Gość gość5 Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Z racji tego, że ostatnio jakos "cienko" idzie mi interpretacja kart zapytałam (karty z netu): Jak wyglada moja znajomośc kart ? Świat, 4 denary, Cesarz hm... wyglada to tak jakbym osiagneła wszystko w tym zakresie? pewnien pułap zdobyty i zamknięcie sie na więcej ???? tak wlasnie sie czuje ostatnio- pustka w glowie- jedynie stare oklepane frazesy przychodza mi do glowy, hm... hm... tak wpadlo mi do glowy, że karty pokazaly moje skupienie na pracy........... Dlaczego dopadło mnie takie "zakorzenienie" w posiadanej wiedzy Księżyc, 10 denarow, 5 denarow troche sie pogubilam? nie wiem... wr.... Jak sie spelni oczekiwanie na poszerzanie wiedzy w tym zakresie Kapłanka, As kielichów, 8 kielichów troche lektury i bedzie dobrze, jeszcze sa przede mną nowe cele i byc moze nowa droga w tym temacie Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 potrzebujesz jakieś odskoczni, może poznanie tego, jak inni czytają karty? Jakiegoś świerzego spojrzenia ci brakuje Cytuj
Vivere Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Z racji tego, że ostatnio jakos "cienko" idzie mi interpretacja kart zapytałam (karty z netu): Jak wyglada moja znajomośc kart ? Świat, 4 denary, Cesarz hm... wyglada to tak jakbym osiagneła wszystko w tym zakresie? pewnien pułap zdobyty i zamknięcie sie na więcej ???? tak wlasnie sie czuje ostatnio- pustka w glowie- jedynie stare oklepane frazesy przychodza mi do glowy, hm... hm... tak wpadlo mi do glowy, że karty pokazaly moje skupienie na pracy........... Dlaczego dopadło mnie takie "zakorzenienie" w posiadanej wiedzy Księżyc, 10 denarow, 5 denarow troche sie pogubilam? nie wiem... wr.... Jak sie spelni oczekiwanie na poszerzanie wiedzy w tym zakresie Kapłanka, As kielichów, 8 kielichów troche lektury i bedzie dobrze, jeszcze sa przede mną nowe cele i byc moze nowa droga w tym temacie Mam to samo! Wiem, ze nic nie wiem... Ale czytałam wszystkie Twoje ostatnie interpretacje i trudno się z nimi nie zgodzić Ja sobie tłumacze tym, że jestem zafrasowana "przyziemnymi". Wróci do nas "polot", zobaczysz... Ps. Niedźwiedzie zima śpią Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Stycznia 2013 Maestro Napisano 27 Stycznia 2013 TY zapytałaś-ja odpowedziałam:lol: Jak wyglada moja znajomośc kart ? Świat, 4 denary, Cesarz masz wiedzę, ale za bardzo hermetyczną, mam wrażenie, jakbyś miała blokadę przed pójściem jakby dalej, wiesz chodzi o to, że czasem trzeba "popłynąć" w wyobraźni,może potrzebujesz wyciszenia - sama wiem, że jak sie wyciszę, to patrze na karty i widze bardzo wiele, a czasami, szczególnie po pracy mam totalną pustkę.. Dlaczego dopadło mnie takie "zakorzenienie" w posiadanej wiedzy Księżyc, 10 denarow, 5 denarow chyba się pogubiłaś, stanęłaś w miejscu i czegoś zabrakło, a nie jest tak, że np.przed napisaniem patrzysz na to co inni widzą? Jak sie spelni oczekiwanie na poszerzanie wiedzy w tym zakresie Kapłanka, As kielichów, 8 kielichów karty mówią, że powinnaś zaufac intuicji, jeśli czujesz, że powinnas odpocząć - odpocznij, ale masz duże szanse na odnalezienie nowej drogi w tym zakresie Cytuj
Gość gość5 Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Mam to samo! Wiem, ze nic nie wiem... Ale czytałam wszystkie Twoje ostatnie interpretacje i trudno się z nimi nie zgodzić Ja sobie tłumacze tym, że jestem zafrasowana "przyziemnymi". Wróci do nas "polot", zobaczysz... Ps. Niedźwiedzie zima śpią to chyba jest wlasnie to - od pazdziernika poszlam do pracy- glowa zajeta innymi sprawami, wszystko nowe, inne, duzo informacji na raz, wlasnie od wtedy mam tak, że patrze i nie widzę -albo widze ciemność.... poza tym, "wpadam" na forum w tygodniu doslownie na 5-10 minut- obejrze watki, bo czesto nawet nie jestem w stanie ich zinterpretować- w szczegolnosci jak mi dzieciak wisi na plecach i malzonek co chwile woła.... Cytuj
Gość gość5 Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 TY zapytałaś-ja odpowedziałam:lol: Jak wyglada moja znajomośc kart ? Świat, 4 denary, Cesarz masz wiedzę, ale za bardzo hermetyczną, mam wrażenie, jakbyś miała blokadę przed pójściem jakby dalej, wiesz chodzi o to, że czasem trzeba "popłynąć" w wyobraźni,może potrzebujesz wyciszenia - sama wiem, że jak sie wyciszę, to patrze na karty i widze bardzo wiele, a czasami, szczególnie po pracy mam totalną pustkę..no wlasnie tak chyba jest jak napisalam w odpowiedzi Viv- zmeczenie materiału i ciagla gonitwa nie wplywaja pozytywnie na moje "postrzeganie kart- widac to w niektórych odpowiedziach na moje "interpretacje" Dlaczego dopadło mnie takie "zakorzenienie" w posiadanej wiedzy Księżyc, 10 denarow, 5 denarow chyba się pogubiłaś, stanęłaś w miejscu i czegoś zabrakło, a nie jest tak, że np.przed napisaniem patrzysz na to co inni widzą?nie patrzę Inez a jak patrzę bo nie mam koncepcji to sie nie wypowiadam.... Jak sie spelni oczekiwanie na poszerzanie wiedzy w tym zakresie Kapłanka, As kielichów, 8 kielichów karty mówią, że powinnaś zaufac intuicji, jeśli czujesz, że powinnas odpocząć - odpocznij, ale masz duże szanse na odnalezienie nowej drogi w tym zakresie :* dziekuję Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Jak wyglada moja znajomośc kart ? Świat, 4 denary, Cesarz->Gwiazda Bardzo ładnie potrafisz pracować z własną intuicją, możesz miewać przebłyski wizjonerstwa nawet, ale...aktualnie nieco możesz zbyt racjonalnie patrzeć, jakbyś nie sięgała..intuicji i blokowała się na nią jakąś stanowczością albo tym, że skoncentrowana jesteś bardziej na przyziemnych sprawach, które mogą być dla Cieie w tym czasie ważniejsze (cesarz). Myślę, że to minie Dlaczego dopadło mnie takie "zakorzenienie" w posiadanej wiedzy Księżyc, 10 denarow, 5 denarow->Pustelnik priorytety myślę, że się tego domagają. Być może przeszkadzają Ci też jakieś czarne mysli...negatywne emocje, które zabrudzają wgląd głębszy. Jak sie spelni oczekiwanie na poszerzanie wiedzy w tym zakresie Kapłanka, As kielichów, 8 kielichów->Pustelnik pięknie potrafisz pracować z swą intuicją, to kwestia wyeliminowania trudności z życia i złych emocji, które czasem zakłócają widzenie więcej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi