Skocz do zawartości

Mój egzamin

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Jak mi poszedł egazmin z rachunkowosci (wyniki dopiero w marcu)

Rydwan Gwiazda Królowa Kielichów 6 buław suma Sąd

chyba zaliczyłam,widać, że będę czekała na ten wynik z utęsknieniem..

Jak mi pójdzie następny egzamin?

Koło Moc Śmierc As Denarów suma Sąd

tu jakieś okoliczności się wydarzą nieprzewidziane...ale w efekcie powinnam zaliczyć..

Gość gość5
Napisano

Rydwan Gwiazda Królowa Kielichów 6 buław suma Sąd- mysle, że poszło jak z płatka i bedziesz zadowolona

tu tez widze same pozytywy :):)

Napisano

zaliczyłaś bardzo dobrze i obawy w tej kielichowej są niepotrzebne ;)) ucieszysz się z wyników ;)

zastanawia mnie tutaj ta śmierć (może jakiś drugi termin czy coś ? ) ale efekt będzie taki , że będzie to bardzo dobrze zaliczone ;)

• Lubię to! 1
Napisano

zaliczyłas na 100pro. Widać, że działałaś jak mogłaś :)

z następnym ezgaminem to może być tak, że pomyślałaś sobie, że z tym poszlo gładko to i z tamtym pójdzie i się możesz nie przyłożyć. Wydaje mi się, że zdasz, ale na poprawce. Koło (takie kręcenie ;) ), smierc utrata złudzeń i znów asik, że kolejne podejscie w posumie sąd jako że zdane

• Maestro
Napisano

No właśnie,co do tego drugiego to wydaje mi się, ze pójdzie na luzie,bo jest duża współpraca w naszej grupie (ktos wszedł w posiadanie testów z lat ubiegłych wraz z prawidłowymi odpowiedziami), poza tym babka jest sensowna..Chyba się jednak bardziej przyłożę po tym co piszecie:)

• 2 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

Częściowa weryfikacja

tu jakieś okoliczności się wydarzą nieprzewidziane...ale w efekcie powinnam zaliczyć..

Były nieprzewidziane okoliczności...Każdy miał inne pytania testowe, na szczęście mogliśmy korzystać z ustaw, ale nie było to sporym ułatwieniem, bo pani dała nam 20 minut na napisane. Wydaje mi się, że poszło mi dobrze, bo dobrze sobie radziłam z ustawami (umiem pracować w stresie, to mnie mobilizuje)

Napisano

moim zdaniem poszedł Ci dobrze, zaliczuć jak najbardziej powinnaś :) i oby tak było ;)

Pozdrawiam :*

Napisano

Śmierć mnie tutaj niepokoi. Naprawdę nie wiem. No załóżmy,że troszkę Cie na tym egzaminie zaskoczono ( Koło) Ale opanowałas sytuację ( MOC) i doprowadziłaś sprawę do końca (Śmierć).

Ale przyznam, że o poprawce (Śmierć As Denarów) tez pomyslałam....

• Maestro
Napisano
Śmierć mnie tutaj niepokoi. Naprawdę nie wiem. No załóżmy,że troszkę Cie na tym egzaminie zaskoczono ( Koło) Ale opanowałas sytuację ( MOC) i doprowadziłaś sprawę do końca (Śmierć).

Ale przyznam, że o poprawce (Śmierć As Denarów) tez pomyslałam....

Nawet mnie nie strasz:) Ale zobaczymy:))))

Napisano
Nawet mnie nie strasz:) Ale zobaczymy:))))

a nie o straszenie mi chodzi. Ja Śmierci nie lubię w rozkładach.

• Maestro
Napisano
a nie o straszenie mi chodzi. Ja Śmierci nie lubię w rozkładach.

Jak oblałam, to przynajmniej będę wiedziała na co zwrócić uwagę:)))

• 2 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano (edytowane)

WERYFIKACJA JEDNEGO Z EGZAMINÓW

Dostałam 4+!!! Tym bardziej mnie to cieszy, że każdy z nas dostał inne pytania, nie było żadnych szans na "konsultacje" między sobą, mało czasu - 20 minut, można było jedynie korzystać z ustaw w razie wątpliwości:)))

Edytowane przez Inez2503
  • Maestro
Napisano

moim zdaniem poszedł Ci dobrze, zaliczuć jak najbardziej powinnaś :) i oby tak było ;)

Pozdrawiam :*

tu tez widze same pozytywy :):)

zastanawia mnie tutaj ta śmierć (może jakiś drugi termin czy coś ? ) ale efekt będzie taki , że będzie to bardzo dobrze zaliczone ;)

Dostajecie punkty:)))