Skocz do zawartości

I moja pełnia ......

Gość gość5

Rekomendowane odpowiedzi

Gość gość5
Napisano

0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) – Wisielec

zaczełam byc aktywna, działam a nie siedze i czekam??? (nawet wg tego jak liczy lata Sacral- do 22.02 jestem w wisielcu... potem czas na Śmierc .... no zobaczymy)

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić – 3 buławy, 8 denarów- ucze sie, poznaje, poszukuje nowych celów/ wyjść ?

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl – Śmierc, Kochankowie- ewidentnie nastapily zmiany- otwieram sie na nowe znajomosci- bliższe?

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść – 4 buławy, Rycerz buław- wspolne pozycie, domowe ognisko ?

Napisano

zaczełam byc aktywna, działam a nie siedze i czekam??? (nawet wg tego jak liczy lata Sacral- do 22.02 jestem w wisielcu... potem czas na Śmierc .... no zobaczymy)

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić – 3 buławy, 8 denarów- ucze sie, poznaje, poszukuje nowych celów/ wyjść ?

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl – Śmierc, Kochankowie- ewidentnie nastapily zmiany- otwieram sie na nowe znajomosci- bliższe?

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść – 4 buławy, Rycerz buław- wspolne pozycie, domowe ognisko ?

0-Ja pomyslalam o czekiwaniu na cos... wisielec wisi, ale nie ze swojej woli.Hmm.. Tak jakbys czekala na cos waznego dla siebie, ale nie za wiele mogla zrobic..

1. Pracohozlim i brak zdecydowania

2. Zakonczenie jakiej relacji, niekoniecznie z partnerem

3. Hmm moim zdaniem laczy sie ta odpowiedz z 2. Tutaj jakbys pozegnala sie w samej sobie z osoba z ktora zakonczyla sie znajomosc z 2 pytania

Napisano

0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) – Wisielec czekasz na rozwój wydarzeń ,niczego na siłę nie przyspieszasz.

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić – 3 buławy, 8 denarów- moim zdaniem chodzi tu o "inwestowanie" w tzw. samorozwój.

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl – Śmierc, Kochankowie-zmiana otoczenia.

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść – 4 buławy, Rycerz buław-może jakieś uzależnienie od kogoś , powinnaś zacząć samodzielnie podejmować decyzje. (tu bym widziała nawiązanie do pkt.0 )

• Maestro
Napisano

chyba za dużo myslisz, za bardzo tkwisz w jednym miejscu,może to czas, żeby cos sobie w głowie przestawić, zmienić sposób podejscia do życia?

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić – 3 buławy, 8 denarów- wypatrujesz jakichś możliwości rozwoju,może chodzi o kwestie pracy, a może nauki,a może próbujesz pracowac nad samorozwojem?

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl – Śmierc, Kochankowie-totalny przełom,transformacja,chyba chodzi o kwestię uczuć, może masz tam kogos na oku

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść – 4 buławy, Rycerz buław- dla mnie to karty romansowe, jeśli coś takiego było, to odejdzie

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano (edytowane)

Uważam że obecnie masz w sobie duży dystans do wielu spraw i jesteś osobą z dużym poczuciem obowiązku...chyba nawet jesteś na etapie w którym zadajesz sobie pytanie ~ co jest Ważne a co nie...teraz jest moment w któym to Ty decydujesz się na dany rozwój sytuacji...

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić – 3 buławy, 8 denarów-

Masz możliwość poszerzania swoich kwalifikacji...jesteś na etapie żmudnej i systematycznej pracy - czy to chodzi o naukę, czy o pracę zawodową, czy też pracę nad własnym życiem ogólnie - po prostu wykuwasz swoją przyszłość - pracujesz nad tym aby była ona jak najlepsza...

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl – Śmierc, Kochankowie-

Mnie to wygląda tak...jakbyś w końcu zamknęła etap w którym pragnęłaś być sama (z przyczyn różnych)...no nie wiem - może się myle, ale myślę iż zakończyłaś właśnie ten etap i uświadomiłaś sobie czym jest dla Ciebie Miłość i czy jesteś na Nią gotowa - uświadomiłaś sobie czego tak naprawdę chcesz...nawet jesteś gotowa iść na ustępstwa...ogólnie - zaczynasz angażować się z wielką pasją i uczuciem we wszelakie nowe pomysły...rozkwitasz...

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść – 4 buławy, Rycerz buław-

Rozmywa się jakiś romans - luźna relacja (?)...no w każdym razie relacja szarpana - taka która dawała sprzeczne potrzeby i cele...

Edytowane przez MyStErIoUs_WoMaN
literówka :p
  • 5 tygodni później...
Gość gość5
Napisano

weryfikacja

0- ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) – wisielec

zaczełam byc aktywna, działam a nie siedze i czekam??? (nawet wg tego jak liczy lata sacral- do 22.02 jestem w wisielcu... Potem czas na śmierc .... No zobaczymy) -ta smierc chyba sie wlasnie zaczela :( -bynajmniej jak jest teraz- dłuzej byc nie moze.........

1- co jest widoczne, co świeci, co może oślepić – 3 buławy, 8 denarów- ucze sie, poznaje, poszukuje nowych celów/ wyjść ?dokładnie tak....

2- co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl – śmierc, kochankowie- ewidentnie nastapily zmiany- otwieram sie na nowe znajomosci- bliższe? bycie na rozdrożu, przełom w życiu, konieczność wyboru i zrobienia kroku do przodu

3- co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść – 4 buławy, rycerz buław- wspolne pozycie, domowe ognisko ?.jak napisała mysti....relacja szarpana - taka która dawała sprzeczne potrzeby i cele...