Loraaw Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Nie widzielismy sie juz jakis czas. Generalnie bilety kupione, ale poklocilism sie ostatnio... sad, 4 den, umiark/krol denarow Sadze, ze po dokladnej analizie pro i contra, wreszcie zdecyduje sie przyjechac. Cytuj
Gość Arianna Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 a ja myślę, że jednak rozważy to jeszcze mocno i jednak zamknie się w sobie, w efekcie nie przyjedzie Cytuj
Lenka10 Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 ja też uważam że nie przyjedzie, karta kończąca umiarkowanie u mnie przeważnie pokazuje taką bezczynność ... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Nie widzielismy sie juz jakis czas. Generalnie bilety kupione, ale poklocilism sie ostatnio... sad, 4 den, umiark/krol denarow Przyjedzie... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Stycznia 2013 Maestro Napisano 27 Stycznia 2013 Przyjedzie, widać, że ma ten bilet (4 denarów) i nie zamierza go odsprzedawać, ponadto on się juz chyba wyciszył po Waszej kłotni:) Cytuj
iridos Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 a kiedy miałby przyjechać? tu podrozy jako takiej nie widac jesli samolot wiec w gre moze wchodzic przebukowanie umiar bardzo w czasie rozwleka wiec moze inny termin Cytuj
Loraaw Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 ...w lutym, pod koniec. Tak, co sie tyczy srodkow komunikacji to samolot. No zeby tak sie obrazci, zeby jedyna siostre nie odwiedzic z powodu klotni:-/ Cytuj
iridos Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 nie wiem wiem ze przy umiarkowaniu trzeba brac poprawkę na czas natomiast tu typowo podróznych kart nie ma no moze gdyby to morska podróz to w umiarze wyszłaby wiec byc moze karty na jakim s innnym istotnym zdarzeniu sie skupiły Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 a kiedy miałby przyjechać? tu podrozy jako takiej nie widac jesli samolot wiec w gre moze wchodzic przebukowanie umiar bardzo w czasie rozwleka wiec moze inny termin Iridos - ja sadzę że wlaśnie po tej 4 Denarówce - Umiar przynosi "pojednanie" po kłótni - ustabilizowanie ich relacji...i wtedy przyjazd... Mnie ogólnie Umiarkowanie wszelkie działania meeegaaa opóżnia - ale w tej sytuacji - po kłótni - dla mnie ten Umiar to dobre rokowania... Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Przyleci jak anioł. Nie będzie miał żadnego żalu co do kłótni. Juz jakby o niej zapomniał lub własnie się wyciszył. . 1 Cytuj
iridos Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 ale ja nie mowie ze powod opoznienia to ich klotnia nie nie tam cos innego ewnetualnie na przeszkodzie moze stanać Cytuj
Loraaw Napisano 22 Lutego 2013 Autor Napisano 22 Lutego 2013 Weryfikuje: nie przylecial! Ba, nawet nie poinformowal, ze nie przyleci...nie mamy kontaktu:( Cytuj
iridos Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 dzieki za weryfikacje czyli jednak karty dobrze gadały szkoda ze sie sprawdziły.... Cytuj
Davisa Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 (edytowane) (...)Nie będzie miał żadnego żalu co do kłótni. Juz jakby o niej zapomniał lub własnie się wyciszył. . A ja myślę, że karty pokazały oczekiwanie Loraaw na przyjazd, i że to własnie Ona zapomniała o kłótni, wyciszyła się. Na pytanie: jak zrealizuje się moje oczekiwanie na przyjazd brata? , karty pokazały Ciebie (Loraaw). Gdybyś zapytała, jak zrealizują się plany Twojego brata na przyjazd do Ciebie do końca lutego, to zapewne miałabyś jaśniejszy obraz. Już nie raz przekonałam się, że karty są mega dosłowne :-) A z tych karty widać,że chyba Ty zadziałasz skutecznie. Edytowane 23 Lutego 2013 przez Davisa Cytuj
Loraaw Napisano 23 Lutego 2013 Autor Napisano 23 Lutego 2013 A ja myślę, że karty pokazały oczekiwanie Loraaw na przyjazd, i że to własnie Ona zapomniała o kłótni, wyciszyła się. Na pytanie: jak zrealizuje się moje oczekiwanie na przyjazd brata? , karty pokazały Ciebie (Loraaw). Gdybyś zapytała, jak zrealizują się plany Twojego brata na przyjazd do Ciebie do końca lutego, to zapewne miałabyś jaśniejszy obraz. Już nie raz przekonałam się, że karty są mega dosłowne :-) A z tych karty widać,że chyba Ty zadziałasz skutecznie. Tak, to prawda, ze ja sie wyciszylam i chyba pytanie nie bylo zbyt precyzyjnie sformulowane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi