Mgła Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 ... w ciągu 2 tygodni 10 denarów (odpowiedź) As buław, Słońce, Rycerz denarów (uzupełnienie) Wychodzi na to, że się się odezwie. Coś go tknie i wyjdzie z inicjatywą, może nawet z propozycją spotkania. Wykaże dobrą wolę. Opis sytuacji: Generalnie Pan się w ogóle ze mną od ostatniego spotkania nie kontaktuje, więc dziwią mnie tak dobre karty. Po pierwszym spotkaniu pytałam, czemu się nie odzywa - wyszedł Król denarów (założyłam wątek o tym). Jaka była prawda, nie dowiedziałam się, bo pierwsza do niego napisałam. Po drugim spotkaniu niestety znów musiałam zadać to samo pytanie - tym razem odpowiedź wyszła w Królowej Mieczy, czego nie rozumiem, bo jak pisałam w tym wątku o Królu denarowym - nie umiem interpretować kart dworskich Zapytałam jeszcze, co powinnam w takim układzie robić (w kontekście tego, co wyszło w Królowej mieczy) - wyszła Pucharowa, co interpretuję - na razie nic nie robić, poczekać spokojnie na rozwój sytuacji, wykazać się cierpliwością i na pewno go nie atakować. Co o tym wszystkim sądzicie? Bardzo proszę o Wasze interpretacje i z góry dziękuję! Cytuj
miistakke Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 moim zdaniem się odezwie, as, rycek...tak jakby pozalatwiaj wszystkie sprawy z pracą? obowiązkami? i mial czas na kontakt Cytuj
Gość SooYoung Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 On wyraźnie ma inne rzeczy na głowie i to odzywanie sie odkładana na później a później już może się nie wyrabiać i dlatego to tak wygląda. Król den mówi o osobie która czymś zarządza w sensie pomnażania, rozwoju - denary jako zysk i może Pan zajmuje się jakąś pracą i brak mu czasu/ głowy na pisanie. Królowa mieczy mówi o Twoim pisaniu i widocznie to Ty masz być stroną inicjująca kontakt Tutaj znowu masz denary przy czym 10 den to tez firma, czy Pan prowadzi jakąś prywatną działalność albo ma ważne stanowisko, za które jest odpowiedzialny ? Mi 10 den jeszcze nie pokazała kontaktu, co prawda masz as buław ale rozkład kończy ryc den a to brak działania, bo Pan włoży swoją energię - as buław w jakiś pomysł - Słońce i na nim się zawiesi - ryc den. Chyba znowu będziesz musiała sama go zagadać. Cytuj
Mgła Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Napisano 26 Stycznia 2013 Nie, Pan nie ma firmy, ale jest raczej osobą dość aktywną. Kurcze, ale żeby napisać jakąś wiadomość czy coś, to wystarczy 1 minuta Hmm... myślisz arachnea, że ta Królowa mieczy jako odpowiedź na to dlaczego się nie odzywa - oznacza to, ze ja powinnam zainicjować kontakt? Ja tą kartę bardziej odbieram jako brak zainteresowania utrzymaniem znajomości. Sama nie wiem :/ Cytuj
KatiJo Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Tą mieczową i pucharową zinterpretowałabym tak, że powinnaś wykazać więcej cierpliwości i zrozumienia. Mieczowa ciśnie, chce wszystko ustawić pod siebie, być może onieśmielasz pana trochę... Pucharowa jest wrażliwa, rozumie, bierze rzeczy takie, jakie są... Król denarów - jeśli pan nie prowadzi interesów może oznaczać, że taki trochę ukorzeniony w tym co ma i niezbyt chętny zmianom, niezbyt wyrywny i aktywny... Te karty, które teraz Ci wyszły, moim zdaniem nie są jednoznaczne... Denarowy Rycek to wybitnie nieruchawy jest, 10 denarów też dość statyczne, tutaj tylko Asa buław widziałabym jako jakąś chęć zadziałania. A jak w ogóle te spotkania, miłe? Długo się znacie? Może Pan nie bardzo wie czy chce znajomość kontynuować? Cytuj
Gość SooYoung Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Tak - królowa mieczy pokazuje Ciebie - analizującą całą sytuacje. To też osoba która sprawnie posługuje się słowem, czyli spróbuj - napisz. Widzisz skoro Pan jest osobą aktywną to ma dość wrażeń i nie mówię tu o innych kobietach, ale może ma kolegów, z którymi spędza aktywnie czas i przy nich nie będzie pisał. Poznaj jego zwyczaje Widać trzeba go zagadać żeby zwrócić swoją uwagę bo może nie zwracać uwagi na pewne sprawy, ale to nie znaczy że mu nie zależy. A może to taki typ że żeby odpisać potrzebuje więcej niż 1 minutę . Sama tak mam że czasami kilka minut piszę wiadomość, bo "zbieram" myśli Cytuj
Mgła Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Napisano 26 Stycznia 2013 KatiJo - znamy się krótko, za nami tylko 2 spotkania, które ja zainicjowałam, bo Pan bardzo mi się spodobał i schowałam dumę w buty Ale ile można wychodzić z inicjatywą, nie chcę wyjść na jakiegoś natręta. Na spotkaniach niby okej, ale co z tego, skoro po nich on się w ogóle do mnie nie odzywa... Nie chcę trzeci raz mu proponować spotkania, bo to już poniżające... A z drugiej strony, to rozum swoje, a serce swoje. Bardzo ciężko jest zrezygnować i się pogodzić z tym, że ktoś nas nie chce, kiedy ktoś naprawdę nas sobą zauroczył. Gdyby on się odezwał do mnie pod byle pretekstem, to by mi się bateryjki znów naładowały, a tak to kiepsko. Cytuj
fajnamagda Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 kontakt będzie na pewno... Tylko ja bym nie liczyła na coś wielkiego... Pojawi się i znów zniknie... Tak jak słoneczko...wschodzi i zachodzi... Później znów się odezwie o czym mówi rycek. Z tym, że nie jestem pewna czy w ciagu 2 tyg będzie kontakt. Wiem, że pytasz o czas, ale moim zdaniem 10denarów mówi, że odezwie się jak pozałatwia sprawy biznesowe.... Cytuj
KatiJo Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 No rozumujesz bardzo rozumnie )) Jeśli panu zależy - nie tylko temu panu, a jakiemukolwiek - z pewnością znajdzie pretekst by się odezwać... Wierzcie mi dziewczyny, nie tylko Ty Mgła, znam przypadek, że facet - znając tylko imię i nazwisko pani - szukał jej wahadełkiem po książce telefonicznej... Bo tam było stu Iksińskich, a pani mieszkała z rodzicami, więc nie figurowała jako Pani Iksińska... Jeśli ma wszelkie dane, kontakt i przyzwolenie, a odzewu brak to, nie chcę być złym prorokiem, ale najczęściej nie ma na co liczyć... Pytanie jeszcze jak długo kontaktu brak, bo my kobiety, z natury chciałybyśmy już, natychmiast... Moja rada - odczekaj te dwa tygodnie, to naprawdę spory kawałek czasu, nawet dla nieruchawego pana, a jak się nie skontaktuje, to raczej trza się pogodzić z tym, że to nie Twój królewicz... Cytuj
Gość SooYoung Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 (edytowane) A fajnie było na spotkaniach?. Hmm, a co poniżającego jest w chęci spotkania się z kimś kto nam się podoba? Rozumiem że trzeba się cenić ale nie ma co być niedostępną, bo skoro pan ma inne atrakcje to nie będzie tęsknił za kimś kto jawi mu się jako niedostępna. Jak znikniesz mu z oczy to w ogóle znikniesz z jego głowy, no chyba ze bedzie sie bardzo nudził i wtedy sobie przypomni. Zainteresuj go sobą. 2 spotkania to za mało żeby już wiedzieć czy się kogoś np. kocha czy nie, można się dopiero zacząć lubić bo np. fajnie wam się rozmawia. Może spróbuj dostać się do paczki jego znajomych, popatrz a niego, jak się zachowuje i nawet jakby nic nie było z uczuć to miałabyś kolegę. Edytowane 26 Stycznia 2013 przez SooYoung Cytuj
Mgła Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Napisano 26 Stycznia 2013 KatiJo - kontaktu nie ma od tygodnia. arachnea - na spotkaniach było okej, choć lepiej na pierwszym niż na drugim. Nie ma nic poniżającego w chęci spotkania sie z kimś, kto nam się podoba Problem w tym, że do tej pory wszystkie spotkania inicjowałam ja - pisząc do niego, czy chciałaby się spotkać i proponując konkretny dzień. On nie napisał do mnie z własnej inicjatywy ani razu. Dla mnie to jest jasny sygnał, że nie jest zainteresowany utrzymaniem tej znajomości, niestety Nawet o kumpelstwo tutaj ciężko, bo nawet w takiej relacji to obydwie strony wychodzą z inicjatywą. Nie wiem, czy proponować mu jeszcze raz spotkanie (bo do trzech razy sztuka), czy odpuścić i nie robić z siebie desperatki. Coś będzie trzeba położyć na to, bo ciężko mi podjać decyzję, a raczej co 5 minut ją zmieniam Cytuj
Gość SooYoung Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 No to faktycznie. Lepiej zapytaj kart Cytuj
Davisa Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 ... w ciągu 2 tygodni 10 denarów (odpowiedź) As buław, Słońce, Rycerz denarów (uzupełnienie) As buław Słońce Rycerz denarów suma Diabeł Sąd Umiarkowanie Koło Wisielec Kapłanka Umiarkowanie Pociągasz, kusisz go, ale nic nie zrobi, póki Ty nie zrobisz pierwszego kroku. Cóż, pokazałaś, że potrafisz wziąć sprawę w swoje ręce. Chyba zdążył już przyzwyczaić się do tego :-) Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 powiem tam, "MOJ" pan też mi w denarach wciąż wychodził, to ja inicjowałam kontakt i też się z tym źle czułam, ciągle zresztą robiłam mu o to awantury... a jak się w końcu odizolowałam, odciełam... To mi pan teraz w Pucharowym wychodzi, sam szuka kontaktu... oni czasem po prostu nie wiedzą jak się odezwać i potrzebują więcej czasu na rozruch, nawet jak są zainteresowani... więc proponuje prostą zasadę .. " miej wyjeb..., a będzie ci dane". Zajmij się swoimi sprawami, nie ciśnij, a pan sam się odezwie Cytuj
Mgła Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 Weryfikacja za 2 tygodnie Dzięki za pomoc! Cytuj
Mgła Napisano 2 Lutego 2013 Autor Napisano 2 Lutego 2013 Weryfikacja i prośba o Wasze ustosunkowanie się do tego Pana spotkałam w realu, wcześniej nie odzywał się smsowo, ani przez neta. Jak mnie zobaczył, to podszedł do mnie i zaczął rozmowę. Potem już poleciało, hmm... nie będę wgłębiać się w szczegóły Niemniej jednak po naszym spotkaniu Pan znów się nie odzywa... Tak więc: 10 denarów nie pojmuję jako odpowiedzi; As buław - może być jako jego działanie, Słońce - moja krótkotrwała radość, Rycek denarowy - znów postawa pasywna do cholery :/ No i Diabeł jako suma tła też się sprawdził... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi