Skocz do zawartości

Jak zrealizuje sie moje czekanie na przyjazd brata?

Loraaw

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie widzielismy sie juz jakis czas. Generalnie bilety kupione, ale poklocilism sie ostatnio...

sad, 4 den, umiark/krol denarow

Sadze, ze po dokladnej analizie pro i contra, wreszcie zdecyduje sie przyjechac.

Gość Arianna
Napisano

a ja myślę, że jednak rozważy to jeszcze mocno i jednak zamknie się w sobie, w efekcie nie przyjedzie

Napisano

ja też uważam że nie przyjedzie, karta kończąca umiarkowanie u mnie przeważnie pokazuje taką bezczynność ...

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Nie widzielismy sie juz jakis czas. Generalnie bilety kupione, ale poklocilism sie ostatnio...

sad, 4 den, umiark/krol denarow

Przyjedzie...

• Maestro
Napisano

Przyjedzie, widać, że ma ten bilet (4 denarów) i nie zamierza go odsprzedawać, ponadto on się juz chyba wyciszył po Waszej kłotni:)

Napisano

a kiedy miałby przyjechać? tu podrozy jako takiej nie widac jesli samolot wiec w gre moze wchodzic przebukowanie umiar bardzo w czasie rozwleka wiec moze inny termin

Napisano

...w lutym, pod koniec. Tak, co sie tyczy srodkow komunikacji to samolot. No zeby tak sie obrazci, zeby jedyna siostre nie odwiedzic z powodu klotni:-/

Napisano

nie wiem

wiem ze przy umiarkowaniu trzeba brac poprawkę na czas

natomiast tu typowo podróznych kart nie ma no moze gdyby to morska podróz to w umiarze wyszłaby

wiec byc moze karty na jakim s innnym istotnym zdarzeniu sie skupiły

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
a kiedy miałby przyjechać? tu podrozy jako takiej nie widac jesli samolot wiec w gre moze wchodzic przebukowanie umiar bardzo w czasie rozwleka wiec moze inny termin

Iridos - ja sadzę że wlaśnie po tej 4 Denarówce - Umiar przynosi "pojednanie" po kłótni - ustabilizowanie ich relacji...i wtedy przyjazd...

Mnie ogólnie Umiarkowanie wszelkie działania meeegaaa opóżnia - ale w tej sytuacji - po kłótni - dla mnie ten Umiar to dobre rokowania...

Napisano

Przyleci jak anioł. Nie będzie miał żadnego żalu co do kłótni. Juz jakby o niej zapomniał lub własnie się wyciszył. .

• Lubię to! 1
Napisano

ale ja nie mowie ze powod opoznienia to ich klotnia nie nie tam cos innego ewnetualnie na przeszkodzie moze stanać

• 4 tygodnie później...
Napisano

Weryfikuje: nie przylecial! Ba, nawet nie poinformowal, ze nie przyleci...nie mamy kontaktu:(

Napisano

dzieki za weryfikacje

czyli jednak karty dobrze gadały szkoda ze sie sprawdziły....

Napisano (edytowane)
(...)Nie będzie miał żadnego żalu co do kłótni. Juz jakby o niej zapomniał lub własnie się wyciszył. .

A ja myślę, że karty pokazały oczekiwanie Loraaw na przyjazd, i że to własnie Ona zapomniała o kłótni, wyciszyła się.

Na pytanie: jak zrealizuje się moje oczekiwanie na przyjazd brata? , karty pokazały Ciebie (Loraaw). Gdybyś zapytała, jak zrealizują się plany Twojego brata na przyjazd do Ciebie do końca lutego, to zapewne miałabyś jaśniejszy obraz.

Już nie raz przekonałam się, że karty są mega dosłowne :-)

A z tych karty widać,że chyba Ty zadziałasz skutecznie.

Edytowane przez Davisa
Napisano
A ja myślę, że karty pokazały oczekiwanie Loraaw na przyjazd, i że to własnie Ona zapomniała o kłótni, wyciszyła się.

Na pytanie: jak zrealizuje się moje oczekiwanie na przyjazd brata? , karty pokazały Ciebie (Loraaw). Gdybyś zapytała, jak zrealizują się plany Twojego brata na przyjazd do Ciebie do końca lutego, to zapewne miałabyś jaśniejszy obraz.

Już nie raz przekonałam się, że karty są mega dosłowne :-)

A z tych karty widać,że chyba Ty zadziałasz skutecznie.

Tak, to prawda, ze ja sie wyciszylam i chyba pytanie nie bylo zbyt precyzyjnie sformulowane.