Vivere Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Dziś czeka mnie bardzo poważna rozmowa z moim panem Jotem. Obawiam się, że znów przed nią ktoś ucieknie ( cześciej ja). Więc dla rozpoznania posiłkuję się kartami. Co mi przyniesie ta rozmowa? 1. Obecna sytuacja – Słońce, przyjazne stosunki. Chcemy być ze sobą . Jest ciepło ale niezobowiązująco. Żadne z nas nie chce jednak ( na pewno ja się obawiam) podjąć rozmowy, by nie urazić…nie wywlekać cieni. 2. Co przed Tobą – As buław- motywacja do działania, do szczerości, do otworzenia się 3. Sedno sprawy – Sąd- być albo nie być, zrozumieć, wybaczyć iść nową drogą. To co skrywane powinno zostać wreszcie ujawnione. 4. Niedaleka przyszłość – 3 buław- czas się otworzyć, dać szansę. To karta prawdomówności, szczerości w dialogu, w którym zostaną rozpoznane wszystkie tajemnice. 5. Wynik 4 buław- i tu spodziewam się „ustaleń, co do wspólnej przyszłości”, takich zgodnych. Stworzymy sobie bezpieczną enklawę. Cytuj
patai Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 1. Obecna sytuacja – Słońce - Jest beztrosko i bezpiecznie. Sielanka 2. Co przed Tobą – As buław- Jakiś nowy pomysł, koncepcja do wcielenia w życie, nowe działania 3. Sedno sprawy – Sąd- Cheć podsumowania czegoś, szczerego rozliczenia się z dotychczasowego bytu 4. Niedaleka przyszłość – 3 buław- Odważny krok na przód 5. Wynik 4 buław- Stworzenie sobie bezpiecznego miejsca do życia w sensie fizycznym. Ojęcie czegoś ramami, zaznaczenie swojego terenu, być może inwestycja w nieruchomość lub nadal wolny lecz stabilny związek. 1 Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Co mi przyniesie ta rozmowa? 1. Obecna sytuacja – ocieplenie relacji, tak miło i przyjacielsko 2. Co przed Tobą – As buław- dużo potencjału erotycznego ^^ nadzieja, na coś nowego, co się właśnie rodzi i ma w sobie wielki ogieeeeeeń 3. Sedno sprawy – Sąd- przełom dla was, transformacja relacji, każde pewnie przemyśli, przeanalizuje, dokona oceny swoich priorytetó odnośnie wizji tego związku, określi siebie i swoje stanowisko, swój punkt widzenia i oczekiwania eobec drugij osoby 4. Niedaleka przyszłość – 3 buław- snucie planów w związku z wami. DLa mnie ta karta to raczej plany, niż konkretne działania, ale za to plany takie mocno określone, z jasnym celem, tylko jeszcze mimo wszystko odległe 5. Wynik 4 buław- otworzycie sie na siebie, nawiążecie porozumienie. To karta rónież flirtu i romansu, więc może też jakoś w tym kierunku bardziej coś się zadzieje Cytuj
Vivere Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Napisano 26 Stycznia 2013 Co mi przyniesie ta rozmowa? 1. Obecna sytuacja – ocieplenie relacji, tak miło i przyjacielsko 2. Co przed Tobą – As buław- dużo potencjału erotycznego ^^ nadzieja, na coś nowego, co się właśnie rodzi i ma w sobie wielki ogieeeeeeń 3. Sedno sprawy – Sąd- przełom dla was, transformacja relacji, każde pewnie przemyśli, przeanalizuje, dokona oceny swoich priorytetó odnośnie wizji tego związku, określi siebie i swoje stanowisko, swój punkt widzenia i oczekiwania eobec drugij osoby 4. Niedaleka przyszłość – 3 buław- snucie planów w związku z wami. DLa mnie ta karta to raczej plany, niż konkretne działania, ale za to plany takie mocno określone, z jasnym celem, tylko jeszcze mimo wszystko odległe 5. Wynik 4 buław- otworzycie sie na siebie, nawiążecie porozumienie. To karta rónież flirtu i romansu, więc może też jakoś w tym kierunku bardziej coś się zadzieje Mam nadzieję, że nasza seksualność w tej rozmowie będzie jednak bez znaczenia Ale rzeczywiscie, chodzi tu o wzajemne przedstawienie wizji naszego związku, kto w jakim kierunku zmierza, jaki jest dalszy cel...i znalezienie kompromisu. Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Mam nadzieję, że nasza seksualność w tej rozmowie będzie jednak bez znaczenia Ale rzeczywiscie, chodzi tu o wzajemne przedstawienie wizji naszego związku, kto w jakim kierunku zmierza, jaki jest dalszy cel...i znalezienie kompromisu. przesadziłam za bardzo z tymi buławami? Cytuj
Vivere Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Napisano 26 Stycznia 2013 przesadziłam za bardzo z tymi buławami? Nie wiem. Takie szczere wyznania czasami kończą tudzież większym zaangażowaniem seksualnym?? OBY NIE BYŁO W ZAMIAN Cytuj
patai Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Po "kłótni" najlepszy jest seks - jak śpiewa Muniek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi