Gość sappir Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Tydzień 21-27.01 zweryfikowałam tutaj -> http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/65753-co-da-mi-zadowolenie-w-tym-tygodniu.html Na 28.01 - 03.02 wyciągnęłam poniższe karty Siła, Kochankowie, As Pucharów, dołożone po asie 8 buław suma Umiarkowanie Pojęcia nie mam(?). Może jakieś nowe znajomości, spontaniczne spotkanie, dobre porozumienie międzyludzkie. Jak myślicie? Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Na 28.01 - 03.02 wyciągnęłam poniższe karty Siła, Kochankowie, As Pucharów, dołożone po asie 8 buław suma Umiarkowanie wygląda na to, że szykuje Ci się spotkanie z kimś bliskim Twemu sercu. Miło spędzicie czas razem i pojawi sie szansa na uczucie Cytuj
Gość sappir Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Daff mam przeczucie, że tym razem również o żadnego pana nie chodzi:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Daff mam przeczucie, że tym razem również o żadnego pana nie chodzi:) możliwe...bo żaden się tu nie pojawił jakoś znacząco. Natomiast pokazuje się zadowolenie i radość twoja...może chodzi o autko, którym się zaczniesz cieszyć w połowie tygodnia ? Cytuj
Gość sappir Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 ...może chodzi o autko, którym się zaczniesz cieszyć w połowie tygodnia ? też raczej nie - odbiór nie jest zaplanowany na kolejny tydzień a dopiero następny po nim Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Daff mam przeczucie, że tym razem również o żadnego pana nie chodzi:) może po prostu o nic nie będzie chodzić, od tak będziesz mieć dobry nastrój.... Zresztą zobaczymy, życie czasem zaskakuje. daj znać Cytuj
Gość sappir Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Weryfikacja Bardzo przyjemnie zrobiło mi się, gdy ktoś powiedział jak bardzo ważna jestem dla niego. I wcale nie chodzi o faceta a o przyjaciółkę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi