Lenka10 Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Wyszłam z inicjatywą i odezwałam się pierwsza ...no ale jak do tej pory on milczy :/ zanim do niego napisałam zapytałam kart jak on będzie się zachowywał wobec mnie po przeczytaniu tej wiadomości? (oczywiście wiadomość była typu czysto-koleżeńskiego ) 8 mieczy,gwiazda,10 puch czyli wobec mnie milczy,ale poza tym zachowuje się normalnie (stwierdzam to na podstawie FB) , i po tych kartach nie wiem czy się odezwie. Jakie jest jego nastawienie do mnie ? Król denarów,7 mieczy,Gwiazda. Chyba coś ukrywa przede mną ,może to że jednak się ucieszył że się odezwałam albo to że poznał kogoś /gwiazda/ Jakie ma zamiary wobec mnie w tej sytuacji ? /chodzi mi o jego milczenie/ 9 puch,as puch,Królowa puch albo wyszły mi życzeniówki albo pan jest już zajęty kimś innym dlatego milczy . W takim razie: co będzie dalej z nami? 8 puch,8 denarów,9denarów koniec relacji,każdy zajmie się swoim życiem . reasumując -według mnie niepotrzebnie się odezwałam :/ wiec nie nastawiam się na happy end . jeśli ktoś jednak widzi to inaczej ,to będę wdzięczna za każdą uwagę Edytowane 26 Stycznia 2013 przez Lenka10 Cytuj
agaMAJ Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 jak on będzie się zachowywał wobec mnie po przeczytaniu tej wiadomości? (oczywiście wiadomość była typu czysto-koleżeńskiego )Do faceta koleżeńskiego esemesa? Boszeeee 8 mieczy,gwiazda,10 puch zamknie się w sobie ale później się przełamie i odezwie bo jesteś cholerą, ale chyba ważną dla niego Jakie jest jego nastawienie do mnie ? Król denarów,7 mieczy,Gwiazda. uważa, że jesteś wobec niego nieszczera, że coś się w tobie zmieniło, podejrzewa, że masz jakieś plany o których on nie wie Jakie ma zamiary wobec mnie w tej sytuacji ? /chodzi mi o jego milczenie/ 9 puch,as puch,Królowa puch takie ma zamiary, że ma nadzieje, że wszystko się poukłąda, bo cie kocha W takim razie: co będzie dalej z nami? 8 puch,8 denarów,9denarów odnowienie relacji ( 8 pucharów to też powroty , np z delegacji!!! ) praca nad nią, bo oboje czujecie, że jest to dla was ważne po babsku radze, skończ fochy i zacznij o niego dbać 1 Cytuj
Gość Marina33 Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 jak on będzie się zachowywał wobec mnie po przeczytaniu tej wiadomości? (oczywiście wiadomość była typu czysto-koleżeńskiego ) 8 mieczy,gwiazda,10 puch Wg mnie on tak naprawdę nie wiedział jak powinien sie wobec Ciebie zachpowywać był w takiej niewiedzy chłopak . A tu ciach i ten sms to dobrze , że napisałaś bo jemu coś zaświtało Gwiazda jakby zobaczył jasność w tunelu , przyjacielski stosunek jego będzie do ciebie a może coś jeszcze .. Jakie jest jego nastawienie do mnie ? Król denarów,7 mieczy,Gwiazda. Lubię tego Pana Denarowego bo jak już jest zdecydowany to tak na 100 ale odrazu nie wyjdzie z'' prawdą na ławę '' bo 7 mieczy to ukrywanie czegoś a tak międzynami to wiesz coś o tym panu ? np czy kogoś nie ? Ale nadzieje ma na cos fajnego z tobą . Jakie ma zamiary wobec mnie w tej sytuacji ? /chodzi mi o jego milczenie/ 9 puch,as puch,Królowa puch On chce abys to ty pisała ładne rzeczy , była jak miód bo królowa kielichów to fajna kobietka ale bardzo uczuciowa. W takim razie: co będzie dalej z nami? 8 puch,8 denarów,9denarów Jakieieś emocje się pokazą przez chwile gorąco będzie ale potem wszystko wróci do normyu a nawet będzie się rozwijać bo 8 monet to rozwijanie znajomości , a ty to ta pani z 9 monet będziesz dbała o siebie aby pan oglądał i cieszył oko . Przyjaż mi naprawde między wami wygląda na taką trwalaszą . reasumując -według mnie niepotrzebnie się odezwałam :/ wiec nie nastawiam się na happy end . Kochana dobrze , że sie odezwałaś bo pan czuje coś do ciebie ale nie należy do takich co odraz działają jak król kijów czy rycerz On jest w Królu Monet on działa wolno ale jak już działa to ma jakiś plan , podstawe i można na nim polegać . Cytuj
Lenka10 Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 po babsku radze, skończ fochy i zacznij o niego dbać z chęcią bym o niego zadbała gdyby wreszcie powiedział mi kim dla niego jestem, a esemes był typu 'koleżeńskiego" bo parą nie jesteśmy Cytuj
Lenka10 Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 Jakie jest jego nastawienie do mnie ? Król denarów,7 mieczy,Gwiazda. Lubię tego Pana Denarowego bo jak już jest zdecydowany to tak na 100 ale odrazu nie wyjdzie z'' prawdą na ławę '' bo 7 mieczy to ukrywanie czegoś a tak międzynami to wiesz coś o tym panu ? np czy kogoś nie ? Ale nadzieje ma na cos fajnego z tobą . nie ma nikogo ,mieszka sam ...jedyne co według mnie przede mną ukrywa to uczucia ,zawsze jak już dojdzie do sytuacji ,że zaczynam się domyślać że jednak z jego strony jest to coś więcej to on nagle się się wycofuje ,odczeka tydzień albo dwa żeby potem nie wracać już do tego tematu . Cytuj
Loraaw Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Rowniez uwazam, ze Pan nie nalezy do tych, co przejumja inicjatywe, ale bardzo sie ucieszyl Twoja wiadomoscia. Jesli On jest po jakims zw. to powiedzialabym, ze wasza znajomosc rozwinie sie w str. bardziej konkretna, natomiast jesli ta 8 puch ukazuje Wasze relacje to obstawiam, ze na pozostanie to na wlasnie takim level jak obecnie. Ale niezaprzeczalnie Pana absorbujesz:-) 1 Cytuj
Lenka10 Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Jesli On jest po jakims zw. to powiedzialabym, ze wasza znajomosc rozwinie sie w str. bardziej konkretna, natomiast jesli ta 8 puch ukazuje Wasze relacje to obstawiam, ze na pozostanie to na wlasnie takim level jak obecnie. 8 puch. może też przedstawiać sytuację obecną , przestałam się odzywać do niego ponad tydz. temu a teraz wysłałam mu tylko tą krótką wiadomość na którą niestety nie odpisał. tym bardziej że nie mamy sobie tego jak wyjaśnić bo on był cały tydz. w delegacji. W piątek wrócił ale wiem że znowu musiał gdzieś wyjechać i wróci jutro wieczorem. Edytowane 27 Stycznia 2013 przez Lenka10 Cytuj
Loraaw Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Oj, moze mam osobiste uprzedzenia, ale dla mnie 8 puch wychodzila zawsze na takie ciagnace sie, nic nie przynoszace w rezultacie znajomosci. Takie moze sprobujemy, a za chwile zwrot akcji...Bardziej meczy niz cieszy, ale moze w Twoim przypadku, czego Ci zycze, bedzie inaczej. Cytuj
nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 I wyjaśniło się coś w tej sprawie? jak się potoczyła wasza relacja? Cytuj
Lenka10 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 nie wiele tu jeszcze mogę napisać,odezwał sie dziś ale spotkać mamy się dopiero jutro lub pojutrze Cytuj
Lenka10 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 dodam ze dopiero wczoraj wrócił z delegacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi