liyo Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 (edytowane) witam poszukuje bardzo dobrego i DOSWIATCZYNEGO egzorcysty lub demonolog potrzebuje pomocy prosze jak najszybsza odpowiedz poniewasz sprawa jest powazna bardzo powazna Edytowane 26 Stycznia 2013 przez liyo Cytuj
TrutH's Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Tu masz kontakty i kierunek pierwszych kroków Edytowane 26 Stycznia 2013 przez zoska1977 link niezgodny z regulaminem Cytuj
liyo Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Napisano 26 Stycznia 2013 dziekuje ale juz tam dzwoniłem i sa pewne procedury musze czekac na odpowiedz mam nadzieje ze dostane ja szybko bo naprawde potrzebna mi pomoc a konkretnie komus bliskiemu chce pomuc Cytuj
ozirys Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 jesli chcesz pogadać zostawiam maila [email protected] Cytuj
WhiteCrusader Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 Napisz do mnie na maila jeśli to jest jeszcze aktualne ---> [email protected] . Pomogę Ci . Cytuj
liyo Napisano 15 Lutego 2013 Autor Napisano 15 Lutego 2013 witam wszystkich czy ktos moze wie gdzie moge znalesz wrózke w województwie łódzkim esli tak poprosił bym o kontakt do niej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi