SacralNirvana Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Takie troche kino akcji bylo, ale bardzo realistyczne i jak sie obudzilam, pamietalam kazdy szczegol. Potem kilka razy zasypialam, budzilam sie a sen nadal mialam w pamieci i odczucia z nim zwiazane takze. Snilo mi sie, ze bylam z jakims facetem w garniturku, calym ubranym na czarno i pojechalismy samochodem do lasu. Taki stary las. Ten las to nawet taki bardziej stary park byl, ze starymi drzewami. Wejscie do tego parku bylo z prawej strony. Jak sie weszlo to bylo widac, ze to byl stary cmentarz. I ten facet, z ktorym bylam (nie pamietam twarzy, ale wiem, ze nie byl to nikt nieznajomy) czegos szukal na tym cmentarzu.Ja dostawalam atakow paniki, bo czulam, ze cos zlego dzieje sie w moim domu w tym czasie. Ale tego faceta nie szlo niczym pospieszyc. W koncu wsiedlismy w samochod i pojechalismy do mnie. A tam drzwi pootwierane i nic i nikogo juz. Same zgliszcza. Ja, ze musimy sie pospieszyc, bo "oni" jeszcze przyjda a ten typ ze mna dalej czegos szukal. No i sie obudzilam. S - Signifikator 8 Bulaw Sen mowiacy o potrzebie dzialania. 1. Czy sen zostal wywolany jakimis wydarzeniami z przeszlosci? XXI Swiat Mysle, ze tak. Otworzylam sie na nowe i o tym mowi. 2. Czy ten sen odnosi sie do tego, co ma sie wydarzyc? 0 Glupiec Takze. Przede mna nowe, poczatek, calkowicie wszystko od nowa. 3. Jak nalezy rozumiec symbolike snu? 6 Monet Tego tu nie za bardzo rozumiem. Byc moze chodzi tu o pokonanie dotychczasowych problemow a takze skorzystanie z pomocy kogos. 4. Jak mozna odniesc ten sen do aktualnej sytuacji pytajacego? Rycerz Bulaw Jako ten Rycek zrzucam kajdanki i wyrywam sie pedem do przodu. 5. Co chce przekazac pytajacemu jego podswiadomosc? XIII Smierc Jestem w fazie glebokich zmian. Co bylo, nie wroci. 6. Co chce przekazac pytajacemu jego nadswiadomosc? Krolowa Bulaw Te zmiany daja mi sile i czynia niezalezna. 7. Przed czym ostrzega sen? Krolowa Monet, XVI Wieza, 4 Kielichy ---> suma IV Cesarz; suma XX Sad Zebym postepowala roztropnie, majac na mysli nie tylko siebie (Krolowa Monet), ale siebie i dzieci (ja i corki - 4 Kielichy), zeby swoim pochopnym zachowaniem tego nie zburzyc (Wieza). Uwazac na meza, pamietac o rodzinie. 8. Do czego zacheca sen? XV Diabel, 9 Bulaw, As Monet ---> XIII Smierc; suma HB VII Rydwan Uwalniac sie, jak najbardziej, ale ostroznie, sluchajac wewnetrznego glosu. Lapac za ogon szanse, ktora sie pojawi. Nie ogladac sie juz za siebie, bo co bylo minelo. Pora ruszyc do przodu. Czasu dzialan. Czas zastanawiania sie juz dawno minal. Jezeli kogos ten sen i jego interpretacja nie zanudzil to zachecam do zajrzenia i moze podzielenia sie swoimi przemysleniami. Chociaz jedno jest pewno. Moja podswiadomosc i nadswiadomosc daja mi ostatnio (rowniez w snach) do zrozumienia, ze w moim zyciu przechodze totalna transformacje, koniec jednego cyklu, poczatek nastepnego. Rozwod, przemiana wewnetrzna, ale i czynniki zewnetrzne ulegaja zmianom. Z gory dziekuje za pomoc i zainteresowanie. Cytuj
Kędry Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Witam We śnie rozpoczęłaś głęboką podróż w głąb siebie- własnej podświadomości, która jest częścią podświadomości kolektywnej - zbiorowej. Stanęłaś twarzą w twarz ze swoimi przodkami, protoplastami rodu (stary cmentarz i dostojne drzewa, stare, które były świadkami różnych zdarzeń. Drzewa są również symbolem człowieka i dlatego w snach odgrywają ważną rolę. Z Tobą jest również mężczyzna ubrany na czarno - czegoś szuka na cmentarzu - uważam, że może to być Twój przewodnik ,który daje Ci wskazówkę - że powinnaś zagłębić się w karmie swojego rodu i przeciąć wszelkie zależności karmiczne, które blokują Twoje otwarcie na nowe. Moim zdaniem powinnaś szukać różnych zawirowań, obciążeń rodowych w linii męskiej - mówi o tym mężczyzna i wejście na cmentarz z prawej strony. Prawa strona w snach związana jest z energią męską, aktywną. I co co się dzieje podczas poszukiwań (oczyszczenia karmicznego) -przeżywasz panikę i strach co się dzieje w Twoim domu czyli w Tobie samej. Po przecięciu wszystkich nici karmicznych - mogą to być zaszłości z życia mamy, babci, prababci itd., którym nie układało się np w związkach partnerskich, należy dociec co było tego przyczyną- widzisz zgliszcza, a więc doszczętne wypalenie (wieża) tego co sztucznie Cię ograniczało, więziło, krzyżowało Twoje plany. Nie da się otworzyć na nowe, które symbolizuje Świat, gdy nie oczyści się swojej karmy wpisanej w karmę rodu. Wszak kartę Świat poprzedza Sąd - a on o tym też m.in. mówi (o wypaleniu karmy). Jesteśmy czyści duchowo. Wtedy jest możliwe rozpoczęcie NOWEGO ETAPU Pozdrawiam Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Napisano 26 Stycznia 2013 Dziekuje Kochana. Bardzo cenna dla mnie interpretacja. Bardzo Ci za nia dziekuje. Cytuj
Kędry Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Dodam, że na oczyszczanie karmy do siódmego pokolenia istnieją specjalne modlitwy, rytuały, np. palenie świec w odpowiednich kolorach. Usuwanie tych pokoleniowych "brudów" dokonuje się wtedy podczas snu i naprawdę jest to bardzo nieprzyjemny proces (czasem ukazują nam się postacie, z którymi nigdy nie sądziliśmy że jesteśmy powiązani w jakiś tam sposó. Nie ma jednak innego sposobu na zerwanie tych więzów (klątw, ślubów, zobowiązań itd.), ale człowiek czuje się tak jak te postacie na karcie WIEŻA. Innym sposobem wg mnie na oczyszczenie już własnej karmy nie tej pokoleniowej jest bezinteresowne niesienie pomocy materialnej i nie tylko. To też działa. Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Napisano 26 Stycznia 2013 Z tymi snami to bardzo mozliwe. Mialam cala mase snow regresyjnych, z okresu m.in. II Wojny Swiatowej takze. Ciekawe to, ciekawe... Innym sposobem wg mnie na oczyszczenie już własnej karmy nie tej pokoleniowej jest bezinteresowne niesienie pomocy materialnej i nie tylko. A ja w rozkladzie mam: 3. Jak nalezy rozumiec symbolike snu? 6 Monet Karta wlasnie takiej bezinteresownej pomocy m.in. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi