Guest dykta81 Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 (edited) Witam, proszę o opinie, jak w temacie. Od listopada po kilkunastu latach on porzucił ją 3 raz. Dziękuję za ewentualne odpowiedzi dykta81 Edited December 11, 2013 by dykta81 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arabika Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 osoby są powiązane karmicznie, m.in. z liczby 9 on wszedł w jej życie po to, by ona wreszcie mogła realizować swoją drogę życia - poczytaj o wibracji 9 to coś Ci się na pewno rozjaśni... A w ogóle, to chyba pojawił się ktoś trzeci w tym związku czy też układzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dykta81 Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Dziękuję bardzo za odpowiedż. Proszę o info gdzie mogę poczytać o wibracji 9 w związkach, chodzi mi o wyczerpujące treści. Pozdrawiam dykta81 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arabika Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 tutaj jest bardzo szczegółowo opisana wibracja liczby 9 http://www.ezoforum.pl/drogi-ycia/5461-droga-ycia-9-a.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arabika Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 to mi wygląda na romans... hmm... albo ktoś się wtrącał w tę relację, były osoby postronne, które również w nim "brały udział" poza tym, to dla Ciebie przede wszystkim jakaś lekcja była, może żebyś Ty realizowała swoje życie, swoją drogę życia pełniej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motylek34 Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 to mi wygląda na romans... hmm... albo ktoś się wtrącał w tę relację, były osoby postronne, które również w nim "brały udział" poza tym, to dla Ciebie przede wszystkim jakaś lekcja była, może żebyś Ty realizowała swoje życie, swoją drogę życia pełniej? dziękuję za opinię.... ale przemyślałam sprawę i chyba to już 'on' nie jest ważny.. pewnie spotkał inną i tyle.. po co wylewać łzy na kogoś kto cię nie chce .. jeżeli to była jego decyzja... skoro jest szczęśliwy ... ... szkoda pozytywnej energii ... dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts