Skocz do zawartości

ostanie mysli Pana X na moj temat - prosze o pomoc

elna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ostanie mysli Pana X na moj temat

wieza, rydwan, giermek bulaw

Mam spory problem z interpretacja... tak jak Wieza zazwyczaj nie zwiastuje nic dobrego, rozstanie, koniec tak Rydwan bedzie przeciwienstwem i do tego Giermek Bulaw, prosze o pmoc w interpretacji

Napisano

Myślał ażeby się odezwać do Ciebie, zadzwonić, puścić essa, cokolwiek..

Napisano

Hmm moje skojarzenie, jakbys zasypala go wiadomosciami i chcial sie ulotnic jak najszybciej..

Napisano

coś zburzyłaś w nim, i teraz Pan będzie działał, chce podjąć jakieś działania w Twoim kierunku

Napisano

rozstaliście się? albo pokłóciliście? Jeżeli nie to w nim się coś zmieniło... Tak się jemu odmieniło, coś pękło i zadziała na pewno coś, moze zainicjuje spotkanie:)

Napisano

elna a jak się ma Wasza relacja aktualnie?

Widzę dwie możliwości interpretacji i nie wiem, która właściwa, a chciałabym zamieścić odpowiednią.

Napisano

dziekuje wam bardzo zo pomoc ;)

Daffne - Nie jestesmy w zwiazku ale cos miedzy nami jest, nie poklocilismy sie ani nic z tych rzeczy. Istotna informacja moze byc ze Pan X wyjechal na kilka tygodni...

Napisano

ostanie mysli Pana X na moj temat

wieza, rydwan, giermek bulaw->Kapłan

Pan myśli o tym co uczyni po okresie rozłąki, dlatego planuje sobie On odzew i być może propozycję spotkania jak tylko będzie taka możliwość :okok: