duo70 Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Witam Jego działania w moją stronę: Królowa pucharów (2 puchary, as denarów, as pucharów) Powiedziałabym, że nie ma tu działań za bardzo. będę wdzięczna z pomoc w interpretacji Cytuj
Lulu86 Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Witam Jego działania w moją stronę: Królowa pucharów (2 puchary, as denarów, as pucharów) Powiedziałabym, że nie ma tu działań za bardzo. będę wdzięczna z pomoc w interpretacji Jakiś zakochany, myślę ze facet się odedzwie, i ja tu widzę miłość i nowy początek. ewentualnie spotkanie, randka 1 Cytuj
Veroniczka Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Będziesz czekała na propozycję spotkania, z jego strony.. On by chciał i wszystko jest za.. Tylko tam z podsumy Wisielec wychodzi.. Czyli albo na razie nie będzie zdecydowany.. Albo będziesz musiała trochę poczekać na jego kroki, co może wyprowadzić Cię z równowagi emocjonalnej - ponieważ będziesz z utęsknieniem i niecierpliwością czekać na jakiś odzew, sygnał od niego.. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Jego działania w moją stronę: Królowa pucharów (2 puchary, as denarów, as pucharów) Szkoda ze czasu nie określiłaś... W tych kartach nie widać działań z Jego strony - widać wstrzymanie...no i to - że Ty czekasz... Cytuj
duo70 Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 karty stawiałam na kilka dni Pan zaproponował wstępnie spotkanie, był raczej przychylnie nastawiony Cytuj
nirva2991 Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Królowa pucharów (2 puchary, as denarów, as pucharów) no i spotkanie na pewno będzie widać duże obustronne zauroczenie . Mogą to być początki jakiejś fajnej relacji ) Cytuj
fajnamagda Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 dwa asy i nie ma działań? kochanaaa co Ty mówisz coś na pewno będzie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Stycznia 2013 Maestro Napisano 30 Stycznia 2013 Jego działania w moją stronę: Królowa pucharów (2 puchary, as denarów, as pucharów) w kartach widać, ze on o Tobie myśli i na pewno wyjdzie z inicjatywą, ale za jakiś czas:) 1 Cytuj
duo70 Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Napisano 30 Stycznia 2013 zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. dam znać dziękuję bardzo za interpretacje Cytuj
Mgła Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Powinno być spotkanie, ale to nie jest kwestia kilku dni, tylko dłuższy okres. Trochę poczekasz Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Ja mysle ze chodzisz mu po glowie naokraglo i chlopak chce podjac konkretne kroki:)) Wisielec moze mowic , ze narazie sie opanuje, zeby nie wyjsc na depserata i Cie nie wystaszyc, ale na pewno beda dzialania! 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Lutego 2013 Maestro Napisano 7 Lutego 2013 WitamWeryfikacja: Spotkanie było Super,czyli dobrze karty pokazały:) Mi As Pucharów zawsze pokazuje inicjatywę Powiedz mi jeszcze, kto ją podjał? Cytuj
duo70 Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 Super,czyli dobrze karty pokazały:) Mi As Pucharów zawsze pokazuje inicjatywę Powiedz mi jeszcze, kto ją podjał? pan podjął inicjatywę wpadł jak szalony Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Lutego 2013 Maestro Napisano 7 Lutego 2013 pan podjął inicjatywę wpadł jak szalony Czyli dobrze myślałam:))) Fajnie:))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi