Skocz do zawartości

dziecko, wypadek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich bardzo serdecznie,

Mam do Was gorącą prośbę o pomoc w interpretacji mojego snu. Na początku zaznaczę, że od jakiegoś tygodnia codziennie miewam bardzo wyraźne sny( wcześniej zdarzało się to sporadycznie)- czy to coś może znaczyć?

Mój sen:

W moim śnie widziałem duży wypadek drogowy obok którego przejeżdżałem- zatrzymałem się i zacząłem wyciągać ludzi z rozbitych samochodów-dorosłych ludzi. W pewnym momencie podszedłem do kolejnego samochodu, a tam z tyłu w foteliku siedziało dziecko- któremu leciała krew z nosa- dziecko wyglądało jakby spało/umierało- wziąłem je na ręce i pobiegłem do karetki- tam wymusiłem na lekarzach szybką interwencję, Pamiętam że sen skończył się na moim pytaniu- czy dziecko będzie żyło, a lekarz kiwną głową twierdząco.

Bardzo prosze o pomoc w interpretacji.

Tej nocy miałem jeszcze jeden dziwny sen- otrzymałem w prezencie duzy piękny parterowy dom, który cześciowo wymagał odświerzenie- tzn nie było w nim mebli w salonie- w innych pokojach były, oraz elewacja frontowa jak i garaz wymagały totalnego remontu. na środku salonu stały schowy- w zasadzie drabina, prowadząca na górę. Dom mieścił się na obżerzach jakiejś miescowości- ale sąsiedzi którzy nas odziedzali( miałem wrażenie że w tym domu jest moja nażeczona mimo że jej nie widziałem), byli dla nas bardzo życzliwi i słóżyli pomocą. Co ten sen może znaczyć?

Z góry bardzo dziękuję za pomoc!