Skocz do zawartości

czy do pracy zostanę przyjęta na referenta

Gość Marina33

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marina33
Napisano

Znalazłam fajny rozkład ''Krzyż Celtycki'' akurat ten rozkład dotyczył jak potoczy się znajomosc ale mozna go i stosować na inne dziedziny życia , prace, znajomych itd.

Czy zostanę przyjęta do pracy na referenta ?

Na wybraną ofertę pracy referenta złożyłam dokumenty , wczoraj oddzwonili do mnie na test zapraszają . Pani z kadr powiedziała , że na teście będzie zakwalifikowanych 200 ludzi .Wątpie czy uda mi się zdobyć tą prcę przy takiej liczbioe osób...

1 - to jest sedno As Monet- pojawiło się ogłoszenie i na tą ofertę pracy złożyłam wymagane dokumenty .

2 - to się z tym krzyżuje Paż Kielichów Podchodzę do tego za emocjonalnie , zamiast wkuwać ustawę i uczyć sie to żyje uczuciami

3 - to zostanie rozpoznane 6 Mieczy - Najpierwsz są testy ta karta to karta bramy jest przejście , a więctesty powinny mi pojść dobrze . ''Zaraz siadam do nauki bo mnie ta karta zachęciła ''

4 - to jest podstawa Śmierć Składam dokumenty do różnych firm , ale tylko z tej oddzwonili i zaprosili na testy kwalifikacyjne aby sprawdzić poziom wiedzy . Śmierć to takie moje doświadczenie bo co nie zabije to wzmocni - a zobaczę jak to sie odbywa ponoć ma być dużo ludzi na teście .

5 - to było przedtem Paż kijów Byłam na stażu , wysyłałam cv ale jako tako brakowało mi doświadczenia teraz staż z UP dał mi doświadczenie i jestem inaczej postrzegana przez przyszłych pracodawców.

6 - tak potoczy się dalej 4 Kije ustalenie terminu na rozmowę kwalifikacyjną tak to widze w zamkniętym jakimś pomieszczeniu przesłuchiwana , będę błyskać wiedzą . Ale to także zbieranie plonów tgo co zasiałam.Przez praktyki i staże zdobyłam naukę , doświadczenie i to może zostać teraz sprawiedliwie ocenione i docenione co mogę zaoferować .

7 - to jest pytający As Mieczy Idę na wszystko jedno ,m warto spróbować ale w środku czuję , że nie mam szans z konkurencją .

9 - nadzieje lub obawy5 MIECZY Obawiam ,się , że konkurs jest obstawiony już pod jakąś osobę .

10 - tam to prowadzi 2 KIELICHY Chba jednak dotrwam do tej rozmowy kwalifikacyjnej i zostanę doceniona ( dołożonyłam karty na 2 kielichów = 9 KIELICHÓW,PAZ MONET,RYCERZ MONET,3 KIELICHY ,10 MONET)

Karty dołożone wyszły ładne chociaż 9 kielichów nie czuje tej radości takiej pełnej ,ale paż monet to osoba zaczynająca start to ja , następnie rycerz monet i 3 kielichy a 10 monet te karty są bardzo fajne na pracę to może jednak mam szansę chociaż nie wierze w siebie , ale może jednak się ułoży .

buziaczki

Napisano

Jeśli to do instytucji państwowej lub samorządowej, to niestety często są miejsca obstawione...

Jednak karty wynikowe masz bardzo ładne, 2 kielichy to może być podpisanie umowy. No chyba, że tylko komunikacja w rozmowie...

Myślę, że najważniejsze to zmienić nastawienie, nie wątp w siebie. Zrób wszystko co możesz, wtedy nawet jak się nie uda, nie będziesz miała sobie nic do zarzucenia.

Daj znać koniecznie:) Kiedy te testy?

A - i jeszcze jedno. Na test nigdy nie przychodzą wszyscy, co najwyżej 1/3 :)))

Napisano

myślę,że zaproszą Cię na rozmowę kwalifikacyjną co Ciebie ucieszy ^^

Gość Marina33
Napisano
Jeśli to do instytucji państwowej lub samorządowej, to niestety często są miejsca obstawione...

Jednak karty wynikowe masz bardzo ładne, 2 kielichy to może być podpisanie umowy. No chyba, że tylko komunikacja w rozmowie...

Myślę, że najważniejsze to zmienić nastawienie, nie wątp w siebie. Zrób wszystko co możesz, wtedy nawet jak się nie uda, nie będziesz miała sobie nic do zarzucenia.

Daj znać koniecznie:) Kiedy te testy?

A - i jeszcze jedno. Na test nigdy nie przychodzą wszyscy, co najwyżej 1/3 :)))

Dziękuję KatJo podniosłaś mnie na duchu :*

Gość Lukrusia
Napisano

Marinka ładne karty masz w rozkładzie - Szanse mimo dużej liczby kandydatów masz ,przejdziesz do następnego etapu - rozmowy kwalifikacyjnej ale potem może już zostać ktoś inny wybrany . Nie martw się bo dalej z dołożonych kart masz rycerz monet , pazia , 3 kielichów więc gdzieś uda ci się załapać do pracy .

Jak nie praca to będzie staż Bądz dobrej myśli = Trzymam kciuki .

Lukrusia

Napisano

Przyznam, ze bardzo ładnie sama zinterpretowalaś Krzyż. Według mnie te karty wynikowe pokazują bardzo duże szanse na podpisanie umowy. Co do 4 buław ja bym widział, że zrobisz coś nietuzinkowego - może cos powiesz takiego, że przykujesz uwagę rekrutujących. Takie wyjście poza ramy.

• 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Gość Marina33
Napisano

Zadzwonili w lutym że będzie test w połowie marca

Na teście byłam / z 100% 45 przyjechało na test po miesiącu dali odpowiedz , że dziękują .

Nie byłam na rozmowie kwalifikacyjnej.