Skocz do zawartości

Luty 2013

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Praca - Krol Monet + 6 Kielichow ---> suma XIII Smierc; suma HB VI Kochankowie

Tu jakies konkretne zmiany. Mozeliwe, ze jakies plany z przeszlosci odejda calkowicie w przeszlosc, ewentualnie jakies nowe mozliwosci sie otworza.

Finanse - 2 Kielichow

2 Kielichy w finansach. Chyba dobrze powinno byc.

Uczucia - Krol Kielichow + As Mieczy + 5 Bulaw ---> suma XVII Gwiazda, suma HB VI Kochankowie

Tu jakies rozmowy z Kielichowym beda.

Dom/Rodzina - XIV Umiarkowanie

Zadowolenie, ale i potrzeba gotowosci do kompromisow.

Zdrowie - 6 Monet

Bede musiala chyba uwazac, zeby sie nie przeciazy. Tak mi sie skojarzylo, zeby nie dawac z siebie wiecej niz mam sil i zdrowia.

Niespodzianka - 3 Mieczy + 3 Kielichow ---> suma XVI Wieza; suma HB VI Kochankowie

A to jest ciekawe, czego to moze dotyczyc. Cos chyba runie, skonczy sie. Nie czuje zupelnie tych kart.

Co robić - I Mag

Dzialac i nie wahac sie podejmowac roznych decyzji, dzialan.

Czego nie robic - XVIII Ksiezyc

Nie bac sie, nie lekac, nie smucic sie.

Rada - Krolowa Kielichow, IV Cesarz, 9 Bulaw ---> suma III Cesarzowa; suma HB XIII Smierc i IV Cesarz

Nie wiem. Tu skoncentrowac sie na dzieciach, uwazac w kontaktach z mezem.

Rzuci ktos moze okiem.

Oczywiscie, jak i poprzedni rozklad - styczniowy, ten takze zweryfikuje z czasem.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

A pewnie - rzucę ja z przyjemnością...

Hmm...coś mi tutaj wygląda na to że w tej sferze dostaniesz jakieś wsparcie od Kogoś - i wygląda mi na to że od Mężczyzny..

Finanse - 2 Kielichow

A tutaj - ja nie widzę tego jako jakiegoś konkretnego zysku czy straty etc. ale bardziej jakby tutaj miało nastąpić zakopanie "topora wojennego", albo po prostu nastąpi koniec jakiejś rywalizacji - tak, wiem wiem, pytanie o finanse :) - ale dokładnie tak to widzę, oczywiście wiadomo - że takie "pojednanie" czy współpraca/pomoc może przynieść tylko korzyści :)...

Uczucia - Krol Kielichow + As Mieczy + 5 Bulaw ---> suma XVII Gwiazda, suma HB VI Kochankowie

Ehhh - ja to niewesoło widzę :( wygląda na jakieś "przepychanki" (problemy) z Panem Kielichowym których skutkiem może być nawet milczenie...

Spokojna domowa atmosfera ~ przyjaźnie i cieplutko...spędzanie czasu w domu będzie dla Ciebie oooogromną przyjemnością...

Zdrowie - 6 Monet

Zdrowie powinno Ci dopisać - dobre, a nawet bardzo dobre...

Niespodzianka - 3 Mieczy + 3 Kielichow ---> suma XVI Wieza; suma HB VI Kochankowie

A ja myślę odwrotnie - według mnie to będzie pozytywna niespodzianka, myślę że jakiś kontakt się odnowi...albo odzyskasz coś - co wcześniej straciłaś i to da Ci wiele radości...

Co robić - I Mag

Tak ~ działaj, bierz sprawy w swoje łapki...wykaż się inicjatywą i silną wolą, a jeśli będzie trzeba - nie bój się zaryzykować...

"Nie bac sie, nie lekac,..." - dokładnie tak...ale też nadal zgłębiać wiedzę tajemną...no i nie rób nic w pośpiechu - sluchaj swojego instynktu...

Rada - Krolowa Kielichow, IV Cesarz, 9 Bulaw ---> suma III Cesarzowa; suma HB XIII Smierc i IV Cesarz

Bądź pewna siebie i zachowaj równowagę - to przede wszystkim, bo masz szansę na zakończenie/wyyjaśnienie spraw które gdzieś tam w życiu Ci się zawiesiły - albo, to jest dla Ciebie dobry czas na rozpoczęcie planów długoterminowych - więc wykorzystuj okazje...

Napisano

Praca - Krol Monet + 6 Kielichow ---> suma XIII Smierc; suma HB VI KochankowieJa myślę,że powrócisz do planów które kiedyś chciałaś wdrożyć w swoje zycie. Być może jest to wlaśnie ogarnięcie tematu własnej firmy. Spróbujesz wziąść sprawy w swoje ręce. Zamkniesz stare a otworzysz się na to co dyktuje Ci serce.

Finanse - 2 Kielichow Pojawią się możliwości dodatkowego zaroboku. Wszystko ładnie:)

Pan chyba będzie chciał w asiku przełamać twoj chłodzik ,bedzie zawzieta konwersacja przy której bedzie obstawał przy swoi. i znowu w podsumowaniu byś uwierzyła jego słowom i podązyła za swoim sercem.

Dom/Rodzina - XIV Umiarkowanie Wszystko tak jak było -ogarniete..:

) Nie mniej nie wiecej:)

Zdrowie - 6 MonetTutaj myślę,że również nic się nie zmieni i bedzie ok:)

Jak dla mnie po zaciętej rozmowie z Panem.. Może będzie Ci troszkę przykro po tej rozmowie ,formie w której pewne rzeczy Ci przekaze,nadal bedzie obstawal przy swoim..i byc moze zmieni sie twoje nastawienie do niego w pozytywniejsze.. Dzieki temu przełamiesz swoje schematy w wiezy i podejmiesz odpowiednie kroki według tego co zadecydujesz.

Co robić - I Mag Dostrzegaj..przede wszystkim kieruj się swoją mądrościa,nie działaj emocjonalnie..Na spokojnie podejdz do swoich planów,ale również zacznij realizować.

Czego nie robic - XVIII KsiezycNie bój się swoich pragnień, nie ukrywaj ich,ale również nie popadaj w skrajne złudzenia.

Rada - Krolowa Kielichow, IV Cesarz, 9 Bulaw ---> suma III Cesarzowa; suma HB XIII Smierc i IV Cesarz Ja myślę,że powinnaś obstawiać przy swoim,nie dać ponownie zacząć manipulować sobą mężowi a tym samym poddać się jego własny jako cesarzowi imperium ..aby nie nastąpilo poddanie..-> w podsumowaniu masz,że jeżeli bedziesz obstawała przy swoim doprowadzisz sprawę do końca.

Napisano

Stoisz przed ważną decyzją życiową, która wprowadzi diametralne zmiany w Twoim życiu i finansowo postawi Cię na nogi (denary).. Do tej zmiany podchodzisz emocjonalnie i dlatego się wahasz jak postąpić dalej, jak pokierować, aby było dobrze. Zmiana będzie powolna, początki mogą okazać się trudne, ale wszystko co się rodzi doświadcza bólu.

Finanse - 2 Kielichow

Poprawę finansów widziałabym w zarobkowym stawianiu kart (emocje= intuicja) 2 to też - kapłanka

Przełamanie oporów wobec mężczyzny, który okaże się uczuciowy, ale stabilny, który ma poczucie, że stąpa po ziemi (buławy), a nie buja w obłokach. Pojawi się nadzieja na coś więcej, ale jeszcze są wahania, to takie bezdroże, stanie przed ważną decyzją, jakie podjąć kroki itd.

stabilnie, równowagą, wszystko bez nerwowej atmosfery

Zdrowie - 6 Monet

dobre, wszystko pod kontrolą

Wyjaśniająca rozmowa, która zburzy Twoje stereotypy myślowe. Może to pomóc w zdecydowaniu jakie podjąć działanie, w którym kierunku iść.

Co robić - I Mag

Masz duży potencjał w sobie, posiadasz wszystkie cechy Maga, możesz góry przenosić. Musisz tylko zapanować nad wszystkimi żywiołami, którymi dysponujesz. Trzeba dobrze wypośrodkować między nimi i ruszyć na podbój. Wtedy sukces gwarantowany.

Gdy zaczniesz działać nie cofaj się, nie ulegaj lękom, myśleniu typu: nie uda się, koniec czarnowidztwem

Żeby wykreować swoją wymarzoną przyszłość (Mag=plany) musisz posiadać cechy cesarza (urzeczywistnienie planów), nie zatracając przy tym swojej kobiecości. Za jakiś czas będziesz zbierała ładne plony swoich decyzji.

Kochana - może nie końca dobrze zinterpretowałam AM, ale te karty w ogóle do mnie nie przemawiają. Nie czuję ich. Analizuję je przez pryzmat żywiołów, które symbolizują, a które mają odniesienie do czterech części psychiki człowieka.

Pozdrawiam

Napisano

Dziekuje Kochana. Twoja interpretacja bardzo duzo wnosi. Dodatkowe spojrzenie na karty, zawsze cenne. Bardzo dziekuje Ci za pomoc i poswiecony czas. :):bukiet:

• 4 tygodnie później...
Napisano

WERYFIKACJA

Tu jakies konkretne zmiany. Mozeliwe, ze jakies plany z przeszlosci odejda calkowicie w przeszlosc, ewentualnie jakies nowe mozliwosci sie otworza.

Praca moze nie, natomiast wspolpraca tak. Z panem Monetowym. Byl kontakt, o wspopracy juz nie bylo. Wiec. Smierc jest tu.

Finanse - 2 Kielichow

2 Kielichy w finansach. Chyba dobrze powinno byc.

Tu byl taki okres bez petard, takie ze jedno zazebia sie za drugie i wystarcza wlasnie ot tak. Takze ok bylo, nadmiaru jednak nie bylo. I co jeszcze z mojej strony wiecej wydatkow. Wiecej jakby dawalam od siebie.

Tu jakies rozmowy z Kielichowym beda.

Tu nastapilo odciecie meza od korytka.

Znaczy, odwiedziny zostaly zakonczone. Przynajmniej takie luzne jak do tej pory.

W tych 5 Bulawach starcie dosc ostre i wyjasnienie pewnych wyraznych niejasnosci (u niego).

Zadowolenie, ale i potrzeba gotowosci do kompromisow.

Ogolnie dobrze bylo. Pewne rzeczy rzeczywiscie wymagaly dzialan tzw. kompromisowych. Ale ogolnie rodzinnie, domowo, dobrze.

Zdrowie - 6 Monet

Bede musiala chyba uwazac, zeby sie nie przeciazy. Tak mi sie skojarzylo, zeby nie dawac z siebie wiecej niz mam sil i zdrowia.

Bardzo dobrze.

A to jest ciekawe, czego to moze dotyczyc. Cos chyba runie, skonczy sie. Nie czuje zupelnie tych kart.

Tu ktoregos razu pokazal mi sie kontakt w 3 Mieczach i co? Wlasnie w tym czasie pokazywalo mi, ze mialam kontakt netowy z 3 panami jednoczesnie (3 Mieczy = 3 Panow), ogolnie w 3 Kielichach dobre z nimi kontakty. Pewne ramy tez zostaly zburzone. Co nieco musze sobie poukladac. Znajomosci zwykle, ale z tlem i podtekstem.

Co robić - I Mag

Dzialac i nie wahac sie podejmowac roznych decyzji, dzialan.

Tak, tu musialam dzialac, konkretnie.

Nie bac sie, nie lekac, nie smucic sie.

To prawda. Wyjsc poza leki, dzialac jw. (Mag).

Nie wiem. Tu skoncentrowac sie na dzieciach, uwazac w kontaktach z mezem.

O... i tu byla rada, ktorej nie posluchalam. Uwazac na meza!

Nie uwazalam, przynajmniej nie do konca i dostalo mi sie.

W kazdym razie wyszlo to, co w HB, ostatecznie musialam zastosowac XIII Smierc. Finito dotychczasowej formy kontaktow.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

"Tu nastapilo odciecie meza od korytka.

Znaczy, odwiedziny zostaly zakonczone. Przynajmniej takie luzne jak do tej pory.

W tych 5 Bulawach starcie dosc ostre i wyjasnienie pewnych wyraznych niejasnosci (u niego)."

"...Uwazac na meza! Nie uwazalam, przynajmniej nie do konca i dostalo mi sie. ..."

A pamiętam że w (chyba nawet ostatnim) rozkładzie który dla Ciebie interpretowałam pisałam abyś "uwazała" na Niego - że nie powinnnaś Go "dopuszczać zbyt blisko siebie"....

Czyli...dobrze i tam pokazało - to właśnie...

Napisano

Dokladnie Mysti. Tu bardzo ladnie to zostalo pokazane. :) I ladnie z tym trafilas.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

No to teraz Ci życzę aby rozwód który ja w kartach na ten rok u Ciebie widziałam...doszedł do skutku...

Wtedy zapewne rozwiniesz skrzydełka jeszcze bardziej ~ bo bez takich kłopotów lżej sie żyje...:);)

Napisano

Dziekuje Mysti... :bukiet: Mam taka nadzieje...