Skocz do zawartości

celt uczucia

miistakke

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

chodzi o pana, z którym się spotykam...ostatnio stwierdził, że coś się zmieniło, popsuł... zatem polozyłam karty na tą relację na najblizsze 3miesiące:

Co jest - KRÓL KIELICHÓW hmm... że wszystko zależy od niego. Nie pokazuje swoich prawdziwych uczuć.

co się krzyżuje - 9MONET poczucie stabilizacji daje mi ta relacja.

świadomość Pana- 10BUŁAW że ma dosyć, jest zmęczony

podświadomość Pana- ŚMIERĆ że coś się skończyło?

mija - 4KIELICHÓW mijają rozterki, smutek

nadchodzi - KRÓL BUŁAW chyba egoizm z jego strony

nadzieje Pana - 10PUCHARÓW na to, żeby być w końcu szczęśliwym

otoczenie - 2PUCHARÓW Sprzyja

obawy Pana- WIEŻA że ta relacja jemu pozmienia życie

wynik w ciagu 3msc chronologicznie PAŹ DENARÓW-7PUCHARÓW-6MIECZY (gwiazda)

-----------------------------------------------siła----mag------mag------------

--------------------------------------------------wisielec---kapłanka-----------

------------------------------------------------------umiarkowanie------------- kontakt bedzie, marzenia, ale nasze drogi się chyba raczej rozejdą, bo się pojawi inna kobieta w jego życiu?

Napisano

zamiast tylko podbijac i nastawiać sie na branie...daj troszkę od siebie również...

Napisano

miistakkke - ty wyjątkowo szczęśliwą osóbką jesteś w życiu, skoro taką łagodność zwiesz ciętością...

Życzę Ci mocno, abyś nadal była otoczona tak wspaniałymi ludźmi...

Napisano

Na to wygląda... Bo sama interpretuję w innych wątkach na tyle na ile potrafię, nie jest tak, że wystawiam tylko swoje, a swoje wystawiam te rozklady, z których inrepretacją mam problem bądź są dla mnie szczególnie ważne. A tutaj co się pojawię na forum zawsze dostanę jakiś pocisk. Aż nie chce się tutaj zaglądać. Wiadomo, że tutaj dla każdego jego wątek jest ważny i pisze to, bo chce otrzymać pomoc. Więc nie rozumiem... Po co jest to forum? Żeby pomagać? Czy żeby komuś cisnąc?

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Na to wygląda... Bo sama interpretuję w innych wątkach na tyle na ile potrafię, nie jest tak, że wystawiam tylko swoje, a swoje wystawiam te rozklady, z których inrepretacją mam problem bądź są dla mnie szczególnie ważne. A tutaj co się pojawię na forum zawsze dostanę jakiś pocisk. Aż nie chce się tutaj zaglądać. Wiadomo, że tutaj dla każdego jego wątek jest ważny i pisze to, bo chce otrzymać pomoc. Więc nie rozumiem... Po co jest to forum? Żeby pomagać? Czy żeby komuś cisnąc?

No i ja tutaj się zgadzam...widzę że jak się pojawiasz to nie tylko prosisz...

Napisano

Forum jest po to by dyskutować, jak sama nazwa wskazuje;)

Pomaganie jest sprawą drugorzędną, niejako uboczną.

Abstra***ąc od faktu czy dajesz, czy też nie, podbijanie po trzech godzinach od zamieszczenia postu jest troszkę, moim zdaniem, przesadzone...

Jest sobota, może niektórzy gdzieś wyszli sobie, odpoczywają... Cierpliwość jest cnotą:)

Napisano (edytowane)

Pamiętam wiele spraw, kiedy łamałaś regulamin, a to nawoływanie ma się do tego...że mało Twej pomocy widzę. Cisnąć jeszcze nei cisnę...to łagodność była. Pomagajmy sobie więc...

Edytowane przez Daffne
zmiana treści po namysle...
Napisano

obawiam sie ze w jego zyciu juz ktos sie pojawil stad....ta zmiana frontu i chyba tak ewidentnie to zamkniecie sie zamanifestuje w czasie o jaki pytasz

Napisano
miistakkke - ty wyjątkowo szczęśliwą osóbką jesteś w życiu, skoro taką łagodność zwiesz ciętością...

Życzę Ci mocno, abyś nadal była otoczona tak wspaniałymi ludźmi...

oj potrafię być KatiJo wredota, na szczęście tylko wtedy gdy ktoś w moim odczuciu zasługuje swoją postawą :)

Napisano

Nie wiem z czyjej perspektywy postawiony jest rozkład...ale coś postaram sie sklecić

Co jest - KRÓL KIELICHÓW

- jest mężczyzna, który Tobie jest nieobojętny, cenisz jego uczuciową stronę i to jak potrafi Kochać

co się krzyżuje - 9 MONET

- jednakże, jest On dość niezależną jednostką, która zmierza tam gdzie chce...wg własnym dążeń. Zaznacza się także to, że czujesz się dzięki Pana adoracji pewniejsza siebie, atrakcyjniejsza jako kobieta

świadomość Pana- 10 BUŁAW

- Pan ma świadomość, że ma zbyt wiele różnych spraw na głowie, ewidentnie zaczyna go coś przerastać, zbyt wiele "czuje" na swych barakach...zarówno psychicznie, jak i emocjonalnie

podświadomość Pana- ŚMIERĆ

- z tego powodu, że sytuacja mu ciąży (wyżej 10 buław) pod jakimś względem czuje potrzebę uwolnienia się...on czuje, że długo nie wytrzyma psychicznie...podświadomie jest jedną nogą poza relacją już..

mija - 4KIELICHÓW

- mija czas rozterek i może takiego znudzenia powtarzającymi się trudnościami

nadchodzi - KRÓL BUŁAW

- nadchodzi czas dobry dla Pana, który będzie skoncentrowany na sobie i własnym zadowoleniu co by to nie znaczyło...w każdym razie będzie chciał uwolnić sie od ciążących mu spraw (10 buław) oraz powtarzającego się schematu emocjonalnego (4 kielichy)

nadzieje Pana - 10PUCHARÓW

- pan jednak mimo wszystko nadal pragnie prawdziwej miłości, szczęścia

otoczenie - 2PUCHARÓW

- otoczenie sprzyja i dopinguje Wam, życzy dobrze :)

obawy Pana- WIEŻA

- Pan obawia się, że może to być na prawdę koniec...albo, że tzreba będzie się rozstać..chyba boi się tego...

wynik w ciagu 3msc chronologicznie PAŹ DENARÓW-7PUCHARÓW-6MIECZY (gwiazda)

-----------------------------------------------siła----mag------mag------------

--------------------------------------------------wisielec---kapłanka-----------

------------------------------------------------------umiarkowanie-------------

styczeń będzie jeszcze oparty na wzajemnym kontakcie i możliwe,że spotkaniach, w lutym nastanie czas flirtów, marzenia o sobie, ale myslę też że oddalenia...w marcu widać tu oddalenie i Pana zauroczenie kimś...(gwiazda) (Kapłanka). Ogólnie powinno być dość spokojnie, bez większych burz, ale Pan widac,że potrzebuje spełnić swoje marzenia uczuciowe...(10 kielichów)...jeśli zależy więc na Panu trzeba dać mu ciepło, uczucie na ile jest to możliwe bo dzieki temu możliwe, że uda się jeszcze to odkręcić...

• 3 miesiące temu...
Gość Daffne
Napisano

jak się prezentowało to 3 miesiące w relacji/ach?

Napisano

kurcze widzę Daff powyciągałaś rozkłady do weryfikacji osob które bywaja tu i zero reakcji

szkoda....

jaki jest sens pomocy przy interpretacjach sie zastanawiam

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

a no szkoda...z powodu braku zamieszczania weryfikacji z czasem może nikt nie chcieć interpretować tym osobom.

Edytowane przez Daffne
zmiana treści