Skocz do zawartości

Przeprowadzka - Działać czy nie działać? ;D Ot pytanie.

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak by mi się mieszkało jeśli przeprowadziłabym się na bloki? ;D

odpowiedź: 9 Pucharów tło: As Denarów, Słońce, Rycerz Pucharów ---> Sąd Ostateczny

No w sumie byłabym zadowolona, dobrze bym się tam czuła i odpoczęła przynajmniej, zyskałabym na kasie, no i wgl widać że bym humor miała i nastrój po tej przeprowadzce, niczego "prawie" by mi do szczęścia nie brakowało :)

A co będzie jeśli zostanę tutaj dalej gdzie mieszkam obecnie?

odpowiedź: 3 Puchary tło: Cesarzowa, 5 Denarów, Kochankowie ---> Kapłanka

Niby też nie źle, sielanka dalej - no i ja tu przewodzę w domu, ale czegoś by mi chyba brakowało do pełnego szczęścia.. Może będąc tutaj nadal bym rozmyślała nad Tą przeprowadzką.. Yhhhm.. :_okok:

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Jak by mi się mieszkało jeśli przeprowadziłabym się na bloki? ;D

odpowiedź: 9 Pucharów tło: As Denarów, Słońce, Rycerz Pucharów ---> Sąd Ostateczny

Fajna opcja ~ widać że byłabyś zadowolona i "chyba" to byłoby takie spełnienie Twoich życzeń/marzeń - bo znalazłabyś się tam gdzie pragnęłaś być...to byłby taki bardzo solidny fudament - brama do "nowego" życia - z tych kart wynika iż ta przeprowadzka to dobry pomysł...

Gość SooYoung
Napisano

Dla mnie pytanie zaczynające się od "Jak by..." to gdybanie wiec karty pokazują możliwości ale nie zmiany. To tak samo kiedy pytamy Jak on zareaguje na moją wiadomość - a jeszcze jej nawet nie wysłałyśmy.

Moim zdaniem patrząc po kartach zostaniesz tu gdzie jesteś - 9 pucharów to karta zadowolenia ale braku działania. a drugi rozkład to potwierdza - 3 puchary,

cesarzowa z 5 den i kochankami mówi o braku decyzji - 5 den - brak inicjatywy ze strony Cesarzowej czyli bez zmian.

Kapłanka na podsumie pokazuje właśnie Twoje zaglądanie w karty żeby podjąć decyzji, ale karty nie dają - według mnie jednoznacznej odpowiedzi.