Arshi Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Dzieki sacralku za karty 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 9 Monet Ciekawe....hmm skupianie sie tylko na swojej osobie 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 6 Bulaw moj egoizm,kierowanie sie swoim dobrem 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - XVII Gwiazda okres w ktorym zyli sie mysla ze bedzie lepiej... 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - 5 Mieczy hmm porzucanie celu bez walki? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Stycznia 2013 Maestro Napisano 27 Stycznia 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 9 Monet Czas, gdy pewne rzeczy wyszły na jaw, jestes otwarty na uczucia,ale niespełniony 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 6 Bulaw umiesz mimo wszystko postawić na swoim,pokazać dumę i honor 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - XVII Gwiazda czas, gdy żyłes nadzieją 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - 5 Mieczy odchodzi to, co niekorzystne, jakies zakulisowe działania,sytuacje,które przynosiły pozorne zadowolenie Cytuj
women32 Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 9 Monet Skupienie się na pracy lub szkole ( za dużo pracy,za mało czasu dla siebie ) 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 6 Bulaw- potrafisz pokonywać przeszkody i jesteś uparciuszkiem. 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - XVII Gwiazda-wiara w lepszą przyszłość,odrzucenie marzeń na bok... 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - 5 Mieczy-ogólnie trudny czas i okres.Walka idealizmu z ponurą rzeczywistością.Poczucie niesprawiedliwości pomówień i podstępnych działań co do Twojej osoby. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Dzieki sacralku za karty 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 9 Monet Czas spokoju..wyciszenia.. Tak jak piszesz skupienia się na swojej osobie.. 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 6 Bulaw To chyba to ,że zakończyłeś sukcesem coś co miałes w zamierzeniu osiągnąć. 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - XVII Gwiazda To,że twoje oczekiwania,że zły okres minie-minął. Cykl zamyka GWIAZDA która dała Ci wiarę i nadzieję,że podołasz i wyjdziesz z opresji badz smutnego czasu.. 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - 5 Mieczy Poczucie przegranej i porażki.. Cytuj
Vivere Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Dzieki sacralku za karty 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 9 Monet Ciekawe....hmm skupianie sie tylko na swojej osobie No tak jak napisałeś, jesteś wycofany w głąb siebie, zdystansowany, niezależny. Nie pozwalasz się nikomu do siebie zbliżyć. Skupiasz się głównie na sferze materialnej lub innej ale w myśl "czy mi się to opłaca?" 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 6 Bulaw moj egoizm,kierowanie sie swoim dobrem Jest w Tobie dużo optymizmu ale i próżności ( bo 9 den). Skutecznie rozwiązujesz problemy lub im zapobiegasz. Umiesz wykorzystać wszystkie informacje dla osiągnięcia swojego celu. 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - XVII Gwiazda okres w ktorym zyli sie mysla ze bedzie lepiej... upatrywanie zmiany? Gwiazda to czas szczególnej nadwrażliwości i czas zbierania się po niepowodzeniach 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - 5 Mieczy hmm porzucanie celu bez walki? Mija okres frustracji, przygnębienia Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 9 Monet Lubisz luksus i wygodę...jesteś singlem - ale zadowolonym z życia... 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 6 Bulaw Bawisz się, masz sympatię otoczenia...jesteś typem triumfatora - nie chcesz się minimalizować, nie chcesz się zatrzymywać, nie trzymasz się kurczowo tego co masz - tylko chcesz każdego dnia dawać sobie szansę na mierzenie sie z życiem i z tym co ze sobą niesie, nawet z przeciwnościami ... 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - XVII Gwiazda A może po prostu "praca" na poprawą pewnych relacji (?) ~ poprawieniem stosunków z Kimś... 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - 5 Mieczy Jakieś sprzeczki i niedomówienia...pewne plany - zamiary zostają anulowane...zmienia się Twoja ocena sytuacji... Cytuj
patai Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 9 Monet Zbyt dbasz o swoją wygodę 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 6 Bulaw To co jest cieniem... 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - XVII Gwiazda Skończyła się dobra passa 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - 5 Mieczy jakiś żal, że nie możesz się cieszyć czymś w pełni. Może niesprawiedliwość którą doznałes od kogoś lub komuś niesłusznie zrobiłeś przykrość. Nie bij, niezbyt optymistycznie Cytuj
Arshi Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Napisano 28 Stycznia 2013 NIe bije To jest Twoje spojrzenie na karty, ale się zgadzaże teraz cenie siebie ponad innych i kieruje się swoim dobrem czasem zawodząc lub nawet krzywdząc innych...bo jak się mówi umiesz liczyć licz na siebie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi