Skocz do zawartości

Rozmowa.

Vivere

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziś czeka mnie bardzo poważna rozmowa z moim panem Jotem.

Obawiam się, że znów przed nią ktoś ucieknie ( cześciej ja).

Więc dla rozpoznania posiłkuję się kartami.

Co mi przyniesie ta rozmowa?

1. Obecna sytuacja – Słońce, przyjazne stosunki. Chcemy być ze sobą . Jest ciepło ale niezobowiązująco. Żadne z nas nie chce jednak ( na pewno ja się obawiam) podjąć rozmowy, by nie urazić…nie wywlekać cieni.

2. Co przed Tobą – As buław- motywacja do działania, do szczerości, do otworzenia się

3. Sedno sprawy – Sąd- być albo nie być, zrozumieć, wybaczyć iść nową drogą. To co skrywane powinno zostać wreszcie ujawnione.

4. Niedaleka przyszłość – 3 buław- czas się otworzyć, dać szansę. To karta prawdomówności, szczerości w dialogu, w którym zostaną rozpoznane wszystkie tajemnice.

5. Wynik 4 buław- i tu spodziewam się „ustaleń, co do wspólnej przyszłości”, takich zgodnych. Stworzymy sobie bezpieczną enklawę.

Napisano

1. Obecna sytuacja – Słońce - Jest beztrosko i bezpiecznie. Sielanka

2. Co przed Tobą – As buław- Jakiś nowy pomysł, koncepcja do wcielenia w życie, nowe działania

3. Sedno sprawy – Sąd- Cheć podsumowania czegoś, szczerego rozliczenia się z dotychczasowego bytu

4. Niedaleka przyszłość – 3 buław- Odważny krok na przód

5. Wynik 4 buław- Stworzenie sobie bezpiecznego miejsca do życia w sensie fizycznym. Ojęcie czegoś ramami, zaznaczenie swojego terenu, być może inwestycja w nieruchomość lub nadal wolny lecz stabilny związek.

• Lubię to! 1
Gość PannaDorotka
Napisano

1. Obecna sytuacja – ocieplenie relacji, tak miło i przyjacielsko

2. Co przed Tobą – As buław- dużo potencjału erotycznego ^^ nadzieja, na coś nowego, co się właśnie rodzi i ma w sobie wielki ogieeeeeeń

3. Sedno sprawy – Sąd- przełom dla was, transformacja relacji, każde pewnie przemyśli, przeanalizuje, dokona oceny swoich priorytetó odnośnie wizji tego związku, określi siebie i swoje stanowisko, swój punkt widzenia i oczekiwania eobec drugij osoby

4. Niedaleka przyszłość – 3 buław- snucie planów w związku z wami. DLa mnie ta karta to raczej plany, niż konkretne działania, ale za to plany takie mocno określone, z jasnym celem, tylko jeszcze mimo wszystko odległe

5. Wynik 4 buław- otworzycie sie na siebie, nawiążecie porozumienie. To karta rónież flirtu i romansu, więc może też jakoś w tym kierunku bardziej coś się zadzieje

Napisano

1. Obecna sytuacja – ocieplenie relacji, tak miło i przyjacielsko

2. Co przed Tobą – As buław- dużo potencjału erotycznego ^^ nadzieja, na coś nowego, co się właśnie rodzi i ma w sobie wielki ogieeeeeeń

3. Sedno sprawy – Sąd- przełom dla was, transformacja relacji, każde pewnie przemyśli, przeanalizuje, dokona oceny swoich priorytetó odnośnie wizji tego związku, określi siebie i swoje stanowisko, swój punkt widzenia i oczekiwania eobec drugij osoby

4. Niedaleka przyszłość – 3 buław- snucie planów w związku z wami. DLa mnie ta karta to raczej plany, niż konkretne działania, ale za to plany takie mocno określone, z jasnym celem, tylko jeszcze mimo wszystko odległe

5. Wynik 4 buław- otworzycie sie na siebie, nawiążecie porozumienie. To karta rónież flirtu i romansu, więc może też jakoś w tym kierunku bardziej coś się zadzieje

Mam nadzieję, że nasza seksualność w tej rozmowie będzie jednak bez znaczenia :D Ale rzeczywiscie, chodzi tu o wzajemne przedstawienie wizji naszego związku, kto w jakim kierunku zmierza, jaki jest dalszy cel...i znalezienie kompromisu.

Gość PannaDorotka
Napisano
Mam nadzieję, że nasza seksualność w tej rozmowie będzie jednak bez znaczenia :D Ale rzeczywiscie, chodzi tu o wzajemne przedstawienie wizji naszego związku, kto w jakim kierunku zmierza, jaki jest dalszy cel...i znalezienie kompromisu.

przesadziłam za bardzo z tymi buławami? :D

Napisano
przesadziłam za bardzo z tymi buławami? :D

Nie wiem. Takie szczere wyznania czasami kończą tudzież większym zaangażowaniem seksualnym?? OBY NIE BYŁO W ZAMIAN