elna Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 ostanie mysli Pana X na moj temat wieza, rydwan, giermek bulaw Mam spory problem z interpretacja... tak jak Wieza zazwyczaj nie zwiastuje nic dobrego, rozstanie, koniec tak Rydwan bedzie przeciwienstwem i do tego Giermek Bulaw, prosze o pmoc w interpretacji Cytuj
Veroniczka Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Myślał ażeby się odezwać do Ciebie, zadzwonić, puścić essa, cokolwiek.. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Hmm moje skojarzenie, jakbys zasypala go wiadomosciami i chcial sie ulotnic jak najszybciej.. Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 coś zburzyłaś w nim, i teraz Pan będzie działał, chce podjąć jakieś działania w Twoim kierunku Cytuj
fajnamagda Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 rozstaliście się? albo pokłóciliście? Jeżeli nie to w nim się coś zmieniło... Tak się jemu odmieniło, coś pękło i zadziała na pewno coś, moze zainicjuje spotkanie:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 elna a jak się ma Wasza relacja aktualnie? Widzę dwie możliwości interpretacji i nie wiem, która właściwa, a chciałabym zamieścić odpowiednią. Cytuj
elna Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 dziekuje wam bardzo zo pomoc Daffne - Nie jestesmy w zwiazku ale cos miedzy nami jest, nie poklocilismy sie ani nic z tych rzeczy. Istotna informacja moze byc ze Pan X wyjechal na kilka tygodni... Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 ostanie mysli Pana X na moj temat wieza, rydwan, giermek bulaw->Kapłan Pan myśli o tym co uczyni po okresie rozłąki, dlatego planuje sobie On odzew i być może propozycję spotkania jak tylko będzie taka możliwość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi