patai Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Przez Twoje zepsute hamulce, mój wątek został zamknięty, a chciałam się jeszcze podzielić z Cornelią swoim spostrzeżeniem... P.S. Sorry Daffne za tą prywatę. Zmykam już Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 patai przepraszam.... wątek ponownie uruchomię jak sie uspokoi... Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Dziewczyny przestańcie już. Patai napisz, po prostu do Daff na PW, po co wyciągać to na forum, dziękować sobie wzajemnie. Stare jesteśmy a zachowujemy się jak dzieci. Daffne zamknęła, Daffne otworzy, to grzeczna dziewczynka Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 niom mam nadzieje, że się nie pogniewacie jak wątek usunę co? Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 z uwagi na sytuacje i niestosowność wobec Mysti wątek usuwam.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi