maddie88 Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Witam, Dziękuję Inez za karciochy Jaką rolę odegra w moim życiu pan? Kapłanka, Królowa Kielichów, Rycerz Mieczy, 8 Mieczy => Rydwan Chaotycznie to wygląda...namiesza i se pójdzie... Jest to relacja karmiczna, nie byliśmy nigdy ze sobą w związku...pogmatwało się trochę i widać, że te bariery w pewien sposób nadal będą nas hamować... Ja podchodzić będę do tej znajomości dosyć emocjonalnie... Możliwa ładna przyjaźń, ale ostatecznie i tak pan się odetnie... A Waszym zdaniem? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Loraaw Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Sadze, ze po fajnym okresie, gdzie w sumie byscie mieli szanse na stabilny zw. (2 bardo ladne karty) On Cie niestety zrani i odejdzie. Na poczatku bedzie cacy, ale Pan przemysli to i stwierdzi, ze to nie dla niego...:-( 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Widać że Ty pełna emocji...czekasz na coś ~ na jakiś gest ze strony Pana czy coś w ten deseń - ale tutaj nie widać nic szczególnego, ewentualnie jakieś kontakty w "przelocie"/sporadyczne...Wasze ścieżki się po prostu rozjadą... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 A czy ty skrycie nie masz w sobie lęków przed tym,że jak obdarzysz Pana uczuciem on to szybko wykorzysta i odejdzie..? Może Kapłanka na razie nie chce wyjawić tajemnicy która Ci szykuje... 1 Cytuj
maddie88 Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) A czy ty skrycie nie masz w sobie lęków przed tym,że jak obdarzysz Pana uczuciem on to szybko wykorzysta i odejdzie..? Może Kapłanka na razie nie chce wyjawić tajemnicy która Ci szykuje... Hmmm...muszę przyznać, że tutaj też może być problem...w zaangażowaniu się... Bo pan kiedyś próbował, okazywał zainteresowanie...ale ja postawiłam wysoko poprzeczkę , samej sobie w efekcie chyba też. Zauważyłam u siebie pewne schematy i one raczej nie pomagają...więc kto wie, czy nie właśnie to karty chciały pokazać... Dziękuję, GTI Edytowane 27 Stycznia 2013 przez maddie88 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 W podsumie masz RYDWANA-jest to działania-ale również konkretnie obrany kierunek w którą stronę iść ,decyzja w która strone się zmierza:) Cytuj
maddie88 Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) W podsumie masz RYDWANA-jest to działania-ale również konkretnie obrany kierunek w którą stronę iść ,decyzja w która strone się zmierza:) Ciekawe jest też to, że w Tarotowym Portrecie Psychologicznym na pozycji, co jest celem/ zadaniem tej relacji jest również Rydwan Może będę musiała się jakoś określić w stosunku do pana... Eh, te karmiczne relacje są przerąbane Jeszcze raz dzięki, GTI Edytowane 27 Stycznia 2013 przez maddie88 Cytuj
Czarownica Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Ja to myślę, że Ty się sama zblokowałaś na jakąkolwiek Jego rolę i już jesteście w rozjazdach, c'est la vie! Cytuj
maddie88 Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Ja to myślę, że Ty się sama zblokowałaś na jakąkolwiek Jego rolę i już jesteście w rozjazdach, c'est la vie! No to posprzątane... Karty pokazują odnowienie tej relacji, ale na jakiej zasadzie, to dopiero się okaże... Tak czy siak, mogło być inaczej. Dzięki, Cornelio Edytowane 27 Stycznia 2013 przez maddie88 Cytuj
Czarownica Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 No dla mnie to na takiej zasadzie pokazują, że jakoś byś chciała, ale nie do końca będziesz wiedziała jak, więc może wyjść zbyt nerwowo a za mało pewnie, przynajmniej z Twojej strony... Ale zauważ, że karty cały czas o Tobie... Jego w nich nie ma, mimo jasno postawionego pytania. Zblokowałaś sprawę laska, musisz przełamać najpierw siebie i wtedy może odwrócisz bieg Rydwanu 1 Cytuj
maddie88 Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 No dla mnie to na takiej zasadzie pokazują, że jakoś byś chciała, ale nie do końca będziesz wiedziała jak, więc może wyjść zbyt nerwowo a za mało pewnie, przynajmniej z Twojej strony... Ale zauważ, że karty cały czas o Tobie... Jego w nich nie ma, mimo jasno postawionego pytania. Zblokowałaś sprawę laska, musisz przełamać najpierw siebie i wtedy może odwrócisz bieg Rydwanu No to mnie teraz prześwietliłaś... Ja osobiście to najchętniej, bym => :sciana_na: Ale kijem rzeki nie zawrócę...masz rację. Życie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi