Skocz do zawartości

Co Y czuje ? ; )

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co Y do mnie czuje?

odpowiedź: Mag tło: Rydwan, Królowa Mieczy, Król Mieczy ---> Kochankowie

Jak coś to my nie jesteśmy na siebie obrażeni ani nic - normalnie ze sobą gadamy - nie wiem czemu ta Królowa Mieczy i Król tutaj wyszli.. Może dlatego ponieważ oboje jesteśmy bardzo rezolutni i inteligentni ;D No i mamy podobne zdanie na różny temat.

A co do uczuć.. no tutaj się bajera rozkręca.. zauroczenie może rzeczywiście jakieś jest.. Ciągnie go do mnie ;D

Napisano

jest zafascynowany tobą, a te mieczowe to para, która jest ze sobą dobrze zgrana, macie ten sam poziom intelektualny ;)

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Lubi się z Tobą droczyć:) Uwielbia z Tobą dyskutować (notabene ja i mój kolega często wychodzimy jako para mieczowych, bo jesteśmy zgrani intelektualnie:)

• Lubię to! 1
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

No - intelekt to intelekt ~ są rozmowy etc. bo to i w Magu widać...ale...uczuć Słoneczko to w tych kartach nie widać (...)...

Gość SooYoung
Napisano
Może dlatego ponieważ oboje jesteśmy bardzo rezolutni i inteligentni ;D No i mamy podobne zdanie na różny temat.

To właśnie pokazały karty - wasz intelekt w królowej i królu mieczy i to że się dobrze rozumiecie.

Z pewnością pociąga go Twój intelekt, a jeśli akurat to sobie ceni w kobiecie, to będzie go do Ciebie ciągnęło :D

Sprawa jest otwarta, a Kochankowie mówią że Pan dopiero będzie się decydował na dalszy ciąg ralcji... :)