Gość Linkinia Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Co mnie mile zaskoczy w tym tygodniu? 3 denary, As denarów, 6 buław Może w relacji z kimś będę miała szansę ugrać coś i będę zadowolona? Hmm jak myślicie? Ewentualnie mój jutrzejszy ustny pójdzie mi zaskakująco dobrze... póki co umiem 1/4 materiału Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Co mnie mile zaskoczy w tym tygodniu? 3 denary, As denarów, 6 buław 3 Denarów to dobra karta dla przygotowujących się do egzaminu pokazuje ona że jest szansa iż zostaną one pomyślnie zdane...dalej masz 2 bardzo ładne karty - As Denarów (karta przynosząca szczęście) i 6 buław (karta zwycięzcy) no mocne karty ~ skłaniam się ku temu iż karty pokazały własnie Twój egzamin - zdany oczywiście... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Stycznia 2013 Maestro Napisano 29 Stycznia 2013 Co mnie mile zaskoczy w tym tygodniu? 3 denary, As denarów, 6 buław to co Ci mówiłam : zaliczony egzamin z bardzo dobra oceną,ogólnie wyjdzie na Twoje:) Jeśli chodzi o relacje damski - męskie to możliwe,że uda Ci się pokazac komuś, że jestes babką z klasą Cytuj
Gość Linkinia Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Weryfikacja jutro po północy albo w poniedziałek. Jeżeli ktoś jest chętny, to proszę, ostatnia szansa na ćwiczenie Cytuj
Gość Linkinia Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 Weryfikacja: Na konsultacjach mi nie poszło, co mnie rozczarowało... W sobotę dostałam 5 z egzaminu, ale byłam niemal pewna, że tak bedzie. Zaskoczyło mnie mile to, że pan doktor stworzył spokojną atmosferę i naprowadzał. Oprócz tego byłam bardzo ucieszona, jak poszła po mojej myśli inicjatywa nawiązania kontaktu z kolegą raczej bardziej o tą relację tu chodzi, że z tego oddalenia powolutku przechodzimy w kontakt Dziękuję wam bardzo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi