Skocz do zawartości

Zapytalam....

Gość gość5

Rekomendowane odpowiedzi

Gość gość5
Napisano

Z racji tego, że ostatnio jakos "cienko" idzie mi interpretacja kart zapytałam (karty z netu):

Jak wyglada moja znajomośc kart ?

Świat, 4 denary, Cesarz

hm... wyglada to tak jakbym osiagneła wszystko w tym zakresie? pewnien pułap zdobyty i zamknięcie sie na więcej ???? tak wlasnie sie czuje ostatnio- pustka w glowie- jedynie stare oklepane frazesy przychodza mi do glowy, hm... hm... tak wpadlo mi do glowy, że karty pokazaly moje skupienie na pracy...........

Dlaczego dopadło mnie takie "zakorzenienie" w posiadanej wiedzy

Księżyc, 10 denarow, 5 denarow

troche sie pogubilam? nie wiem... wr....

Jak sie spelni oczekiwanie na poszerzanie wiedzy w tym zakresie

Kapłanka, As kielichów, 8 kielichów

troche lektury i bedzie dobrze, jeszcze sa przede mną nowe cele i byc moze nowa droga w tym temacie

Napisano

potrzebujesz jakieś odskoczni, może poznanie tego, jak inni czytają karty? Jakiegoś świerzego spojrzenia ci brakuje

Napisano
Z racji tego, że ostatnio jakos "cienko" idzie mi interpretacja kart zapytałam (karty z netu):

Świat, 4 denary, Cesarz

hm... wyglada to tak jakbym osiagneła wszystko w tym zakresie? pewnien pułap zdobyty i zamknięcie sie na więcej ???? tak wlasnie sie czuje ostatnio- pustka w glowie- jedynie stare oklepane frazesy przychodza mi do glowy, hm... hm... tak wpadlo mi do glowy, że karty pokazaly moje skupienie na pracy...........

troche sie pogubilam? nie wiem... wr....

troche lektury i bedzie dobrze, jeszcze sa przede mną nowe cele i byc moze nowa droga w tym temacie

Mam to samo! Wiem, ze nic nie wiem... Ale czytałam wszystkie Twoje ostatnie interpretacje i trudno się z nimi nie zgodzić :)

Ja sobie tłumacze tym, że jestem zafrasowana "przyziemnymi". Wróci do nas "polot", zobaczysz...

Ps. Niedźwiedzie zima śpią :hipnoza:

• Maestro
Napisano

TY zapytałaś-ja odpowedziałam:lol:

Świat, 4 denary, Cesarz

masz wiedzę, ale za bardzo hermetyczną, mam wrażenie, jakbyś miała blokadę przed pójściem jakby dalej, wiesz chodzi o to, że czasem trzeba "popłynąć" w wyobraźni,może potrzebujesz wyciszenia - sama wiem, że jak sie wyciszę, to patrze na karty i widze bardzo wiele, a czasami, szczególnie po pracy mam totalną pustkę..

chyba się pogubiłaś, stanęłaś w miejscu i czegoś zabrakło, a nie jest tak, że np.przed napisaniem patrzysz na to co inni widzą?

karty mówią, że powinnaś zaufac intuicji, jeśli czujesz, że powinnas odpocząć - odpocznij, ale masz duże szanse na odnalezienie nowej drogi w tym zakresie

Gość gość5
Napisano
Mam to samo! Wiem, ze nic nie wiem... Ale czytałam wszystkie Twoje ostatnie interpretacje i trudno się z nimi nie zgodzić :)

Ja sobie tłumacze tym, że jestem zafrasowana "przyziemnymi". Wróci do nas "polot", zobaczysz...

Ps. Niedźwiedzie zima śpią :hipnoza:

to chyba jest wlasnie to - od pazdziernika poszlam do pracy- glowa zajeta innymi sprawami, wszystko nowe, inne, duzo informacji na raz, wlasnie od wtedy mam tak, że patrze i nie widzę -albo widze ciemność....

poza tym, "wpadam" na forum w tygodniu doslownie na 5-10 minut- obejrze watki, bo czesto nawet nie jestem w stanie ich zinterpretować- w szczegolnosci jak mi dzieciak wisi na plecach i malzonek co chwile woła....

Gość gość5
Napisano
TY zapytałaś-ja odpowedziałam:lol:

Świat, 4 denary, Cesarz

masz wiedzę, ale za bardzo hermetyczną, mam wrażenie, jakbyś miała blokadę przed pójściem jakby dalej, wiesz chodzi o to, że czasem trzeba "popłynąć" w wyobraźni,może potrzebujesz wyciszenia - sama wiem, że jak sie wyciszę, to patrze na karty i widze bardzo wiele, a czasami, szczególnie po pracy mam totalną pustkę..no wlasnie tak chyba jest jak napisalam w odpowiedzi Viv- zmeczenie materiału i ciagla gonitwa nie wplywaja pozytywnie na moje "postrzeganie kart- widac to w niektórych odpowiedziach na moje "interpretacje" :(

chyba się pogubiłaś, stanęłaś w miejscu i czegoś zabrakło, a nie jest tak, że np.przed napisaniem patrzysz na to co inni widzą?nie patrzę Inez a jak patrzę bo nie mam koncepcji to sie nie wypowiadam....

karty mówią, że powinnaś zaufac intuicji, jeśli czujesz, że powinnas odpocząć - odpocznij, ale masz duże szanse na odnalezienie nowej drogi w tym zakresie

:* dziekuję

Napisano

Świat, 4 denary, Cesarz->Gwiazda

Bardzo ładnie potrafisz pracować z własną intuicją, możesz miewać przebłyski wizjonerstwa nawet, ale...aktualnie nieco możesz zbyt racjonalnie patrzeć, jakbyś nie sięgała..intuicji i blokowała się na nią jakąś stanowczością albo tym, że skoncentrowana jesteś bardziej na przyziemnych sprawach, które mogą być dla Cieie w tym czasie ważniejsze (cesarz). Myślę, że to minie :okok:

Księżyc, 10 denarow, 5 denarow->Pustelnik

priorytety myślę, że się tego domagają. Być może przeszkadzają Ci też jakieś czarne mysli...negatywne emocje, które zabrudzają wgląd głębszy.

Kapłanka, As kielichów, 8 kielichów->Pustelnik

pięknie potrafisz pracować z swą intuicją, to kwestia wyeliminowania trudności z życia i złych emocji, które czasem zakłócają widzenie więcej.