SacralNirvana Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 Praca - Krol Monet + 6 Kielichow ---> suma XIII Smierc; suma HB VI Kochankowie Tu jakies konkretne zmiany. Mozeliwe, ze jakies plany z przeszlosci odejda calkowicie w przeszlosc, ewentualnie jakies nowe mozliwosci sie otworza. Finanse - 2 Kielichow 2 Kielichy w finansach. Chyba dobrze powinno byc. Uczucia - Krol Kielichow + As Mieczy + 5 Bulaw ---> suma XVII Gwiazda, suma HB VI Kochankowie Tu jakies rozmowy z Kielichowym beda. Dom/Rodzina - XIV Umiarkowanie Zadowolenie, ale i potrzeba gotowosci do kompromisow. Zdrowie - 6 Monet Bede musiala chyba uwazac, zeby sie nie przeciazy. Tak mi sie skojarzylo, zeby nie dawac z siebie wiecej niz mam sil i zdrowia. Niespodzianka - 3 Mieczy + 3 Kielichow ---> suma XVI Wieza; suma HB VI Kochankowie A to jest ciekawe, czego to moze dotyczyc. Cos chyba runie, skonczy sie. Nie czuje zupelnie tych kart. Co robić - I Mag Dzialac i nie wahac sie podejmowac roznych decyzji, dzialan. Czego nie robic - XVIII Ksiezyc Nie bac sie, nie lekac, nie smucic sie. Rada - Krolowa Kielichow, IV Cesarz, 9 Bulaw ---> suma III Cesarzowa; suma HB XIII Smierc i IV Cesarz Nie wiem. Tu skoncentrowac sie na dzieciach, uwazac w kontaktach z mezem. Rzuci ktos moze okiem. Oczywiscie, jak i poprzedni rozklad - styczniowy, ten takze zweryfikuje z czasem. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 A pewnie - rzucę ja z przyjemnością... Praca - Krol Monet + 6 Kielichow ---> suma XIII Smierc; suma HB VI Kochankowie Hmm...coś mi tutaj wygląda na to że w tej sferze dostaniesz jakieś wsparcie od Kogoś - i wygląda mi na to że od Mężczyzny.. Finanse - 2 Kielichow A tutaj - ja nie widzę tego jako jakiegoś konkretnego zysku czy straty etc. ale bardziej jakby tutaj miało nastąpić zakopanie "topora wojennego", albo po prostu nastąpi koniec jakiejś rywalizacji - tak, wiem wiem, pytanie o finanse - ale dokładnie tak to widzę, oczywiście wiadomo - że takie "pojednanie" czy współpraca/pomoc może przynieść tylko korzyści ... Uczucia - Krol Kielichow + As Mieczy + 5 Bulaw ---> suma XVII Gwiazda, suma HB VI Kochankowie Ehhh - ja to niewesoło widzę wygląda na jakieś "przepychanki" (problemy) z Panem Kielichowym których skutkiem może być nawet milczenie... Dom/Rodzina - XIV Umiarkowanie Spokojna domowa atmosfera ~ przyjaźnie i cieplutko...spędzanie czasu w domu będzie dla Ciebie oooogromną przyjemnością... Zdrowie - 6 Monet Zdrowie powinno Ci dopisać - dobre, a nawet bardzo dobre... Niespodzianka - 3 Mieczy + 3 Kielichow ---> suma XVI Wieza; suma HB VI Kochankowie A ja myślę odwrotnie - według mnie to będzie pozytywna niespodzianka, myślę że jakiś kontakt się odnowi...albo odzyskasz coś - co wcześniej straciłaś i to da Ci wiele radości... Co robić - I Mag Tak ~ działaj, bierz sprawy w swoje łapki...wykaż się inicjatywą i silną wolą, a jeśli będzie trzeba - nie bój się zaryzykować... Czego nie robic - XVIII Ksiezyc "Nie bac sie, nie lekac,..." - dokładnie tak...ale też nadal zgłębiać wiedzę tajemną...no i nie rób nic w pośpiechu - sluchaj swojego instynktu... Rada - Krolowa Kielichow, IV Cesarz, 9 Bulaw ---> suma III Cesarzowa; suma HB XIII Smierc i IV Cesarz Bądź pewna siebie i zachowaj równowagę - to przede wszystkim, bo masz szansę na zakończenie/wyyjaśnienie spraw które gdzieś tam w życiu Ci się zawiesiły - albo, to jest dla Ciebie dobry czas na rozpoczęcie planów długoterminowych - więc wykorzystuj okazje... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Praca - Krol Monet + 6 Kielichow ---> suma XIII Smierc; suma HB VI KochankowieJa myślę,że powrócisz do planów które kiedyś chciałaś wdrożyć w swoje zycie. Być może jest to wlaśnie ogarnięcie tematu własnej firmy. Spróbujesz wziąść sprawy w swoje ręce. Zamkniesz stare a otworzysz się na to co dyktuje Ci serce. Finanse - 2 Kielichow Pojawią się możliwości dodatkowego zaroboku. Wszystko ładnie:) Uczucia - Krol Kielichow + As Mieczy + 5 Bulaw ---> suma XVII Gwiazda, suma HB VI Kochankowie Pan chyba będzie chciał w asiku przełamać twoj chłodzik ,bedzie zawzieta konwersacja przy której bedzie obstawał przy swoi. i znowu w podsumowaniu byś uwierzyła jego słowom i podązyła za swoim sercem. Dom/Rodzina - XIV Umiarkowanie Wszystko tak jak było -ogarniete..: ) Nie mniej nie wiecej:) Zdrowie - 6 MonetTutaj myślę,że również nic się nie zmieni i bedzie ok:) Niespodzianka - 3 Mieczy + 3 Kielichow ---> suma XVI Wieza; suma HB VI Kochankowie Jak dla mnie po zaciętej rozmowie z Panem.. Może będzie Ci troszkę przykro po tej rozmowie ,formie w której pewne rzeczy Ci przekaze,nadal bedzie obstawal przy swoim..i byc moze zmieni sie twoje nastawienie do niego w pozytywniejsze.. Dzieki temu przełamiesz swoje schematy w wiezy i podejmiesz odpowiednie kroki według tego co zadecydujesz. Co robić - I Mag Dostrzegaj..przede wszystkim kieruj się swoją mądrościa,nie działaj emocjonalnie..Na spokojnie podejdz do swoich planów,ale również zacznij realizować. Czego nie robic - XVIII KsiezycNie bój się swoich pragnień, nie ukrywaj ich,ale również nie popadaj w skrajne złudzenia. Rada - Krolowa Kielichow, IV Cesarz, 9 Bulaw ---> suma III Cesarzowa; suma HB XIII Smierc i IV Cesarz Ja myślę,że powinnaś obstawiać przy swoim,nie dać ponownie zacząć manipulować sobą mężowi a tym samym poddać się jego własny jako cesarzowi imperium ..aby nie nastąpilo poddanie..-> w podsumowaniu masz,że jeżeli bedziesz obstawała przy swoim doprowadzisz sprawę do końca. Cytuj
Kędry Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Praca - Krol Monet + 6 Kielichow ---> suma XIII Smierc; suma HB VI Kochankowie Stoisz przed ważną decyzją życiową, która wprowadzi diametralne zmiany w Twoim życiu i finansowo postawi Cię na nogi (denary).. Do tej zmiany podchodzisz emocjonalnie i dlatego się wahasz jak postąpić dalej, jak pokierować, aby było dobrze. Zmiana będzie powolna, początki mogą okazać się trudne, ale wszystko co się rodzi doświadcza bólu. Finanse - 2 Kielichow Poprawę finansów widziałabym w zarobkowym stawianiu kart (emocje= intuicja) 2 to też - kapłanka Uczucia - Krol Kielichow + As Mieczy + 5 Bulaw ---> suma XVII Gwiazda, suma HB VI Kochankowie Przełamanie oporów wobec mężczyzny, który okaże się uczuciowy, ale stabilny, który ma poczucie, że stąpa po ziemi (buławy), a nie buja w obłokach. Pojawi się nadzieja na coś więcej, ale jeszcze są wahania, to takie bezdroże, stanie przed ważną decyzją, jakie podjąć kroki itd. Dom/Rodzina - XIV Umiarkowanie stabilnie, równowagą, wszystko bez nerwowej atmosfery Zdrowie - 6 Monet dobre, wszystko pod kontrolą Niespodzianka - 3 Mieczy + 3 Kielichow ---> suma XVI Wieza; suma HB VI Kochankowie Wyjaśniająca rozmowa, która zburzy Twoje stereotypy myślowe. Może to pomóc w zdecydowaniu jakie podjąć działanie, w którym kierunku iść. Co robić - I Mag Masz duży potencjał w sobie, posiadasz wszystkie cechy Maga, możesz góry przenosić. Musisz tylko zapanować nad wszystkimi żywiołami, którymi dysponujesz. Trzeba dobrze wypośrodkować między nimi i ruszyć na podbój. Wtedy sukces gwarantowany. Czego nie robic - XVIII Ksiezyc Gdy zaczniesz działać nie cofaj się, nie ulegaj lękom, myśleniu typu: nie uda się, koniec czarnowidztwem Rada - Krolowa Kielichow, IV Cesarz, 9 Bulaw ---> suma III Cesarzowa; suma HB XIII Smierc i IV Cesarz Żeby wykreować swoją wymarzoną przyszłość (Mag=plany) musisz posiadać cechy cesarza (urzeczywistnienie planów), nie zatracając przy tym swojej kobiecości. Za jakiś czas będziesz zbierała ładne plony swoich decyzji. Kochana - może nie końca dobrze zinterpretowałam AM, ale te karty w ogóle do mnie nie przemawiają. Nie czuję ich. Analizuję je przez pryzmat żywiołów, które symbolizują, a które mają odniesienie do czterech części psychiki człowieka. Pozdrawiam Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Napisano 30 Stycznia 2013 Dziekuje Kochana. Twoja interpretacja bardzo duzo wnosi. Dodatkowe spojrzenie na karty, zawsze cenne. Bardzo dziekuje Ci za pomoc i poswiecony czas. Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Lutego 2013 Autor Napisano 24 Lutego 2013 WERYFIKACJA Praca - Krol Monet + 6 Kielichow ---> suma XIII Smierc; suma HB VI Kochankowie Tu jakies konkretne zmiany. Mozeliwe, ze jakies plany z przeszlosci odejda calkowicie w przeszlosc, ewentualnie jakies nowe mozliwosci sie otworza. Praca moze nie, natomiast wspolpraca tak. Z panem Monetowym. Byl kontakt, o wspopracy juz nie bylo. Wiec. Smierc jest tu. Finanse - 2 Kielichow 2 Kielichy w finansach. Chyba dobrze powinno byc. Tu byl taki okres bez petard, takie ze jedno zazebia sie za drugie i wystarcza wlasnie ot tak. Takze ok bylo, nadmiaru jednak nie bylo. I co jeszcze z mojej strony wiecej wydatkow. Wiecej jakby dawalam od siebie. Uczucia - Krol Kielichow + As Mieczy + 5 Bulaw ---> suma XVII Gwiazda, suma HB VI Kochankowie Tu jakies rozmowy z Kielichowym beda. Tu nastapilo odciecie meza od korytka. Znaczy, odwiedziny zostaly zakonczone. Przynajmniej takie luzne jak do tej pory. W tych 5 Bulawach starcie dosc ostre i wyjasnienie pewnych wyraznych niejasnosci (u niego). Dom/Rodzina - XIV Umiarkowanie Zadowolenie, ale i potrzeba gotowosci do kompromisow. Ogolnie dobrze bylo. Pewne rzeczy rzeczywiscie wymagaly dzialan tzw. kompromisowych. Ale ogolnie rodzinnie, domowo, dobrze. Zdrowie - 6 Monet Bede musiala chyba uwazac, zeby sie nie przeciazy. Tak mi sie skojarzylo, zeby nie dawac z siebie wiecej niz mam sil i zdrowia. Bardzo dobrze. Niespodzianka - 3 Mieczy + 3 Kielichow ---> suma XVI Wieza; suma HB VI Kochankowie A to jest ciekawe, czego to moze dotyczyc. Cos chyba runie, skonczy sie. Nie czuje zupelnie tych kart. Tu ktoregos razu pokazal mi sie kontakt w 3 Mieczach i co? Wlasnie w tym czasie pokazywalo mi, ze mialam kontakt netowy z 3 panami jednoczesnie (3 Mieczy = 3 Panow), ogolnie w 3 Kielichach dobre z nimi kontakty. Pewne ramy tez zostaly zburzone. Co nieco musze sobie poukladac. Znajomosci zwykle, ale z tlem i podtekstem. Co robić - I Mag Dzialac i nie wahac sie podejmowac roznych decyzji, dzialan. Tak, tu musialam dzialac, konkretnie. Czego nie robic - XVIII Ksiezyc Nie bac sie, nie lekac, nie smucic sie. To prawda. Wyjsc poza leki, dzialac jw. (Mag). Rada - Krolowa Kielichow, IV Cesarz, 9 Bulaw ---> suma III Cesarzowa; suma HB XIII Smierc i IV Cesarz Nie wiem. Tu skoncentrowac sie na dzieciach, uwazac w kontaktach z mezem. O... i tu byla rada, ktorej nie posluchalam. Uwazac na meza! Nie uwazalam, przynajmniej nie do konca i dostalo mi sie. W kazdym razie wyszlo to, co w HB, ostatecznie musialam zastosowac XIII Smierc. Finito dotychczasowej formy kontaktow. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 24 Lutego 2013 Napisano 24 Lutego 2013 "Tu nastapilo odciecie meza od korytka. Znaczy, odwiedziny zostaly zakonczone. Przynajmniej takie luzne jak do tej pory. W tych 5 Bulawach starcie dosc ostre i wyjasnienie pewnych wyraznych niejasnosci (u niego)." "...Uwazac na meza! Nie uwazalam, przynajmniej nie do konca i dostalo mi sie. ..." A pamiętam że w (chyba nawet ostatnim) rozkładzie który dla Ciebie interpretowałam pisałam abyś "uwazała" na Niego - że nie powinnnaś Go "dopuszczać zbyt blisko siebie".... Czyli...dobrze i tam pokazało - to właśnie... Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Lutego 2013 Autor Napisano 24 Lutego 2013 Dokladnie Mysti. Tu bardzo ladnie to zostalo pokazane. I ladnie z tym trafilas. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 24 Lutego 2013 Napisano 24 Lutego 2013 No to teraz Ci życzę aby rozwód który ja w kartach na ten rok u Ciebie widziałam...doszedł do skutku... Wtedy zapewne rozwiniesz skrzydełka jeszcze bardziej ~ bo bez takich kłopotów lżej sie żyje... Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Lutego 2013 Autor Napisano 24 Lutego 2013 Dziekuje Mysti... Mam taka nadzieje... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi