Skocz do zawartości

Co on czuje do mnie ?

werka81

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chodzi o tego kolegę z wczorajszego pytania o to dlaczego nie odpisał.

Cesarzowa,Gwiazda,3 buław

Karty z Cesarzową i Gwiazdą mówią jestem dla niego kimś ważnym, w karcie 3 buław nie bardzo wiem czego mam szukać ,na pewno jest kimś kto mnie zmotywował do wielu poważnych zmian w moim życiu.

pomógłby mi ktoś rozszyfrować te karty ?:bukiet:

Napisano

jestes ważną kobietą w jego zyciu, ma jakieś plany czy marzenia względem ciebie, w tych 3 buławach jest zupełnie otwarty na przyszłość waszej znajomości

• Lubię to! 1
Napisano

dziękują za pomoc :)

zadałam takie pytanie,bo wydaje mi się że on za bardzo się angażuje w moje życie jak na tylko "lubienie mnie" -jak sam twierdzi :)

Napisano (edytowane)

Zgadza się jesteś bardzo ważna dla niego, wiąże z Tobą plany na przyszłość, które będzie chciał zmaterializować. Dlaczego się nie odzywa? zdał sobie sprawę, że możesz być dla niego w pewien sposób nieosiągalna -taka gwiazdeczka na niebie. Może boi się spalić, odkryć co czuje, bo zdaje sobie sprawę, że może nie ma szans?

Edytowane przez Kędry
  • Lubię to! 1
Napisano

bardzo się jemu podobasz, ma nadzieje na coś więcej, ale jest ktoś 3!

• Lubię to! 1
Napisano
Dlaczego się nie odzywa? zdał sobie sprawę, że możesz być dla niego w pewien sposób nieosiągalna -taka gwiazdeczka na niebie. Może boi się spalić, odkryć co czuje, bo zdaje sobie sprawę, że może nie ma szans?

kiedyś już rozmawialiśmy na temat naszych uczuć ,wiec wie że nie jest bez szans. To raczej on jest jakiś zblokowany ale nie wiem dlaczego.

może rzeczywiście jest ktoś trzeci ,tak jak napisała miistakke .

Napisano

nie wiem czy dobrze to wyliczyłam ale jeśli sumą tych kart jest Cesarz , to jest szansa że nie ma nikogo trzeciego ?

Gość SooYoung
Napisano

Ma nadzieję na to że będziesz jego partnerką.

3 buławy to karta brama - dołóż do niej kolejną kartę żeby zobaczyć w którym kierunku idzie zmiana, bo 3 buław mówi tez o zmianach na przyszłość.

Napisano

nie wiem czy dobrze to wyliczyłam ale jeśli sumą tych kart jest Cesarz to jest szansa że nie ma nikogo trzeciego ?

Przy hipotezie, że nie ma nikogo trzeciego - to pozostaje Ci cierpliwie poczekać, aż On sam zdecyduje się na poważniejsze kroki wobec Ciebie. Może to trochę potrwać, faceci trochę inaczej myślą niż my kobiety.

Napisano (edytowane)

w sumie to zadając to pytanie chciałam się dowiedzieć co on czuje do mnie...więc jest ok :) co ma być to będzie :)

ślicznie dziękuję za pomoc :)

Edytowane przez werka81
Napisano

Co on czuje do mnie ?

Cesarzowa,Gwiazda,3 buław ->Mag

Jesteś dla niego bardzo ważną osobą, ceni Cię, szanuje na ile potrafi, jesteś dla niego Muzą, na której temat sobie skrycie fantazjuje. Z czasem jednak urzeczywistni i odważy się zadziałać. Póki co myśli o tym i być może czeka na dobry moment.