Skocz do zawartości

czymi o tym powie w najbliższym czasie?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

9 Monet--- 2 Monety---Słońce jakby to w sobie rozważał i ostatecznie zamierzał powiedzieć

jaka będzie moja reakcja?

Mag---6pucharów---Król Mieczy karty były by piękne, gdyby nie ten mieczowy...moje miłe wspomnienia zostaną zniszczone przez pana?

Edytowane przez agaMAJ
Napisano

coś co w sobie skrywa powinno ujrzeć światło dzienne..., ale nie wiem czy Ci się to spodoba...w takiej formie w jakiej wyrazi to co chce.

Napisano

chyba, że w tym królu Mieczy, będę miła strasznie dużo do powiedzenia ;)

Napisano
9 Monet--- 2 Monety---Słońce jakby to w sobie rozważał i ostatecznie zamierzał powiedzieć

Mag---6pucharów---Król Mieczy karty były by piękne, gdyby nie ten mieczowy...moje miłe wspomnienia zostaną zniszczone przez pana?

Witam

Postanowi ujawnić to nad czym myślał. Może będzie za bardzo pewny w tym Słońcu - tak trochę egoizmem trąci, co spowoduje, że zniszczy Twoje plany wiązane z jego osobą.

• Lubię to! 1
Napisano

Prawdopodobnie zdecyduje się powiedzieć Tobie. Ma wewnetrzne odczucie, ze powinien to zrobić.

Mi się wydaje, że będziesz przygotowana na to co chce Ci powiedzieć i przyjmiesz to racjonalnie.

Napisano

Powie, ale nie będzie przywiązył do tego zbytniej wagi. Albo będzie chciał sprawę zbagatelizowac. A Ty.. Jakbyś już teraz wiedziała o tym, co chce powiedzieć...

Mnie tu Zdradą pachnie.

Napisano

ogólnikowo to już mi powiedział, tylko bezczelnie udaje głupią,bo chce, żeby wyraził to bardziej precyzyjnie ;) więc owszem, jestem przygotowana na t co mogę usłyszeć

Napisano

Powie, a Ty będziesz zadowolona z tego co usłyszysz, ale nie dasz po sobie poznać.

• Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Napisano

weryfikacja, bardzo oględnie, ale powiedział ;) no moja reakcja była taka, że udawałam, że zachowuje zdrowy rozsądek ;)))