Skocz do zawartości

Czy odczytał mojego maila

patai

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Odp - 9 Buław

Tło - Cesarz 2 Denary 8 Mieczy = Kapłanka

Myślę, że nie. Nie miał jak, odczyta później...

Gość Marina33
Napisano

Nie zdecydwoanie jeszczwe nie odczytał - Ty jesteś jako Kapłanka to jeszcze tajemnica dla niego , Cesarz czymś innym jest zajęty 2 monet .

• Maestro
Napisano

Nie odczytał, tzn. zobaczył go, ale odłozył na później..

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Nie odczytał Kochanie...i nawet nie widział jeszcze (oczywiście na chwilę w której stawiałaś karty)...

Napisano

nie odczytał, bo 9 nuław mówi, że jest zajęty i cesarz też nie jest z tych co działa, więc nie odczytał na 100pro

Napisano

Pytam znów:

Czy C odczytał już mojego maila?

Odp - 10 Buław

Tło - As Buław (o) Rycerz Pucharów (o)As Pucharów (o) = Cesarzowa

….............Umiarkowanie............Kapłanka ….........Umiarkowanie

…......................................Wieża.................Wieża

…....................................................Koło

Co za karty... Sytuacja jest ciężka, albo ma coś poważnego na głowie, albo żona przeczytała, ewentualnie nastąpiła jakaś rewolucja...

Co myślicie?

Napisano

ja bym powiedziała że pan nie wchodzi na swoją pocztę w obecności żony, zrobi to jak będzie sam .

tak jakoś mi się skojarzyło ;)

Napisano
ja bym powiedziała że pan nie wchodzi na swoją pocztę w obecności żony, zrobi to jak będzie sam .

tak jakoś mi się skojarzyło ;)

Możliwe, obawia się ewentualnej "Wieży" gdyby przypadkiem "Koło" wpadła w tym momencie do pokoju dlatego czeka "Umiar", "Kapłanka"

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Nie odczytał i póki co jest to niemożliwe do realizacji (tzn. żeby odczytał)...spodziewa się że może coś takiego na Niego "czekać" ale przez wzgląd na kobietę która obok Niego jest unika wchodzenia na maila...

Napisano
Nie odczytał i póki co jest to niemożliwe do realizacji (tzn. żeby odczytał)...spodziewa się że może coś takiego na Niego "czekać" ale przez wzgląd na kobietę która obok Niego jest unika wchodzenia na maila...

dokładnie to miałam na myśli :)

• Maestro
Napisano

odp - 10 Buław

on albo ma przepełnioną skrzynkę,albo za dużo na głowie i tło mi mówi,że jest zmęczony i nie wie za co ma się wziąć najpierw..

• Maestro
Napisano
Przepełnionej raczej nie ma. Skłaniałabym się ku temu drugiemu.

W sumie moja pierwsza myśl była taka, że on chce odpoczać....Z drugiej strony może miec dużo maili,sama codziennie wywalam ze 30 :)

Napisano

Zmęczony jest na pewno, to wiem bez kart, miął ciężki tydzień w pracy, poza tym ma gości na ferie – żonę z dziećmi. Maila się nie spodziewał, bo ja sporadycznie do Niego piszę, od święta ;), no i pisałam z nowego adresu, żeby nie rzucał się w oczy przy otwarciu skrzynki. Mógł go nawet przeoczyć, choć o tym karty nie mówią.

• Maestro
Napisano
Zmęczony jest na pewno, to wiem bez kart, miął ciężki tydzień w pracy, poza tym ma gości na ferie – żonę z dziećmi. Maila się nie spodziewał, bo ja sporadycznie do Niego piszę, od święta ;), no i pisałam z nowego adresu, żeby nie rzucał się w oczy przy otwarciu skrzynki. Mógł go nawet przeoczyć, choć o tym karty nie mówią.

W pierwszym rozkładzie miałas Cesarza- widział tego maila na pewno.Cesarz sprawuje kontrolę, jest świadomy.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
W pierwszym rozkładzie miałas Cesarza- widział tego maila na pewno.Cesarz sprawuje kontrolę, jest świadomy.

Na pewno...hmmmm...niesamowite...

Napisano
Na pewno...hmmmm...niesamowite...

Co to za komentarz w ogóle, z tego co wiem, w regulaminie jest wyraźnie napisane, że nie neguje się cudzych interpretacji, a już na pewno nie osoby, która pomaga tu na forum zdecydowanie dłużej niż Ty.

Patai, moim zdaniem On zobaczył, że mail jest w skrzynce, później go przeczytał, ale nie ma siły się do niego odnosić póki co. Pozdrawiam :slonko:

Napisano
Co to za komentarz w ogóle, z tego co wiem, w regulaminie jest wyraźnie napisane, że nie neguje się cudzych interpretacji, a już na pewno nie osoby, która pomaga tu na forum zdecydowanie dłużej niż Ty.

Patai, moim zdaniem On zobaczył, że mail jest w skrzynce, później go przeczytał, ale nie ma siły się do niego odnosić póki co. Pozdrawiam :slonko:

Ja nie oczekuję odpowiedzi na tego maila, przynajmniej nie drogą elektroniczną :). Miał go raczej podnieść na duchu w ciężkich chwilach dlatego chciałam wiedzieć czy go przeczytał, zadzwonić nie mogę bo będą mu dokuczać w domu ;).

Napisano

Kurde, nie wiem, czy go podniósł na duchu, czy bardziej uświadomił, ze ma ciężko... :lol:

Napisano
Pytam znów:

Czy C odczytał już mojego maila?

Odp - 10 Buław

….............Umiarkowanie............Kapłanka ….........Umiarkowanie

…......................................Wieża.................Wieża

…....................................................Koło

Co za karty... Sytuacja jest ciężka, albo ma coś poważnego na głowie, albo żona przeczytała, ewentualnie nastąpiła jakaś rewolucja...

Co myślicie?

Myślę, że przeczytał.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Chyba, a raczej na pewno nie jedną Cornelię oburzył Twój komentarz, skoro tyle "laików" dostała za zwrócenie Ci uwagi...

Lajki, niech będa nawet i setki...ja napisałam co myślę, robię tak zawsze i tak pozostanie...faktycznie - mega zbrodnie popełniłam - powiesić mnie to za malo...ale wole tak niż tak jak kolezanka Inez na forum slodka a ciśnie mi po pw ile wlezie...

Napisano

Cicho będziecie? Czy mam wkroczyć tu do Was? :26:

Pan nie przeczytał, nie daje mu spokoju Pani. Nie spodziewał się. Zrobisz mu niespodziewajkę :serduszka:

Napisano
Kurde, nie wiem, czy go podniósł na duchu, czy bardziej uświadomił, ze ma ciężko... :lol:

Uświadomił sobie ile traci przez sytuację w jakiej jest, tak myślę, że to go dobiło wszystkie pozytywne karty w tym układzie są odwrócone :(

Napisano

No własnie, czyli nie do końca wiem, czy to pomogło, ale trzymam kciuki oby to był chłop co to wyciąga wnioski z kubła zimnej wody

Napisano
No własnie, czyli nie do końca wiem, czy to pomogło, ale trzymam kciuki oby to był chłop co to wyciąga wnioski z kubła zimnej wody

To nie był kubeł zimnej wody, raczej ciepłej... do której nie może wejść i musi marznąć na brzegu, choć woda czeka i faluje sobie spokojnie ;)