Skocz do zawartości

Jak będzie ta znajomość wyglądać? Jeśli wgl będzie..

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak teraz będzie wyglądała nasza znajomość?

odpowiedź: Świat tło: Król Pucharów, 6 Buław, Diabeł ---> Rydwan

No cóż - oficjalnie każdy będzie żył swoim własnym życiem, swoimi sprawami - ale to pozory, ponieważ widać że jego jeszcze będzie do mnie ciągnęło i to dość mocno, po prostu no utknęłam mu w głowie i widać tam pozostanę.. przynajmniej na jakiś czas.. Pan niby nie pozorny, do niczego się publicznie nie przyzna no ale będzie go to mocno gryźć ;D

Czy on podejmie jakieś kroki jeszcze w stosunku do mnie, powalczy czy cokolwiek?

odpowiedź: Księżyc tło: Koło Fortuny, Cesarzowa, 4 Puchary ---> Kochankowie

Z jednej strony będzie go do mnie ciągnęło to jak napisałam wyżej... i będzie to do niego wracać, cały czas.. a z drugiej nie będzie wiedział co ma robić kompletnie.. czy na coś się decydować, czy może nie... Masakra :o

I takie pytanie..

Co on do mnie czuje?

Rycerz Pucharów, 7 Buław, Kapłan ---> Cesarzowa

No widać emocjonalnie zaangażowany jest.. Oczywiście nie przyzna się do tego jak to Kapłan, że coś mu w duszy gra.. Ale widać ma mnie na uwadze..

I coś tam nim miota w środku...

Gość gość5
Napisano

Jak będzie ta znajomość wyglądać? Jeśli wgl będzie..

mam wrazenie

czy jestescie z innych miejscowosci? albo jedo z Was wyjezdza w tygodniu- bo w tym Świecie powiedzialabym, ze to przymusowa odległośc chociaz w tle widac, ze pan bedzie owładniety myslami o Tobie....

Czy on podejmie jakieś kroki jeszcze w stosunku do mnie, powalczy czy cokolwiek?

on teskni i raczej jest zakochany, czuje sie jakby mu los Ciebie podarował, tylko nie wiem jak odebrac te 4 puchary ... bo jak dla mnie to tez teskonota ....

I takie pytanie..

Co on do mnie czuje?

jest zaangazowany i bedzie zabiegał o Ciebie, tylko w tym Kaplanie widac, że on ma twarde zasady i nie wiem czy nie bedzie ci narzucał w jakis sposob swojego zdania

Napisano

dziękuje rogi7 :*

a z miejscowości jesteśmy tej samej, więc w tej karcie Świat odległość nas nie dzieli

Napisano

Uważam, że macie szanse być dla siebie obopólnym spełnieniem (Świat) na zasadzie właściwa osoba przy właściwej osobie, ale jeszcze trochę pracy przed wami, karty pokazują trochę taki energetyczny chaos (emocje, pożądanie, wyrywność) - to nie służy rozwojowi relacji, która swój finał może mieć w karcie Świat. Wartościowe związki buduje się powoli.

Na chwilę obecną nie powalczy, ponieważ dużo w nim niejasności, obaw. Stoi na rozdrożu, jaką podjąć decyzję- czy rozwijać dalej relację, w jakim kierunku, jaki nadać jej status, sądzę, że właściwą podejmie decyzję z której będziesz zadowolona (cesarzowa)

Co on do mnie czuje?

Są w nim emocje, ale jeszcze trochę poczekasz na ich odkrycie, szczególnie, gdy będzie z Tobą planował poważny, formalny związek (kapłan), taką głęboką relację. Wszystko idzie w pozytywnym kierunku (cesarzowa), zbierzesz plony, tylko się nie śpiesz.Wiesz jak to mówią: co nagle to po diable.

Tak to widzę. Pozdrawiam

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Z ciekawości "Jak teraz będzie wyglądała nasza znajomość?"

zapytałam symboli sabiańskich o przyszłość relacji

Otóż wypadł skorpion 15, stopień 225, który brzmi

"dzieci bawiące się wokół pięciu kopczyków z piasku" - co oznacza doskonale ukształtowaną przestrzeń - liczba pięć to pentagram, które ma znaczenie mistyczne (człowiek wpisany w koło - tak jak na karcie Świat)

oraz skorpion 16 226 stopień - twarz dziewczyny rozkwitająca uśmiechem - tego chyba nie muszę tłumaczyć (cesarzowa to przecież zadowolona kobieta)

Edytowane przez Kędry