fajnamagda Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Czy myślał Pan o mnie w ciągu ostatnich dwóch dni? 6buław,3kielichów,6buław myslał Jaka była treść ostatnich rozmyślań Pana o mnie? chronolo kolo, wisielec, cesarz -> cesarz sama AW! nie mamy kontaktu. Myslal, ze przez dziecinne zachowanie wszystko się rozpadło ----głupiec---wieża---sprawka---- i obecnie nie mamy kontaktu i że nie wie co u mnie, ale chyba mu to odpowiada ---------wieża---kapłanka-------- -------------ksieżyc-------------- Cytuj
fajnamagda Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 o kurde coś pochrzaniłam a nie zapisałam eh:/ Cytuj
fajnamagda Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 spytalam jeszcze raz, chociaz nie wiem czy mozna powielac pytanie:/ cesarzowa, 8mieczy, 4monet Cytuj
Gość Marina33 Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 spytalam jeszcze raz, chociaz nie wiem czy mozna powielac pytanie:/ cesarzowa, 8mieczy, 4monet Oj możesz być pewna , że ciepło o Tobie myślał bo Cesarzowa potrafi zawrócić mężczyznie w głowie ale wracając do dalszych kart to pan wg . mnie był czymś zajęty ,inne sprawy musiał załatwiać może coś z pracą . Ale możesz być pewna że mysłał o tobie w każdym calu bo mi cesarzowa jak wychodzi to panowie myśla o pani , takie ich wyobrażenia co by gdyby :) Cytuj
Czarownica Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Myślał ale bez szału, że nie macie kontaktu, naszła go taka mała sentymentoza... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi