Skocz do zawartości

Promień Rentgenowski na relacje z Panem . Proszę o interpretacje.

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rtg na relacje której nadal nie ma..

Oddaleni od siebie od maja..Pan poszedł swoją drogą..

Człowiek którego kochałam/kocham choć emocje już się wystudziły..

Poniekąd już się pogodziłam,że muszę życ i zapomnieć.

Dawno kart nie wyciągałam i dziś na spokojnie zrobiłam Rtg..Czy coś ruszy w tej relacji..czy zrobi cokolwiek sam od siebie by się odezwać,coś zmienić..o dziwo,dziwne te karty..

Nie uzywam odwr kart,ale te dwie same jakos tak wyleciały odwr.. wiec postanowiłam to napisać..

Nie wiem jak ugryżć te karty..

Bardzo prosiłabym o pomoc..

1 Jego intencje wobec Ciebie x1-9 kielichów, Królowa Buław, 2 kielichów-On chyba spotyka się z jakąś buławowa? choc kiedys ja często wychodziłam w tej karcie..

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1-arcykapłanka,GLUPIEC-Jego oczekiwania wobec mnie "kiedys"były pokryte tym,że bardzo chciał mieć rodzinę,dziecko..a teraz to oczekiwań nie ma..byc moze to jeszcze ukryte..

3 Jak Cię postrzega x1- WIEZA,Król Buław- Jego postrzeganie się zmieniło o 180stopni i dlatego odszedł?

4 Co Tobie może dać x1-- 4 mieczy,10 kielichów,rycerz kielichów- Nie lubie 4 mieczy więc chyba nie za wiele..oddalenie raczej od pełni szczęscia o której marze..czyli miłości..bo jego uczucia sa ulotne?

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-10 denarów,Rycerz buław-Jego nastawienie dobre?

6 Co ukrywa x3-7 mieczy,7 denarow,As denarów,2 mieczy- moze ukrywa to,że jego cierpliwość się traci..ze i ja sie nie odzywam znowu..moze również to,że nie wychodzi mu w pracy?No nie wiem..

7 Czego Ty oczekujesz x1-KAPLAN,PUSTELNIK-Ja oczekiwałabym aby w końcu przejrzałam na oczy i wyszedł ze swojego cienia..zrobił cokolwiek na przekór swojej rodzinie..

8 Co możesz dać z siebie x1- 5 denarów,Rycerz Mieczy,2 buław-No nie za wiele moje z siebie dać..moze nadmiar emocji i złosci za to,ze taki wybor podjął..

9 Obraz relacji w chwili obecnej x1-Umiarkowanie(odwr),6 denarów- całkowicie zburzony mój obraz,ze się ułożu..całkowicie rozchwiana równowaga..nic nie ruszającego sie,monotonia..sytuacja bez wpływu..

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3-10 buław,3 buław,SLONCE- no tutaj dziwnie te karty wyglądają,jakby coś miało w końcu ruszyć..jakby jego przeciążenie spowodowało,ze się odezwie..?

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -8 kielichów, 9 den(odwr),Śmierc,SAD- 8 kielichów(zmiana) w 9(den) brak działań..może sie to zmieni(smierc) i w końcu coś ruszy na nowo(SAD)?

Napisano

1 Jego intencje wobec Ciebie x1-9 kielichów, Królowa Buław, 2 kielichów- chodzą mu po głowie myśli o spotkaniu z tobą

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1-arcykapłanka,GLUPIEC- chciałby,żeby wasze relacje były nowe, bardziej spontaniczne

3 Jak Cię postrzega x1- WIEZA,Król Buław- wie, że wszystko zburzył między wami

4 Co Tobie może dać x1-- 4 mieczy,10 kielichów,rycerz kielichów- obecnie to,że się izoluje od ciebie, w przyszłości jednak, może być coś z tego fajnego

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-10 denarów,Rycerz buław-chciałby jakiegoś działania, popartego silną podstawą,

6 Co ukrywa x3-7 mieczy,7 denarow,As denarów,2 mieczy- to, że rozwarza wiele rzeczy i czeka na jakąs szanse, na jakiś kontakt tellub przez neta

7 Czego Ty oczekujesz x1-KAPLAN,PUSTELNIK-szczerości

8 Co możesz dać z siebie x1- 5 denarów,Rycerz Mieczy,2 buław-dystans, to,że nie wiesz, czego tak naprawdę od tej znajomości chcesz

9 Obraz relacji w chwili obecnej x1-Umiarkowanie(odwr),6 denarów- rozczarowanie,tym,że nie było tak, jak miało być

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3-10 buław,3 buław,SLONCE- on jakby chciał wziąc na siebie losy tej znajomości, otworzy się i powie co i jak chciałby

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -8 kielichów, 9 den(odwr),Śmierc,SAD- powrót, pogrzebane zostanie toco było, irelacja się odrodzi

• Lubię to! 1
Napisano

Aguś dziekuję za twoją interpretacje.. Na pewno zweryfikuję,czy zrobił cokolwiek w moim kierunku,ale szczerze to przestałam w to wierzyć..a tu taki szok na te karty..

I tak to on zburzył,on się odciął,ale to wszystko bardzo skomplikowane było.

• Maestro
Napisano

1 Jego intencje wobec Ciebie x1-9 kielichów, Królowa Buław, 2 kielichów-jeżeli wobec Ciebie, to nie wobec innej:) On chciałby spotkań z Tobą na zasadzie luźnej, fajnej relacji

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1-arcykapłanka,GLUPIEC-chciałby mieć w Tobie kogoś bliskiego, kochankę, kobietę, z którą miloby było się pobawić

3 Jak Cię postrzega x1- WIEZA,Król Buław- on jakby się odblokoeał i zrobił się pewniejszy swojej pozycji

4 Co Tobie może dać x1-- 4 mieczy,10 kielichów,rycerz kielichów- może za jakiś czas, bo ta 4 mieczy to iolacja przeżyjesz z nim chwile szczęścia

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-10 denarów,Rycerz buław-podobasz mu się, fajnie się przy Tobie czuje

6 Co ukrywa x3-7 mieczy,7 denarow,As denarów,2 mieczy- jakby nie był do końca ufny, z drugiej strony on czeka na możliwośc wyjaśnienia jakichś kwestii

7 Czego Ty oczekujesz x1-KAPLAN,PUSTELNIK - chciałabyś mądrej, zdrowej relacji

8 Co możesz dać z siebie x1- 5 denarów,Rycerz Mieczy,2 buław nic, swoje nerwy, możesz się wkurzyć na niego za jego bierność

9 Obraz relacji w chwili obecnej x1-Umiarkowanie(odwr),6 denarów- chyba za wiele się nie rozgrywa

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3-10 buław,3 buław,SLONCE- jak pokona problemy, to powinniście się spotkac

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -8 kielichów, 9 den(odwr),Śmierc,SAD- dla mnie to rozstania i powroty (tak mi 8 pucharów pokazuje), trochę rozchwianych emocji, ale widać, ze jak pokonacie trudy, to jest szansa na coś więcej

• Lubię to! 1
Napisano

Dziekuję Inez. Tak wczoraj rozmyślałam nad tym rozkładem. punktem 1. Może on liczy na to,że ja pierwsza zaproponuje spotkanie w tej buławowej. Do tej pory ja próbowałam cokolwiek wyjaśnić,on nie chciał nic,jedynie sms:zapomnij o mnie.

Postanowiłam w świeta,że napiszę po koleżeńsku..spotkałam sie z tym samym sms,dlatego wiecej się juz nie skrzywdzę sama i nie napiszę.

Napisano

1 Jego intencje wobec Ciebie x1-9 kielichów, Królowa Buław, 2 kielichów => Sprawiedliwość- Pan widzi, że się nie poddałaś, że jesteś silna i podobasz się mężczyznom (ja bym powiedziała, że nadal się mu podobasz jako kobieta), chciałby spotkań, rozmów...chyba mu ich brakuje... 2 Kielichów to dla mnie przyjaźń, świetne porozumienie, rozmowy, które mogłyby trwać do 24:00...

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1-arcykapłanka,GLUPIEC- Że okażesz zrozumienie odnośnie jego decyzji, że nadal będzie miał w Tobie wsparcie. Pan darzy Cię silną sympatią, jesteś mu bliska... O ile może miłość już tutaj nie wchodzi w grę, to przyjaźń i szacunek do Twojej osoby pozostał. Ma nadzieję, że Wasza relacja odżyje na zasadzie niezobowiązującej znajomości...

3 Jak Cię postrzega x1- WIEZA,Król Buław- Ja bym powiedziała, że pan dostał wiatru w skrzydła, chciał czegoś więcej, zaczęło ciągnąć go w świat... Tutaj karty nie pokazały Ciebie, ale silną potrzebę wyjścia poza to, co miał...

4 Co Tobie może dać x1-- 4 mieczy,10 kielichów,rycerz kielichów => Diabeł- Pan jeszcze będzie wychodził z chęcią spotkań, może będzie chciał powrotu...zatęskni :) Wg mnie ta 4 Mieczy pokazała jego poczucie samotności, odizolowania, opuszczenia...chyba się klupnie w główkę, tak delikatnie mówiąc ;)

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-10 denarów,Rycerz buław- A no tak, jak się klupnie, to będzie próbował odkręcać...już dochodzi powoli do wniosku, że chciałby z Tobą stabilnej relacji...

6 Co ukrywa x3-7 mieczy,7 denarow,As denarów,2 mieczy => Diabeł- Że go ciągnie do kontaktu z Tobą, ale…nie wie, jak się teraz powinien zachować… Obawia się wyjaśniającej rozmowy, wyjawienia swoich prawdziwych uczuć… Pan jest gotowy czekać, żeby ta relacja odżyła…

7 Czego Ty oczekujesz x1-KAPLAN,PUSTELNIK => Umiarkowanie – Zależy Ci na odbudowaniu obustronnego zaufania, zrozumienia…szczerej, oczyszczającej rozmowy i powolnym budowaniu na nowo tej relacji.

8 Co możesz dać z siebie x1- 5 denarów,Rycerz Mieczy,2 buław- Jeszcze masz na pana nerwy i tutaj raczej będziesz bierne przyglądać się sytuacji, rozmyslać…ale na tym się najprawdopodobniej skończy.

9 Obraz relacji w chwili obecnej x1-Umiarkowanie(odwr),6 denarów => Siła - Ja nie interpretuje odwróconych… Więc pozwól, że zinterpretuje to zgodnie z tym, jak i Ty umówiłaś się z kartami :) Coś zaczyna ruszać… Jesteście do siebie przyjacielsko nastawieni, więc tutaj są mimo wszystko możliwe spotkania, oparte na wzajemnym zrozumieniu; dacie sobie dużo przestrzeni, Ty okażesz wyrozumiałość…pan poczuje, że może się przed Toba otworzyć, że ma w Tobie prawdziwe wsparcie, mimo wszystko. Przejdziecie przez tę sytuację wspólnie, wzajemnie sobie pomagając…

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3-10 buław,3 buław,SLONCE-=> Koło Fortuny – Pan niezbity jest :) Będzie szukać możliwości kontaktu z Tobą :)

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -8 kielichów, 9 den(odwr),Śmierc,SAD => Cesarz – Przed Wami dużo emocji, chęć spotkań, ale i przeszkody ku temu… Mimo to jest poważna decyzja zmiany, niosącej dla Was wyzwolenie i odrodzenie tej relacji… Pan będzie działać z głową ku ustabilizowaniu Waszej znajomości… Jak dla mnie te zmiany nie zajdą z dnia na dzień, ale widać, że pan wie, czego chce.

• Lubię to! 1
Napisano

maddie bardzo dziekuję Ci za interpretacje. Ciekawa jestem bo relacja od maja to umarła .. jedynymi jego odpowiedziami było -zapomnij o mnie. Wiec juz nie pisze, boje sie odrzucenia jak każdy.Co ma być to bedzie a na siłe nikogo do niczego się nie zmusi..

Tylko karty faktycznie nie sa złe wiec kto wie.. a tu moze bedzie takie jedno wielkie OOOOOOOOOOO.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

On obecnie jest pochłonięty inną Panią...:( Nie widać tutaj Jego oczekiwań wobec Ciebie - a Ty wciąż czekasz... Wasza relacja dla Niego na tę chwilę jest zakończona i nie może dać Ci nic - ponieważ jest w innym związku, a jesli już coś - to nic stabilnego Kochana... Nastawienie Jego do Ciebie - pozytywne, jak się spotkacie to chętnie z Tobą pogada... Co ukrywa - że jest egoistą, człowiekiem bardzo wygodnym - dla Niego liczą się jedynie Jego potrzeby, ważne jest to aby On był zadowolony - jest nastawiony na branie a nie na dawanie... Czego Ty oczekujesz - chciałabyś aby Wasza relacja się odnowiła, co pozwoliłoby Ci się "wyrwać" z Małżeństwa (?) w którym czujesz się samotna... Co Ty możesz dać - w tej chwili możesz czekać - a ogólnie to póki co niewiele, ewentualnie spotkania niezobowiązujące... Obraz relacji w chwili obecnej - no nie ma jej, w tobie jest brak harmonii i spokoju - już Ci cierpliwości brakuje - by czekać... Działań Jego w Twoją stronę w przeciągu miesiąca ja nie widzę - Ty czekasz, jest Ci ciężko - a On w innej relacji...

W jakim kierunku zmierza relacja ~ według mnie to jest koniec tej relacji :( rozpadła się...Ty zostaniesz z Mężem (jeśli Męża masz), a On z swoją Kobietą...

Bardzo mi przykro...ale tak to widzę...

Napisano

Mystii tez wyczułam inna kobiete. Dzieki:*

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Mystii tez wyczułam inna kobiete. Dzieki:*

Nie ma za co Kochana...ja CI ZYCZĘ z całego serca abym się MYLIŁA...albo żeby chociaż w końcu Wszystko ułożyło się po Twojej myśli...:*

Napisano
Nie ma za co Kochana...ja CI ZYCZĘ z całego serca abym się MYLIŁA...albo żeby chociaż w końcu Wszystko ułożyło się po Twojej myśli...:*

Ja odebrałam te karty,ze jest zajety Pania,ale jak znuzy go ta fascynacja to sie odezwie.

Gość Linkinia
Napisano

1. Jego intencje wobec Ciebie - 9 kielichów, Królowa Buław, 2 kielichów – Pan chciałby niezobowiązującej relacji (9 pucharów). Podobasz mu się bardzo. Myślę, że chciałby ocieplić relację, rozmawiać, odnowić kontakt, otworzyć się na siebie.

2. Jego oczekiwania wobec Ciebie - Kapłanka, Głupiec - chce chyba byś dała mu szansę, była łagodna i albo przede wszystkim uległa… Nie oczekiwała niczego poważnego, podeszła beztrosko do tej relacji, z nastawieniem na miłe spędzenie czasu i rozrywkę.

3 Jak Cię postrzega - Wieża, Król buław – postrzega Cię inaczej, niż wtedy. Tak jakbyś się zmieniła na korzyść, może teraz bardziej atrakcyjna się mu wydajesz. Wieża skojarzyła mi się jeszcze z temperamentem, wybuchowością, gwałtownością – może też łatwo się unosisz gniewem albo masz pesymistyczne podejście do życia?

4 Co Tobie może dać - 4 mieczy,10 kielichów, Rycerz kielichów- hm… nic stałego. On jakby był zmęczony związkiem albo trwałą relacją, nie miał ochoty na budowanie żadnej. Chciał flirtu itp.

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie - 10 denarów, Rycerz buław – chce się zbliżyć, podziałać w Twoim kierunku, zabiegać, adorować.

6 Co ukrywa - 7 mieczy,7 denarów, As denarów,2 mieczy – zataja jakieś informacje, tak jakby czekał, żeby one nie wyszły na jaw, bo byłby postawiony pod ścianą… albo ukrywa to, że kombinuje, jakby tu coś zyskać z tej relacji, ale tak, żebyś się nie zorientowała w jego złych zamiarach…

7 Czego Ty oczekujesz – Kapłan, Pustelnik – chciałabyś, żeby wasza relacja nie stała się taka jak wcześniej, nie chcesz być z nim.

8 Co możesz dać z siebie - 5 denarów, Rycerz Mieczy, 2 buław- obojętną postawę. Trochę tu złości widać i niepewności, co zrobić, co dalej. Możesz się kłócić.

9 Obraz relacji w chwili obecnej x1-Umiarkowanie(odwr),6 denarów- nie stosuję odwróconych kart, nie znam ich znaczeń.

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego miesiąca - 10 buław, 3 buław, Słońce – chyba będzie starał się pokonać trudności, przebrnąć to, co was dzieli, przez Twoje wzbranianie się… ta jakby wiedział, że może coś z tej relacji jeszcze być, co ucieszy, coś pogodnego… Może postara się ocieplić swój wizerunek.

11 W jakim kierunku zmierza relacja? - 8 kielichów, 9 den(odwr),Śmierc,SAD- nie wiem jak odczytać te karty, bo jest odwrócona 9 denarów.

Napisano

Sama jestem ciekawa bo nie mamy kontaktu od bardzo długiego czasu wiec za ciepłe te karty a jego po prostu nie ma.