JagodowaTruskawka Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Zauwazylam , ze Pan zaczal miec jakie obawy, tak jakbym to ja miala go zostawic. Zapytalam kart: Jakie ma obawy wzgledem mnei: 8 bulaw, Gwiazda, 7 mieczy - kolo fortuny Moje pierwsze skojarzenie, ze za szybko wszystko idzie a dwa, ze obawia sie, ze go zdradze czy oszukam w tych 7 mieczy.. Nie wiem skad on ma takie mysli. :/ Co o tym sadzicie? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Stycznia 2013 Maestro Napisano 27 Stycznia 2013 Boi się,że komuś w oko wpadniesz i go zdradzisz...W tym kole jako podsumie mam wrażenie, że cos takiego mogło go już spotkac.. Cytuj
Gość Marina33 Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Zauwazylam , ze Pan zaczal miec jakie obawy, tak jakbym to ja miala go zostawic. Zapytalam kart: Jakie ma obawy wzgledem mnei: 8 bulaw, Gwiazda, 7 mieczy - kolo fortuny Pan stara się być przezorny i wyprzedzać przypadki losowe, no zazdrosny chłopak jest widzi , że nie jesteś domatorką .Obawia sie , że pojawi sie ktoś inny lub jest już Gwiazda i 7 mieczy to takie małe przekręty . Pan boi się , że jesteś z nim teraz nieszczera co9ś możesz ukrywać . Cytuj
Loraaw Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Obawia sie, ze go oszukasz, ze bedziesz nieuczciwie postepowala wobec niego... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 Zauwazylam , ze Pan zaczal miec jakie obawy, tak jakbym to ja miala go zostawic. Zapytalam kart: Jakie ma obawy wzgledem mnei: 8 bulaw, Gwiazda, 7 mieczy - kolo fortuny Pan stara się być przezorny i wyprzedzać przypadki losowe, no zazdrosny chłopak jest widzi , że nie jesteś domatorką .Obawia sie , że pojawi sie ktoś inny lub jest już Gwiazda i 7 mieczy to takie małe przekręty . Pan boi się , że jesteś z nim teraz nieszczera co9ś możesz ukrywać . Wlsnie jest domatorka:( Nie lubie imprez, tylko domowki i wino z przyjaciolka. A tak, caly czas mamy kontakt. ja nawet czasu bym nie miala na drugiego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi