werka81 Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Chodzi o tego kolegę z wczorajszego pytania o to dlaczego nie odpisał. Cesarzowa,Gwiazda,3 buław Karty z Cesarzową i Gwiazdą mówią jestem dla niego kimś ważnym, w karcie 3 buław nie bardzo wiem czego mam szukać ,na pewno jest kimś kto mnie zmotywował do wielu poważnych zmian w moim życiu. pomógłby mi ktoś rozszyfrować te karty ? Cytuj
agaMAJ Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 jestes ważną kobietą w jego zyciu, ma jakieś plany czy marzenia względem ciebie, w tych 3 buławach jest zupełnie otwarty na przyszłość waszej znajomości 1 Cytuj
werka81 Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Napisano 26 Stycznia 2013 dziękują za pomoc zadałam takie pytanie,bo wydaje mi się że on za bardzo się angażuje w moje życie jak na tylko "lubienie mnie" -jak sam twierdzi Cytuj
Kędry Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Zgadza się jesteś bardzo ważna dla niego, wiąże z Tobą plany na przyszłość, które będzie chciał zmaterializować. Dlaczego się nie odzywa? zdał sobie sprawę, że możesz być dla niego w pewien sposób nieosiągalna -taka gwiazdeczka na niebie. Może boi się spalić, odkryć co czuje, bo zdaje sobie sprawę, że może nie ma szans? Edytowane 26 Stycznia 2013 przez Kędry 1 Cytuj
miistakke Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 bardzo się jemu podobasz, ma nadzieje na coś więcej, ale jest ktoś 3! 1 Cytuj
werka81 Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Napisano 26 Stycznia 2013 Dlaczego się nie odzywa? zdał sobie sprawę, że możesz być dla niego w pewien sposób nieosiągalna -taka gwiazdeczka na niebie. Może boi się spalić, odkryć co czuje, bo zdaje sobie sprawę, że może nie ma szans? kiedyś już rozmawialiśmy na temat naszych uczuć ,wiec wie że nie jest bez szans. To raczej on jest jakiś zblokowany ale nie wiem dlaczego. może rzeczywiście jest ktoś trzeci ,tak jak napisała miistakke . Cytuj
werka81 Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Napisano 26 Stycznia 2013 nie wiem czy dobrze to wyliczyłam ale jeśli sumą tych kart jest Cesarz , to jest szansa że nie ma nikogo trzeciego ? Cytuj
Gość SooYoung Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Ma nadzieję na to że będziesz jego partnerką. 3 buławy to karta brama - dołóż do niej kolejną kartę żeby zobaczyć w którym kierunku idzie zmiana, bo 3 buław mówi tez o zmianach na przyszłość. Cytuj
Kędry Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 nie wiem czy dobrze to wyliczyłam ale jeśli sumą tych kart jest Cesarz to jest szansa że nie ma nikogo trzeciego ? Przy hipotezie, że nie ma nikogo trzeciego - to pozostaje Ci cierpliwie poczekać, aż On sam zdecyduje się na poważniejsze kroki wobec Ciebie. Może to trochę potrwać, faceci trochę inaczej myślą niż my kobiety. Cytuj
werka81 Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) w sumie to zadając to pytanie chciałam się dowiedzieć co on czuje do mnie...więc jest ok co ma być to będzie ślicznie dziękuję za pomoc Edytowane 27 Stycznia 2013 przez werka81 Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Co on czuje do mnie ? Cesarzowa,Gwiazda,3 buław ->Mag Jesteś dla niego bardzo ważną osobą, ceni Cię, szanuje na ile potrafi, jesteś dla niego Muzą, na której temat sobie skrycie fantazjuje. Z czasem jednak urzeczywistni i odważy się zadziałać. Póki co myśli o tym i być może czeka na dobry moment. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi