Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam! Chciałabym się dowiedzieć czy ten skrypt KENAZ-LAGUZ-GEBO-EHWAZ jest odpowiedni na powrót ukochanego ? Tak by związek się odnowił ? By były partner dostał impuls i znów się zbliżył.

Czy proponujecie coś innego ?

Jeśli to odpowiedni skrypt to gdzie go nosić ? A może przyczepić do zdjęcia byłego partnera ? Skropić olejkiem ? Kiedyś dostałam skrypt na zwykłej karteczce napisany czerwonym pisakiem i był obrysowany czerwoną ramką.

Jak zrobić by było okej ?

Edytowane przez patrycja91
Napisano

Chętnie tylko rozmawiałam z jedną użytkowniczek z tego forum i powiedziała, że nie ma szans. Ja jestem zdania, że jak w kimś tli się uczucie to zawsze coś da się zrobić, chyba , że już nie kocha to dno.

Napisano

No, ale skoro jedna z użytkowniczek powiedziała, że się nie da...

To już pozamiatane ;)))

Gość SooYoung
Napisano
Czy proponujecie coś innego ?
No właśnie zadzwonić do niego i porozmawiać

Przychylam się też do rady zosi - spróbować naprawić relację

ale znając życie to i tak zrobisz ten skrypt :/

Napisano (edytowane)

Relacja jest toksyczna bo ten człowiek za daleko zabrnął w użalaniu się nad tym, że jego skrupulatny życiowy scenariusz się zmienił. Nie potrafi zacząć żyć w tych warunkach,które są. Choć go obdarzam wielkim uczuciem, mówię mu o tym, walczę to mnie zwyczajnie znienawidził chyba. A może boi się czegoś. Tu potrzebny jest impuls. Tak by znowu we mnie zobaczył swoją kobietę. Ja próbowałam wszystkiego. Dlatego uciekam do magii, myślałam , że tu znajdę ten swój impuls dla niego.

Kiedyś był wpaniałym chłopakiem, motocyklista, muzyk, pianino, dbał o mnie. Kochał nad wyraz mocno.

A wytarczyło , że jego zyciowy plan się zmienił i nie umie sobie poradzić... myślę, żę tli się w nim uczucie ale on to w obie tłamsi. Nie chce kochać bo tak wg niego prościej choć widać , że się męczy sam ze sobą

Edytowane przez patrycja91
Gość SooYoung
Napisano

A co się takiego zmieniło - miał wypadek ? Albo uzależnił sie do czegoś ?

Nic go nie zmieni jeśli on sam tego nie będzie chciał. To jego życie i widać tak chce a Ty chcesz go zmienić na siłe, albo wierzysz że Twoje uczucie go uleczy.

To dobrze że nie chce kochać, to znaczy że dba o ciebie bo nie chce żebyś się z nim męczyła, a Ty sama pchasz się w tą toksyke :/

Napisano

on musi najpierw swoje życie uporządkować

Nie potrafi zacząć żyć w tych warunkach,które są.

wiec tu skrypt na jego powrót do ciebie nic nie da zaręczam

Napisano

dziękuje wszystkim za posty. odpuszcze w takim razie. nic innego nie pozostaję. samotne matki też jakoś żyją.

Napisano

Podpisuje sie pod Tym Hrerfna ;)

To samo napisalem jej na PW:)

• 2 miesiące temu...
Napisano

Świętsi od Papieża obrońcy moralności i wolności...

W każdym takim temacie jak ktoś prosi o pomoc a tutaj "w miłości nie pomagamy"

Skoro nikt nie pomaga to tymbardziej nikt nie wie czy to w ogóle działa...

Skoro ktoś chce to mu to dajcie a nie bawcie się w dobrego policjanta...

• 5 tygodni później...
Napisano

Jeju przestańcie. nic już nie chcę przeciez a Wy jeszcze temat ciągniecie. Hrefna nie popadajmy ze skrajności w skrajność. skrypt to tylko skrypt a Ty troszkę sugerujesz, że jestem wariatką z obsesją ;) nie przesadzaj okej ? nie chciałam odzyskać byłego a wszelką cenę, rzucać jakiś zaklęć czy karmić go krwią menstruacyjną. Chcialam działać urokiem osobistym a wspomóc się skryptem, który trzymałabym np przy wspólnym zdjęciu. to na tyle.

Napisano

było minęło. niech ktos usunie ten temat. odpuściłam na amen. za dużo przykrości się nasłuchałam z jego strony. serducho pęklo tak, że czuję już tylko obojętność. a to dobry znak. oczyszczający.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...