Veroniczka Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Co Y do mnie czuje? odpowiedź: Mag tło: Rydwan, Królowa Mieczy, Król Mieczy ---> Kochankowie Jak coś to my nie jesteśmy na siebie obrażeni ani nic - normalnie ze sobą gadamy - nie wiem czemu ta Królowa Mieczy i Król tutaj wyszli.. Może dlatego ponieważ oboje jesteśmy bardzo rezolutni i inteligentni ;D No i mamy podobne zdanie na różny temat. A co do uczuć.. no tutaj się bajera rozkręca.. zauroczenie może rzeczywiście jakieś jest.. Ciągnie go do mnie ;D Cytuj
agaMAJ Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 jest zafascynowany tobą, a te mieczowe to para, która jest ze sobą dobrze zgrana, macie ten sam poziom intelektualny 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Stycznia 2013 Maestro Napisano 26 Stycznia 2013 Lubi się z Tobą droczyć Uwielbia z Tobą dyskutować (notabene ja i mój kolega często wychodzimy jako para mieczowych, bo jesteśmy zgrani intelektualnie:) 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 No - intelekt to intelekt ~ są rozmowy etc. bo to i w Magu widać...ale...uczuć Słoneczko to w tych kartach nie widać (...)... Cytuj
Gość SooYoung Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Może dlatego ponieważ oboje jesteśmy bardzo rezolutni i inteligentni ;D No i mamy podobne zdanie na różny temat. To właśnie pokazały karty - wasz intelekt w królowej i królu mieczy i to że się dobrze rozumiecie. Z pewnością pociąga go Twój intelekt, a jeśli akurat to sobie ceni w kobiecie, to będzie go do Ciebie ciągnęło Sprawa jest otwarta, a Kochankowie mówią że Pan dopiero będzie się decydował na dalszy ciąg ralcji... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi