Gość sappir Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 czas do mojej wiadomości:) na razie żadnych konkretnych nie podejmuje Król Buław, As Buław, Król Pucharów suma Śmierć i pewnie nic się nie zmieni, można by rzec - ładnie jadło ale zdechło... Cytuj
Loraaw Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 WG mnie na checiach sie skonczy. Krol pucharow po asie jest stateczny:-/ X chcialby, ale nic wg mnie konkretnego nie zrobi. Cytuj
Gość Arianna Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 a mi się wydaje, że jednak coś zrobi, bo tu jest mnóstwo męskiej energii i dojdzie do zwrotu w waszej relacji Cytuj
Loraaw Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 ale tu nie ma konkretow tylko mozliwosci... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 WG mnie na checiach sie skonczy. Krol pucharow po asie jest stateczny:-/ X chcialby, ale nic wg mnie konkretnego nie zrobi. Zgadzam się ~ widzę to dokładnie tak samo... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Ja uważam zupełnie inaczej...że Pan weżmie sprawy w swoje ręce.. W Buławowym podejmuje decyzje..w asie to juz zalązek działania..w Denarowym to stoi na swojej pozycji i broni.. w podsumie masz śmierć--wiec ze starego w nowe..:] jak dla mnie ładnie:) Cytuj
Loraaw Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Ja uważam zupełnie inaczej...że Pan weżmie sprawy w swoje ręce..W Buławowym podejmuje decyzje..w asie to juz zalązek działania..w Denarowym to stoi na swojej pozycji i broni.. w podsumie masz śmierć--wiec ze starego w nowe..:] jak dla mnie ładnie:) A gdzie tu denarowy?? Cytuj
Gość sappir Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 tam nie ma denarowego tylko pucharowy (ciepły kluch) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 O matko:D myślałam,że denarówy:) nie wiem skąd mi się wziął No,ale kielichowy tez nie jest zły:) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 tam nie ma denarowego tylko pucharowy (ciepły kluch) No przy Asie bulaw z kielichowym(tak jak piszesz ciepły kluch) to fajniusio .. ciepło,sympatycznie:) daj znac jak cos:)) Cytuj
Gość sappir Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 dla mnie KP mało energiczny jest jeśli chodzi o jakiekolwiek działanie, stąd interpretuję, że dany Pan nic nie zrobi... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi