Skocz do zawartości

praca dyplomowa

fajnamagda

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak promotor ocenia moją pracę dyplomową?

sąd-rycerz denarów-rycerz kielichów

karty dość dziwne jak na ocenę pracy:D no w sądzie jasno widać, ze doskonuje 'sądu' a te rycki to może, ze nie jest nudna ta praca? że poruszyłam wiele kwestii?

Napisano

sąd-rycerz denarów-rycerz kielichów

karty dość dziwne jak na ocenę pracy:D no w sądzie jasno widać, ze doskonuje 'sądu' a te rycki to może, ze nie jest nudna ta praca? że poruszyłam wiele kwestii?

Uważą\a, że praca wymaga jeszcze dopracowania, ale ma świadomość, że na tym etapie niczego więcej od Ciebie wymagać nie może - to tak, jakby patrzył na nią "swoim dojrzałym okiem".

Czy Ty miałaś jakieś problemy z napisaniem tej pracy?

Napisano

Wiesz co problemów jako takich nie miałam. Przysiadłam, skupiłam się, napisałam, oddałam. Tylko jak poszłam do niego z jakimś etapem mojej pracy, żeby mi ją sprawdził to powiedział, że nie sprawdzi, sprawdzi dopiero całą. Więc siedziałam ciągle nad tą pracą, zeby ją szybko skończyć, oddać, żeby sprawdził, bo do 31.01 trzeba mieć ją oddaną. Oddałam ją we wtorek, on się rozchorował i w tym momencie jest w szpitalu. We wtorek mówił, że zadzwoni w czwartek powie co i jak, a jak nie zadzwoni to mam dzwonic. Zadzwoniłam, kazał zadzwonic w piatek. W piatek dzwonila trzy razy nie odebrał... Ja już :412yk9: napisał mi esa, że zadzwoni jutro przed południem. Od 8sprzątalam w domu, patrzę na telefon po 9, dzwonił po 8! Mówię ładne mi to przed południem to rano to w takim razie która jest godzina? 4? Oddzwoniła...mówi, że pracę przyjmuje. Pytam się jak treściowo mowi, ze ok... Kazal mi zmienić kolejność na stronie tytułowej, każdy rozdzial od nowej strony i to tyle. Dlatego wydaje mi się, że przez tą chorobę trochę olał sobie sumienność. Jestem ciekawa jak ją naprawdę ocenia, bo chciałabym mieć przynajmniej 4 z niej.

Napisano

Wiesz co? To on ma problem z Twoją pracą. Zaakceptuje chyba wszystko, co mu podsuniesz.....

• Lubię to! 1
Napisano

sąd-rycerz denarów-rycerz kielichów->Kochankowie

promotor będzie życzliwie nastawiony do swych podopiecznych i Ciebie oraz Twojej pracy. Myślę, że zerknie pobieżnie ta Twą pracę, napomknie coś o estetyce, przecinkach czy przypisach, coś doradzi i powie, że jest dobrze. Generalnie widac, że mało wysiłku w to sprawdzanie włoży, może w pospiechu więc dlatego i po łebkach. Ocena dobra lub b. dobra :okok:

Napisano

no ja mam nadzieje, że co najamniej 4 mi da. Nie po to się tyle napracowałam, żeby mnie źle ocenił. :_foch:

Zweryfikuję jak już będę wiedziała :)

Napisano
no ja mam nadzieje, że co najamniej 4 mi da. Nie po to się tyle napracowałam, żeby mnie źle ocenił. :_foch:

Zweryfikuję jak już będę wiedziała :)

Będzie 4 na pewno, myślę, że może nawet 5 :D

• Maestro
Napisano

Oceni ją sprawiedliwie dla Ciebie,dostrzeże, że się przyłożyłaś,że praca jest poprawnie i rzeczowo napisana, jak równiez fakt,że jestes jeszcze na etapie poszukiwań.Jak dla mnie ocena bardzo dobra:)

Napisano

Według mnie to uważa, że masz lekkie pióro ale będzie coś do poprawienia jeśli jest taka możliwość jeszcze, a jeśli nie ma, to że tak miejscami odpłynęłaś zamiast rzetelnie pociągnąć wątek. Ogólnie widzi w Tobie potencjał i pracę oceni wysoko, ja myślę, że 5 lekką ręką, ew. 4,5, powodzenia :slonko:

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Ogólnie z pracy dostałam 4,5 od recenzenta, a promotor nic nie komentował, wtedy był w szpitalu jak trzeba było ją zatwierdzić i ją chyba przyklepał bez głębszego analizowania jej