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 Zły jest chyba troszkę za to opóźnienie. mam tylko nadzieję że nie będzie się gniewał zbyt długo,bo nie zrobiłam tego celowo Cytuj
KatiJo Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Myślę, ze czekał na jakieś wyjaśnienie wcześniej, skoro nie wysyłałaś, jest dość solidny i tego samego oczekuje od innych. 1 Cytuj
werka81 Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 na wiadomosc sie ucieszyl ale oferta chyba byla juz nieaktualna no właśnie według mnie aktualna w 100% Cytuj
werka81 Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 Myślę, ze czekał na jakieś wyjaśnienie wcześniej, skoro nie wysyłałaś, jest dość solidny i tego samego oczekuje od innych. racja, ja go tylko w tej wiadomości przeprosiłam za to ale niczego nie wyjaśniłam. a on rzeczywiście jest dość solidną ,konsekwentną i bardzo stanowczą osobą :/ Cytuj
Caliel Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 W takim razie uwazam jak Kati - spodziewal sie wyjasnienia a podejrzewam ze do tego dojdzie (tzn bedziecie musieli cos sobie wyjasniac) 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 dlaczego nie odpisał ? Śmierć ,Kapłan,paź mieczy. suma Kapłanka Dlatego że czeka na Twoje wyjaśnienie... Cytuj
werka81 Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 dlaczego nie odpisał ? Śmierć ,Kapłan,paź mieczy. suma Kapłanka Dlatego że czeka na Twoje wyjaśnienie... ta praca jest moją pracą ,on podjął się kontrolowania jej po to żeby wyszła mi jak najlepiej .Miało to być taką motywacją żebym doprowadziła do końca to co zaczęłam. Może pomyślał że już mi na tym nie zależy,skoro nie wysłałam mu tego na czas. Więc wyjaśnienie tego chyba nie powinno być niczym strasznym > Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Oczywisćie że nie ~ tzn. niczym strasznym, napisałaś tę wiadomość z opisem... - ale jak wspomnialaś po terminie...więc w tej sytuacji wyjaśnienie z Twojej strony byłoby nawet wskazane...ja w tych kartach widzę że On na nie czeka... Widzisz, On chciał i chce Ci pomóc - poświęca na to swój czas - jak wyślesz wyjaśnienie okażesz że nie masz tego gdzieś... Cytuj
werka81 Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Oczywisćie że nie ~ tzn. niczym strasznym, napisałaś tę wiadomość z opisem... - ale jak wspomnialaś po terminie...więc w tej sytuacji wyjaśnienie z Twojej strony byłoby nawet wskazane...ja w tych kartach widzę że On na nie czeka...Widzisz, On chciał i chce Ci pomóc - poświęca na to swój czas - jak wyślesz wyjaśnienie okażesz że nie masz tego gdzieś... ok,dziękuję :* jutro mu to wyjaśnię Na początku myślałam że nie odpisał bo nie jest zadowolony z tego na jakim etapie dopiero jestem. wcześniej postawiłam karty na pytanie jakie wrażenie zrobił na nim obecny etap mojej pracy ,wyszły : As puch,Gwiazda,Król mieczy. więc okazuje się że do tego nie ma zastrzeżeń,tylko w tym mieczowym znowu niczego nie pokaże po sobie :/ ps.a tak poza tym to mi czasem się wydaje że jemu na moich sukcesach zależy dużo bardziej niż mi samej Edytowane 25 Stycznia 2013 przez werka81 Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Oczywisćie że nie ~ tzn. niczym strasznym, napisałaś tę wiadomość z opisem... - ale jak wspomnialaś po terminie...więc w tej sytuacji wyjaśnienie z Twojej strony byłoby nawet wskazane...ja w tych kartach widzę że On na nie czeka...Widzisz, On chciał i chce Ci pomóc - poświęca na to swój czas - jak wyślesz wyjaśnienie okażesz że nie masz tego gdzieś... to sie nazywa szacunek- tym bardziej, że pomaga Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Stycznia 2013 Maestro Napisano 26 Stycznia 2013 Zaskoczylas go ta wiadomościa mimo wszystko, widać, że wrazenie na pewno zrobilaś sądząc po samych AW, nie odpisał, bo chyba zmienił zdanie i mam wrażenie, że w czymś się nie do końca zrozumieliście, nie wiem do końca jak opisac moje mysli,ale paź mieczy pokazuje mi nieporozumienia i takie gówniarskie zagrywki..Raz, że nie wiedział co ma pisac, a druga kwestia, to chyba lekko sie wkurzył (na mojej karcie paź mieczy to rozzłoszczony chłopczyk). 1 Cytuj
werka81 Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Napisano 26 Stycznia 2013 bardzo dziękuję wszystkim za pomoc Cytuj
werka81 Napisano 4 Maja 2013 Autor Napisano 4 Maja 2013 trochę spóźniona weryfikacja: wszystkie miałyście rację... Nie odpisał bo rzeczywiście był zły, uważał że skoro nie wysłałam mu tego w ustalonym terminie tylko jakby nigdy nic kilka dni później tzn. że przestało to już być dla mnie ważne... 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi