Maestro Inez2503 Napisano 26 Stycznia 2013 Maestro Napisano 26 Stycznia 2013 Jak mi poszedł egazmin z rachunkowosci (wyniki dopiero w marcu) Rydwan Gwiazda Królowa Kielichów 6 buław suma Sąd chyba zaliczyłam,widać, że będę czekała na ten wynik z utęsknieniem.. Jak mi pójdzie następny egzamin? Koło Moc Śmierc As Denarów suma Sąd tu jakieś okoliczności się wydarzą nieprzewidziane...ale w efekcie powinnam zaliczyć.. Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Jak mi poszedł egazmin z rachunkowosci (wyniki dopiero w marcu) Rydwan Gwiazda Królowa Kielichów 6 buław suma Sąd- mysle, że poszło jak z płatka i bedziesz zadowolona Jak mi pójdzie następny egzamin? Koło Moc Śmierc As Denarów suma Sąd tu tez widze same pozytywy :) Cytuj
nirva2991 Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Rydwan Gwiazda Królowa Kielichów 6 buław suma Sąd zaliczyłaś bardzo dobrze i obawy w tej kielichowej są niepotrzebne ) ucieszysz się z wyników Jak mi pójdzie następny egzamin? Koło Moc Śmierc As Denarów suma Sąd zastanawia mnie tutaj ta śmierć (może jakiś drugi termin czy coś ? ) ale efekt będzie taki , że będzie to bardzo dobrze zaliczone 1 Cytuj
fajnamagda Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 zaliczyłas na 100pro. Widać, że działałaś jak mogłaś z następnym ezgaminem to może być tak, że pomyślałaś sobie, że z tym poszlo gładko to i z tamtym pójdzie i się możesz nie przyłożyć. Wydaje mi się, że zdasz, ale na poprawce. Koło (takie kręcenie ), smierc utrata złudzeń i znów asik, że kolejne podejscie w posumie sąd jako że zdane Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 27 Stycznia 2013 No właśnie,co do tego drugiego to wydaje mi się, ze pójdzie na luzie,bo jest duża współpraca w naszej grupie (ktos wszedł w posiadanie testów z lat ubiegłych wraz z prawidłowymi odpowiedziami), poza tym babka jest sensowna..Chyba się jednak bardziej przyłożę po tym co piszecie:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 9 Lutego 2013 Częściowa weryfikacja Jak mi pójdzie następny egzamin? Koło Moc Śmierc As Denarów suma Sąd tu jakieś okoliczności się wydarzą nieprzewidziane...ale w efekcie powinnam zaliczyć.. Były nieprzewidziane okoliczności...Każdy miał inne pytania testowe, na szczęście mogliśmy korzystać z ustaw, ale nie było to sporym ułatwieniem, bo pani dała nam 20 minut na napisane. Wydaje mi się, że poszło mi dobrze, bo dobrze sobie radziłam z ustawami (umiem pracować w stresie, to mnie mobilizuje) Cytuj
Gość Mana Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 Jak mi poszedł egazmin z rachunkowosci (wyniki dopiero w marcu) Rydwan Gwiazda Królowa Kielichów 6 buław suma Sąd moim zdaniem poszedł Ci dobrze, zaliczuć jak najbardziej powinnaś i oby tak było Pozdrawiam :* Cytuj
Vivere Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 Śmierć mnie tutaj niepokoi. Naprawdę nie wiem. No załóżmy,że troszkę Cie na tym egzaminie zaskoczono ( Koło) Ale opanowałas sytuację ( MOC) i doprowadziłaś sprawę do końca (Śmierć). Ale przyznam, że o poprawce (Śmierć As Denarów) tez pomyslałam.... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 10 Lutego 2013 Śmierć mnie tutaj niepokoi. Naprawdę nie wiem. No załóżmy,że troszkę Cie na tym egzaminie zaskoczono ( Koło) Ale opanowałas sytuację ( MOC) i doprowadziłaś sprawę do końca (Śmierć).Ale przyznam, że o poprawce (Śmierć As Denarów) tez pomyslałam.... Nawet mnie nie strasz:) Ale zobaczymy:)))) Cytuj
Vivere Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 Nawet mnie nie strasz:) Ale zobaczymy:)))) a nie o straszenie mi chodzi. Ja Śmierci nie lubię w rozkładach. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 10 Lutego 2013 a nie o straszenie mi chodzi. Ja Śmierci nie lubię w rozkładach. Jak oblałam, to przynajmniej będę wiedziała na co zwrócić uwagę)) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 18 Lutego 2013 (edytowane) WERYFIKACJA JEDNEGO Z EGZAMINÓW Jak mi pójdzie następny egzamin? Koło Moc Śmierc As Denarów suma Sąd Dostałam 4+!!! Tym bardziej mnie to cieszy, że każdy z nas dostał inne pytania, nie było żadnych szans na "konsultacje" między sobą, mało czasu - 20 minut, można było jedynie korzystać z ustaw w razie wątpliwości:))) Edytowane 18 Lutego 2013 przez Inez2503 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 18 Lutego 2013 Jak mi poszedł egazmin z rachunkowosci (wyniki dopiero w marcu) Rydwan Gwiazda Królowa Kielichów 6 buław suma Sąd moim zdaniem poszedł Ci dobrze, zaliczuć jak najbardziej powinnaś i oby tak było Pozdrawiam :* Jak mi pójdzie następny egzamin? Koło Moc Śmierc As Denarów suma Sąd tu tez widze same pozytywy :) Jak mi pójdzie następny egzamin? Koło Moc Śmierc As Denarów suma Sąd zastanawia mnie tutaj ta śmierć (może jakiś drugi termin czy coś ? ) ale efekt będzie taki , że będzie to bardzo dobrze zaliczone Dostajecie punkty:))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi