patai Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Odp - 9 Buław Tło - Cesarz 2 Denary 8 Mieczy = Kapłanka Myślę, że nie. Nie miał jak, odczyta później... Cytuj
Lenka10 Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 też uważam że nie odczytał, nie miał jeszcze okazji. Cytuj
agaMAJ Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 nie, ale odczyta wtedy, jak będzie miał takąmożliwość Cytuj
Gość Marina33 Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Nie zdecydwoanie jeszczwe nie odczytał - Ty jesteś jako Kapłanka to jeszcze tajemnica dla niego , Cesarz czymś innym jest zajęty 2 monet . Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Stycznia 2013 Maestro Napisano 26 Stycznia 2013 Nie odczytał, tzn. zobaczył go, ale odłozył na później.. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Nie odczytał Kochanie...i nawet nie widział jeszcze (oczywiście na chwilę w której stawiałaś karty)... Cytuj
fajnamagda Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 nie odczytał, bo 9 nuław mówi, że jest zajęty i cesarz też nie jest z tych co działa, więc nie odczytał na 100pro Cytuj
patai Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 Pytam znów: Czy C odczytał już mojego maila? Odp - 10 Buław Tło - As Buław (o) Rycerz Pucharów (o)As Pucharów (o) = Cesarzowa ….............Umiarkowanie............Kapłanka ….........Umiarkowanie …......................................Wieża.................Wieża …....................................................Koło Co za karty... Sytuacja jest ciężka, albo ma coś poważnego na głowie, albo żona przeczytała, ewentualnie nastąpiła jakaś rewolucja... Co myślicie? Cytuj
Lenka10 Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 ja bym powiedziała że pan nie wchodzi na swoją pocztę w obecności żony, zrobi to jak będzie sam . tak jakoś mi się skojarzyło Cytuj
patai Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 ja bym powiedziała że pan nie wchodzi na swoją pocztę w obecności żony, zrobi to jak będzie sam . tak jakoś mi się skojarzyło Możliwe, obawia się ewentualnej "Wieży" gdyby przypadkiem "Koło" wpadła w tym momencie do pokoju dlatego czeka "Umiar", "Kapłanka" Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Nie odczytał i póki co jest to niemożliwe do realizacji (tzn. żeby odczytał)...spodziewa się że może coś takiego na Niego "czekać" ale przez wzgląd na kobietę która obok Niego jest unika wchodzenia na maila... Cytuj
Lenka10 Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Nie odczytał i póki co jest to niemożliwe do realizacji (tzn. żeby odczytał)...spodziewa się że może coś takiego na Niego "czekać" ale przez wzgląd na kobietę która obok Niego jest unika wchodzenia na maila... dokładnie to miałam na myśli Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Stycznia 2013 Maestro Napisano 27 Stycznia 2013 odp - 10 Buław Tło - As Buław (o) Rycerz Pucharów (o)As Pucharów (o) = Cesarzowa on albo ma przepełnioną skrzynkę,albo za dużo na głowie i tło mi mówi,że jest zmęczony i nie wie za co ma się wziąć najpierw.. Cytuj
patai Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 Przepełnionej raczej nie ma. Skłaniałabym się ku temu drugiemu. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Stycznia 2013 Maestro Napisano 27 Stycznia 2013 Przepełnionej raczej nie ma. Skłaniałabym się ku temu drugiemu. W sumie moja pierwsza myśl była taka, że on chce odpoczać....Z drugiej strony może miec dużo maili,sama codziennie wywalam ze 30 Cytuj
patai Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 Zmęczony jest na pewno, to wiem bez kart, miął ciężki tydzień w pracy, poza tym ma gości na ferie – żonę z dziećmi. Maila się nie spodziewał, bo ja sporadycznie do Niego piszę, od święta , no i pisałam z nowego adresu, żeby nie rzucał się w oczy przy otwarciu skrzynki. Mógł go nawet przeoczyć, choć o tym karty nie mówią. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Stycznia 2013 Maestro Napisano 27 Stycznia 2013 Zmęczony jest na pewno, to wiem bez kart, miął ciężki tydzień w pracy, poza tym ma gości na ferie – żonę z dziećmi. Maila się nie spodziewał, bo ja sporadycznie do Niego piszę, od święta , no i pisałam z nowego adresu, żeby nie rzucał się w oczy przy otwarciu skrzynki. Mógł go nawet przeoczyć, choć o tym karty nie mówią. W pierwszym rozkładzie miałas Cesarza- widział tego maila na pewno.Cesarz sprawuje kontrolę, jest świadomy. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 W pierwszym rozkładzie miałas Cesarza- widział tego maila na pewno.Cesarz sprawuje kontrolę, jest świadomy. Na pewno...hmmmm...niesamowite... Cytuj
Czarownica Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Na pewno...hmmmm...niesamowite... Co to za komentarz w ogóle, z tego co wiem, w regulaminie jest wyraźnie napisane, że nie neguje się cudzych interpretacji, a już na pewno nie osoby, która pomaga tu na forum zdecydowanie dłużej niż Ty. Patai, moim zdaniem On zobaczył, że mail jest w skrzynce, później go przeczytał, ale nie ma siły się do niego odnosić póki co. Pozdrawiam Cytuj
patai Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 Co to za komentarz w ogóle, z tego co wiem, w regulaminie jest wyraźnie napisane, że nie neguje się cudzych interpretacji, a już na pewno nie osoby, która pomaga tu na forum zdecydowanie dłużej niż Ty. Patai, moim zdaniem On zobaczył, że mail jest w skrzynce, później go przeczytał, ale nie ma siły się do niego odnosić póki co. Pozdrawiam Ja nie oczekuję odpowiedzi na tego maila, przynajmniej nie drogą elektroniczną . Miał go raczej podnieść na duchu w ciężkich chwilach dlatego chciałam wiedzieć czy go przeczytał, zadzwonić nie mogę bo będą mu dokuczać w domu . Cytuj
Czarownica Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Kurde, nie wiem, czy go podniósł na duchu, czy bardziej uświadomił, ze ma ciężko... Cytuj
Vivere Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Pytam znów:Czy C odczytał już mojego maila? Odp - 10 Buław Tło - As Buław (o) Rycerz Pucharów (o)As Pucharów (o) = Cesarzowa ….............Umiarkowanie............Kapłanka ….........Umiarkowanie …......................................Wieża.................Wieża …....................................................Koło Co za karty... Sytuacja jest ciężka, albo ma coś poważnego na głowie, albo żona przeczytała, ewentualnie nastąpiła jakaś rewolucja... Co myślicie? Myślę, że przeczytał. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Chyba, a raczej na pewno nie jedną Cornelię oburzył Twój komentarz, skoro tyle "laików" dostała za zwrócenie Ci uwagi... Lajki, niech będa nawet i setki...ja napisałam co myślę, robię tak zawsze i tak pozostanie...faktycznie - mega zbrodnie popełniłam - powiesić mnie to za malo...ale wole tak niż tak jak kolezanka Inez na forum slodka a ciśnie mi po pw ile wlezie... Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Cicho będziecie? Czy mam wkroczyć tu do Was? :26: Pan nie przeczytał, nie daje mu spokoju Pani. Nie spodziewał się. Zrobisz mu niespodziewajkę Cytuj
patai Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Napisano 28 Stycznia 2013 Kurde, nie wiem, czy go podniósł na duchu, czy bardziej uświadomił, ze ma ciężko... Uświadomił sobie ile traci przez sytuację w jakiej jest, tak myślę, że to go dobiło wszystkie pozytywne karty w tym układzie są odwrócone Cytuj
Czarownica Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 No własnie, czyli nie do końca wiem, czy to pomogło, ale trzymam kciuki oby to był chłop co to wyciąga wnioski z kubła zimnej wody Cytuj
patai Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 No własnie, czyli nie do końca wiem, czy to pomogło, ale trzymam kciuki oby to był chłop co to wyciąga wnioski z kubła zimnej wody To nie był kubeł zimnej wody, raczej ciepłej... do której nie może wejść i musi marznąć na brzegu, choć woda czeka i faluje sobie spokojnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi