agaMAJ Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) 9 Monet--- 2 Monety---Słońce jakby to w sobie rozważał i ostatecznie zamierzał powiedzieć jaka będzie moja reakcja? Mag---6pucharów---Król Mieczy karty były by piękne, gdyby nie ten mieczowy...moje miłe wspomnienia zostaną zniszczone przez pana? Edytowane 27 Stycznia 2013 przez agaMAJ Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 coś co w sobie skrywa powinno ujrzeć światło dzienne..., ale nie wiem czy Ci się to spodoba...w takiej formie w jakiej wyrazi to co chce. Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 chyba, że w tym królu Mieczy, będę miła strasznie dużo do powiedzenia Cytuj
Kędry Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 9 Monet--- 2 Monety---Słońce jakby to w sobie rozważał i ostatecznie zamierzał powiedzieć jaka będzie moja reakcja? Mag---6pucharów---Król Mieczy karty były by piękne, gdyby nie ten mieczowy...moje miłe wspomnienia zostaną zniszczone przez pana? Witam Postanowi ujawnić to nad czym myślał. Może będzie za bardzo pewny w tym Słońcu - tak trochę egoizmem trąci, co spowoduje, że zniszczy Twoje plany wiązane z jego osobą. 1 Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Prawdopodobnie zdecyduje się powiedzieć Tobie. Ma wewnetrzne odczucie, ze powinien to zrobić. Mi się wydaje, że będziesz przygotowana na to co chce Ci powiedzieć i przyjmiesz to racjonalnie. Cytuj
Davisa Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 9 Monet--- 2 Monety---Słońce jakby to w sobie rozważał i ostatecznie zamierzał powiedzieć jaka będzie moja reakcja? Mag---6pucharów---Król Mieczy karty były by piękne, gdyby nie ten mieczowy...moje miłe wspomnienia zostaną zniszczone przez pana? Powie, ale nie będzie przywiązył do tego zbytniej wagi. Albo będzie chciał sprawę zbagatelizowac. A Ty.. Jakbyś już teraz wiedziała o tym, co chce powiedzieć... Mnie tu Zdradą pachnie. Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 ogólnikowo to już mi powiedział, tylko bezczelnie udaje głupią,bo chce, żeby wyraził to bardziej precyzyjnie więc owszem, jestem przygotowana na t co mogę usłyszeć Cytuj
patai Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Powie, a Ty będziesz zadowolona z tego co usłyszysz, ale nie dasz po sobie poznać. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 dziękuję, weryfikacja oczywiście będzie;)))_ Cytuj
agaMAJ Napisano 15 Lutego 2013 Autor Napisano 15 Lutego 2013 weryfikacja, bardzo oględnie, ale powiedział no moja reakcja była taka, że udawałam, że zachowuje zdrowy rozsądek )) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi