Skocz do zawartości

Co mnie mile zaskoczy w tym tygodniu? weryfikacja w niedzielę.

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Co mnie mile zaskoczy w tym tygodniu?

3 denary, As denarów, 6 buław

Może w relacji z kimś będę miała szansę ugrać coś i będę zadowolona? Hmm jak myślicie?

Ewentualnie mój jutrzejszy ustny pójdzie mi zaskakująco dobrze... póki co umiem 1/4 materiału :ojejku:

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

3 Denarów to dobra karta dla przygotowujących się do egzaminu :) pokazuje ona że jest szansa iż zostaną one pomyślnie zdane...dalej masz 2 bardzo ładne karty - As Denarów (karta przynosząca szczęście) i 6 buław (karta zwycięzcy) no mocne karty ~ skłaniam się ku temu iż karty pokazały własnie Twój egzamin - zdany oczywiście...

• Maestro
Napisano

to co Ci mówiłam : zaliczony egzamin z bardzo dobra oceną,ogólnie wyjdzie na Twoje:) Jeśli chodzi o relacje damski - męskie to możliwe,że uda Ci się pokazac komuś, że jestes babką z klasą:)

Gość Linkinia
Napisano

Weryfikacja jutro po północy albo w poniedziałek.

Jeżeli ktoś jest chętny, to proszę, ostatnia szansa na ćwiczenie ;)

Gość Linkinia
Napisano

Weryfikacja:

Na konsultacjach mi nie poszło, co mnie rozczarowało... W sobotę dostałam 5 z egzaminu, ale byłam niemal pewna, że tak bedzie. Zaskoczyło mnie mile to, że pan doktor stworzył spokojną atmosferę i naprowadzał.

Oprócz tego byłam bardzo ucieszona, jak poszła po mojej myśli inicjatywa nawiązania kontaktu z kolegą ;) raczej bardziej o tą relację tu chodzi, że z tego oddalenia powolutku przechodzimy w kontakt ;)

Dziękuję wam bardzo :bukiet: