pretoria Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 1. Szkoła -> umiarkowanie Stabilizacja, równowaga, wszystko ok - tak jak dotychczas. 2. Finanse -> as denarów Możliwe jakieś korzyści materialne. 3. Uczucia -> królowa mieczy Raczej będę kierowała się rozsądkiem niż sercem. 4. Otoczenie -> as mieczy Możliwa jakaś szczera rozmowa, być może będe musiała bronić swych racji. 5. Dom/rodzina -> rycerz pucharów Jakaś sprawa z przeszłości powróci. 6. Niespodzianka -> 8pucharów Hmm to karta odejścia, wyprowadzki. No nie wiem sama. Odezwał się mój eks więc może definitywny koniec nastąpi albo będę miała chęć/nakaz wyprowadzenia się z domu. 7. Co robić -> król mieczy Kierować się rozsądkiem, obiektywizmem. 8. Czego nie robić -> 8buław Nie działać pochopnie. 9. Rada -> 5buław Przyjmij zakład. Postaw sobie wyzwanie. Nawet jeśli nic wielkiego z tego nie wyniknie, to wiele się nauczysz. Cytuj
Loraaw Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 1. Szkoła -> umiarkowanie W zasadzie nie bedzie nic nowego. Miarowy postep:-) 2. Finanse -> as denarów Bedziesz miala okazje na pieniadze. 3. Uczucia -> królowa mieczy Samotna bedziesz sie czula. Raczej powialo chlodem. 4. Otoczenie -> as mieczy Możliwa jakaś szczera rozmowa, być może będe musiała bronić swych racji. 5. Dom/rodzina -> rycerz pucharów Bardzo emocjonalnie bedzie. bedziesz czula sie kochana. 6. Niespodzianka -> 8pucharów Otworzych sie na chwile na niego i nie odetniesz sie. Bedziesz staral sie to zostawic i w rezultacie tylko odsuniesz...Nie zamkniesz tego rozdzialu.. 7. Co robić -> król mieczy Kierować się rozsądkiem, obiektywizmem. DOKLADNIE! 8. Czego nie robić -> 8buław Nie działać pochopnie. PODTRZYMUJE:-) 9. Rada -> 5buław ANalizuj mozliwosci i mimo przeszkod dazyj do realizacji postawionych celow. Cytuj
women32 Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 1. Szkoła -> Umiarkowanie Spokojny okres,bezpieczeństwo. 2. Finanse -> As denarów jakieś pieniążki wpadną,możliwa jakaś wygrana 3. Uczucia -> Królowa mieczy uczucia zmienne,raz będziesz kochać raz" nienawidzić" 4. Otoczenie -> As mieczy-musisz być bardziej asertywna,przemyśleć za i przeciw za nim się na coś zgodzisz kiedy ktoś Cię o coś poprosi. 5. Dom/rodzina -> Rycerz pucharów-szykuje się jakaś uroczystość rodzinna i zostaniesz na nią zaproszona,lub pojawi się ktoś kto zawróci Ci w główce:-) ogólnie w rodzinie ok zgoda i radość. 6. Niespodzianka -> 8 pucharów-to co nie ważne zostawisz za sobą,możliwa przeprowadzka zmiana dotychczasowego życia. 7. Co robić -> Król mieczy-wykorzystaj swoją dużą siłę psychiczną i kieruj się intelektem. 8. Czego nie robić -> 8 buław-nie wdawać się w żadne romanse,przelotne znajomości,nie pisać za dużo sms-ów nie komunikować się przez internet z nową poznanym kimś ( tak mi przyszło na myśl ) 9. Rada -> 5 buław Dąż do celu,nie poddawaj się. Cytuj
pretoria Napisano 25 Lutego 2013 Autor Napisano 25 Lutego 2013 Pieniądze wpadły, asertywna byłam, zostałam zaproszona na uroczystość rodzinną, uczuć brak i mi z tym dobrze. Generalnie wszystko się sprawdziło kobitki Dziekuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi