Skocz do zawartości

wszystko o panu....

miistakke

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chodzi o kogoś z kim się spotykam...

Jakie ma uczucia do mnie chronologicznie: AS MIECZY-GWIAZDA-MAG Bardziej to on myśli niż czuje mam wrazenie, że jestem szansą dla niego na nowe możliwości, lepsze jutro...?

Jakie ma myśli o mnie: PUSTELNIK-8MONET-3DENARÓW nie wiem...że jestem cierpliwa? samotna?

Jakie on postrzega mój wygląd zewnętrzny? moja fizyczność? 10MONET-7MIECZY-CESARZOWA postrzega mnie jako bardzo atrakcyjną kobietę

Jakie ma zamiary/plany względem mnie? RYCERZ BUŁAW-2BUŁAW-GŁUPIEC na romans, zabawę, spotykanie bez zobowiązań, postać z 2 buław patrzy w przeszłość, może chce dzięki mnie zapomnieć o kimś? :/

Jakie ma oczekiwania z mojej strony? KRÓL DENARÓW-KSIEŻYC-KRÓL KIELICHÓW chyba na relację w tajemnicy, taką dzięki której się będzzie dowartościowywał

Czy ja jestem po to, zeby zapomnial o kims? 3MIECZY-10PUCHARÓW-5MONET hmmm nie wiem, ale chyba nie...

Napisano

Jakie ma uczucia do mnie chronologicznie - Zaimponowalas Panu i zapragnał Cię zdobyc. Dalas mu nadzieje na lepsze jutro i szczescie. Oczarowal się Toba :)

Jakie ma myśli o mnie: Ze jestes nieco odosbniona , inteligentna, pracowita i jak sie za cos wezmiesz to dopniesz na ostatni guzik.

Jakie on postrzega mój wygląd zewnętrzny? - Cesarzowa to chyba najlepsza karta na to pytanie:) Ma Cie za 10 punktow w skali do 10 :>

Ale musisz na to uwazac bo Pan by Cie najchetniej do lozka zaciagnal w tych 7 mieczach

Jakie ma zamiary/plany względem mnie? Dobrze sie bawic, milo spedzic czas, co ciekawe dwojki pokazuja mi zwiazki ;)

Jakie ma oczekiwania z mojej strony - zebys go docenila? O.o hmmm... dziwne karty. podsuma -Kapłan - hmm czyli tak jakby powaznie chcial zebys go docenila, uznala, zwrocila uwage..

Czy ja jestem po to, zeby zapomnial o kims? - mam dziwne wrazenie, ze pojawiły sie tutaj Twoje obawy..