Gość Marina33 Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Znalazłam fajny rozkład ''Krzyż Celtycki'' akurat ten rozkład dotyczył jak potoczy się znajomosc ale mozna go i stosować na inne dziedziny życia , prace, znajomych itd. Czy zostanę przyjęta do pracy na referenta ? Na wybraną ofertę pracy referenta złożyłam dokumenty , wczoraj oddzwonili do mnie na test zapraszają . Pani z kadr powiedziała , że na teście będzie zakwalifikowanych 200 ludzi .Wątpie czy uda mi się zdobyć tą prcę przy takiej liczbioe osób... 1 - to jest sedno As Monet- pojawiło się ogłoszenie i na tą ofertę pracy złożyłam wymagane dokumenty . 2 - to się z tym krzyżuje Paż Kielichów Podchodzę do tego za emocjonalnie , zamiast wkuwać ustawę i uczyć sie to żyje uczuciami 3 - to zostanie rozpoznane 6 Mieczy - Najpierwsz są testy ta karta to karta bramy jest przejście , a więctesty powinny mi pojść dobrze . ''Zaraz siadam do nauki bo mnie ta karta zachęciła '' 4 - to jest podstawa Śmierć Składam dokumenty do różnych firm , ale tylko z tej oddzwonili i zaprosili na testy kwalifikacyjne aby sprawdzić poziom wiedzy . Śmierć to takie moje doświadczenie bo co nie zabije to wzmocni - a zobaczę jak to sie odbywa ponoć ma być dużo ludzi na teście . 5 - to było przedtem Paż kijów Byłam na stażu , wysyłałam cv ale jako tako brakowało mi doświadczenia teraz staż z UP dał mi doświadczenie i jestem inaczej postrzegana przez przyszłych pracodawców. 6 - tak potoczy się dalej 4 Kije ustalenie terminu na rozmowę kwalifikacyjną tak to widze w zamkniętym jakimś pomieszczeniu przesłuchiwana , będę błyskać wiedzą . Ale to także zbieranie plonów tgo co zasiałam.Przez praktyki i staże zdobyłam naukę , doświadczenie i to może zostać teraz sprawiedliwie ocenione i docenione co mogę zaoferować . 7 - to jest pytający As Mieczy Idę na wszystko jedno ,m warto spróbować ale w środku czuję , że nie mam szans z konkurencją . 9 - nadzieje lub obawy5 MIECZY Obawiam ,się , że konkurs jest obstawiony już pod jakąś osobę . 10 - tam to prowadzi 2 KIELICHY Chba jednak dotrwam do tej rozmowy kwalifikacyjnej i zostanę doceniona ( dołożonyłam karty na 2 kielichów = 9 KIELICHÓW,PAZ MONET,RYCERZ MONET,3 KIELICHY ,10 MONET) Karty dołożone wyszły ładne chociaż 9 kielichów nie czuje tej radości takiej pełnej ,ale paż monet to osoba zaczynająca start to ja , następnie rycerz monet i 3 kielichy a 10 monet te karty są bardzo fajne na pracę to może jednak mam szansę chociaż nie wierze w siebie , ale może jednak się ułoży . buziaczki Cytuj
KatiJo Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Jeśli to do instytucji państwowej lub samorządowej, to niestety często są miejsca obstawione... Jednak karty wynikowe masz bardzo ładne, 2 kielichy to może być podpisanie umowy. No chyba, że tylko komunikacja w rozmowie... Myślę, że najważniejsze to zmienić nastawienie, nie wątp w siebie. Zrób wszystko co możesz, wtedy nawet jak się nie uda, nie będziesz miała sobie nic do zarzucenia. Daj znać koniecznie:) Kiedy te testy? A - i jeszcze jedno. Na test nigdy nie przychodzą wszyscy, co najwyżej 1/3 )) Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 myślę,że zaproszą Cię na rozmowę kwalifikacyjną co Ciebie ucieszy ^^ Cytuj
Gość Marina33 Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Jeśli to do instytucji państwowej lub samorządowej, to niestety często są miejsca obstawione...Jednak karty wynikowe masz bardzo ładne, 2 kielichy to może być podpisanie umowy. No chyba, że tylko komunikacja w rozmowie... Myślę, że najważniejsze to zmienić nastawienie, nie wątp w siebie. Zrób wszystko co możesz, wtedy nawet jak się nie uda, nie będziesz miała sobie nic do zarzucenia. Daj znać koniecznie:) Kiedy te testy? A - i jeszcze jedno. Na test nigdy nie przychodzą wszyscy, co najwyżej 1/3 )) Dziękuję KatJo podniosłaś mnie na duchu :* Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Marinka ładne karty masz w rozkładzie - Szanse mimo dużej liczby kandydatów masz ,przejdziesz do następnego etapu - rozmowy kwalifikacyjnej ale potem może już zostać ktoś inny wybrany . Nie martw się bo dalej z dołożonych kart masz rycerz monet , pazia , 3 kielichów więc gdzieś uda ci się załapać do pracy . Jak nie praca to będzie staż Bądz dobrej myśli = Trzymam kciuki . Lukrusia Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Przyznam, ze bardzo ładnie sama zinterpretowalaś Krzyż. Według mnie te karty wynikowe pokazują bardzo duże szanse na podpisanie umowy. Co do 4 buław ja bym widział, że zrobisz coś nietuzinkowego - może cos powiesz takiego, że przykujesz uwagę rekrutujących. Takie wyjście poza ramy. Cytuj
Gość Marina33 Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Tak wiadomo ja nie zostałam przyjęta . Cytuj
Gość Marina33 Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Zadzwonili w lutym że będzie test w połowie marca Na teście byłam / z 100% 45 przyjechało na test po miesiącu dali odpowiedz , że dziękują . Nie byłam na rozmowie kwalifikacyjnej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi